![]() |
Elysia massacre !!!
|
Masakra to ma³o powiedziane... Weszli w nich jak w mas³o :D
Pozdro:D! |
Haha, tam by³a taka sieka, ¿e po³owe filmu g³ówkowa³em kto jest z kim ;d
|
@up
Kilku z nich zrobi³o "backstabbing". Zwyczajnie wystawili kolegów ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba za du¿o na wojnie w rl przebywa³e¶ i ci siê co¶ myli :P |
Cytuj:
|
ró¿owi to perfidne NG
|
my ng?hahahah to dlaczego nie wszyscy padali ci co dostali od nas combo?
np padl 150 ek a 130 rp nie? RZ@£ |
Cytuj:
co do filmu... nie orjentuje sie zabardzo w tej wojne ale powiem tak: ci w rozowych outfitach nie mieli szans... otoczeni z 4 stron zadnej drogi ucieczki i w dodatku paru kumpli zdradzilo-.- omg... sieczka bardzo ladna;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tytuł tematu jest bardzo adekwatny do tego, co działo się w filmie.
Mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy film takiego typu, jaki w życiu obejrzałem. Powiem tylko tyle, gildii, która dokonała tej masakry-gratuluję! Pozdrawiam. |
@up
Dokona³a tego, gdyz Nago~ wystawi³ "ró¿owych". |
kwestia kilku dni a bedzie masakra
"czarnych" przez "rózowych":D |
Cytuj:
|
Cytuj:
To masakra z mojego serva. Je¶li nie widzia³e¶ to obejrzyj :) @film Powiem tyle: o.O. Bardzo ³adnie :) |
2x UP.. tak by³ kiedy¶ w WRI..
.. ale potem doszed³ do.. tak piêknie nazywanych ró¿owych. Teraz jak widaæ by³o ich wystawi³.. .. gje zet ! -Kamil'ek- |
Cytuj:
|
Wiêc tak spy by³ jeden na akcji : Nagowenen którego hakneli¶my 30 min po tym jak nas wystawi³ typ straci³ 1kk w kasie rare seta i 15 lvl, nie zd±¿yli¶my go zrokowaæ bo wpad³ "bezstronny" gm i zbanowa³ konto :(
|
Dajcie rehost na jaki¶ inny serwer, bo nie moge ¶ci±gn±æ.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Da sie rehostn±æ na rapidshare/***********?? Plx? :P
|
Cytuj:
btw. On nawet nie mia³ recka do konta bo tego recka co dosta³ podczas kupna chyba zgubi³ (nieoficjalna wiadomo¶æ) bo nie wiem dlaczego nie odhakowa³ konta ? |
Cytuj:
pozdro i dojed¼cie WRI. Zawsze ich nienawidzi³em, na przyk³ad taka historyjka: Ztekarn obieca³ mojemu rlowi (ju¿ jaki¶ czas temu) ¿e wyczy¶ci mu drogê na drug± czê¶æ wizzard outfitu. Mia³ przy sobie 50 holly orchids, a to do¶æ sporo w przeliczeniu na gp dla 30 knighta. Jak tylko wyszli z Carlin odrazu dosta³ 2 ue. Na szczê¶cie niós³ w miejscu na strza³y i nic nie straci³ poza kilkoma uhami. No ale jakby na to nie spojrzeæ - PA. |
Cytuj:
|
Spoko , jescze nie raz Gipo ( Ci ró¿owi ) pokaze swoj pazur ta elysi :)
PS. TEN KTO POWIEDZIAL ZE TO BYL BOT JEST "¯ALOWY" PS2.Jezeli na vent mamy pingi 20-60 to wtedy dobre comba wchodza PS3.oprocz tej akcji z backstabbem WRI jescze nas NIGDY NIEZOWNOWALO ( nas - gipo) |
Podobna sytuacja mia³a siê na Iridii. Tylko ¿e tam ¿adnych zdrad nie by³o, tylko ¶wietnie zaplanowana akcja ;]
zreszt± tutaj filmik na youtube ;] http://pl.youtube.com/watch?v=1Y03Oo5UBjE |
Cytuj:
|
Rze¼nia totalna. Nie sz³o rozró¿niæ kto jest z kim. Filmik ¶wietny!
|
00:33 Dahalih Bihalihahisah [36]: exura sio "dahalih bihalihahisah
pwnd rozwali³ mnie gosc ktory w samym srodku na*******any pisa³ "manas,manas!' |
Dok³adnie ci "czarni" wygrali 1 wojne bo mieli spy u nas i 2 zapewne te¿ chc± w ten sposób wygra. Jeszcze Elysia bedzie RO¯OWA.
|
Cytuj:
Rev'ico :* |
skinhead elo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |