![]() |
Test: czy jestes uzalezniony od tibi?
Test: Czy jestes uzalezniony od Tibi?
by Dagg Pownage Magican//Lunara 1.W plecaku nosisz kamienie 2.Zywisz sie tylko rybami i szynka 3.Nosisz przy sobie lopate ,line ,wedke i maczete 4.Podnosisz na ulicy plaskie kamienie i mowisz "adori gran" 5.Czesto opierasz sie o sciane i tkwisz tak bez ruchu pare godzin 6.Gdy widzisz kogos stojacego bezczynnie podpalasz go ,mowisz "lol" i uciekasz 7.Masz sadowy zakaz wstepu do parkow narodowych ,bo goniles zwierzeta i probowales je przerobic na mieso 8.Masz sadowy zakaz wstepu do zoo poniewaz zabiles wszystkie pajaki i weze 9.Masz nieodparta ochote zagladania do siatek i workow ,ktore nosia ludzie 10.Zdarza ci sie przesuwac ludzi w kolejce poniewaz blokuja ci przejscie 11.Jestes zdziwiony ze lekarz zaklada ci gips zamiast cie UHnac 12.Zdarza ci sie powiedziec do partnerki podczas sexu "Tibia" 13.Masz fantazje erotyczne na temat kobiety o imieniu Tibia 14.Twoj pies nazywa sie Tibia 15.Nie kozystasz ani z MPK ani z PKP , wycieczki piesze na drugi koniec miasta lub Polski to dla ciebe normalka 16.Przy wystawianiu ocen na zakonczenie roku swoim nauczycielom mowisz "5 or Rook" 17.Zanim zaczniesz z kims rozmawiac pytasz sie "swe?" 18.Zabijasz szczury i probojesz je sprzedawac 19.Zauwazyles ze odkad grasz w Tibie czesciej wykrzykujesz swoje zdanie niz wypowiadasz 20.Jestes przekonany ze nie warto wydawac kasy na obraczki slubne skoro mozna je z latwoscia znalesc 21.Czesciej niz zwykle kozystasz z uslug poczty 22.Uwazasz za calkowicie normalne wykopanie swojego plecaka przed siebie kiedy jest za ciezki 23.Gdy ci sie nudzi ustawiasz meble jeden na drugim i stajesz na samej gorze 24.Nie wynajmujesz mieszkania,bo chcesz przyoszczedzic troche a spac i tak nie potrzebujesz 25.Nie czekasz na autobus , jestes AFK 26.Nie mieszkasz w domu tylko w depo 27.Nie meczysz sie , jestes exhausted 28.W szkole nie witasz sie z kazdym kumplem po kolei , krzyczysz "Hi all" 29.Zanikla u ciebie umiejetnosc biegania i zmieniania pozycji 30.Cala kase jaka posiadasz przeliczasz na pacce 31.Czas obliczasz w UHah i SDekach np: "bede e domu za 3 sd i 1 uh" 32.Placisz swojemu rodzenstwu za to ze lowia ryby i robia runy za ciebie 33.W monopolowym mowisz "hi , buy Żytnia" |
Dobre :]
|
Normalnie mistrzostwo swiata ale miales pomysl wspanialy normalnie jak czytalem niektore punkty to malo co z krzesla nie spadlem.
Jak cos jeszcze wymyslisz to pisz. |
Coś mi to przypomina. Coś jakby JA :D :D :D
|
Genialne! Ludzie więcej takich postów!
|
Cytuj:
NOBLIŚCI BY TEGO NIE WYMYŚLILI !! :P WYŚLIJ TO DO CIPUW TO DOSTANIESZ MAGIC LONG SWORDA !!! :D |
Hmmmmmm mam jedne pomysł na dodatkowy punkt od tamtego..
więc: Gdy zaczyna cię bić kolega zaczynasz panicznie uciekać i drzesz sie "Help PK!!!" |
Cos pieknego... mam nadzieje ze bedzie ciag dalszy... :):):)
|
Fajowe!!
Duriel: Akurat z tym uciekaniem i wrzesczeniem HELP PK to w przynajmniej mojej skzole jest normalka |
ro ja cos dodam: soisz przed klasa z ksiazka i dlugopisem i nawalacie sie z qmplem aby pocwiczyc skille
|
jak sie nauczysz jakiegos smiesznego teksta to go sobie zapisujesz w zszycie ktory masz ciagle w szufladzie
wystawiasz na balkonie twoje najlepsze spodnie, zeby koledzy mogli sobie zobaczyc |
Gdyby było wiecej takich ludzi na tym świecie nie muwie o tibi ale orealnym to byłby o wiele zabawniejszy.
W niekturych punktach to ja tak sie zachowuje. :D :D :D :P |
Jak bym zobaczyl jakjakis moj tibia-maniak kolega mowi bo nauczycielki "5 or rook" to bym siknal :) Juz sobie to wyobrazam :)
|
Taa, klasóweczka z matmy:
(5+6)x(6-5)x65+4(34-12)= 5 OR ROOK |
J naprzyklad nie moge zyc bez tibi :P pamientam jak kupilem sobie k-setha to nie mogelm spac tylko gralem w tibie i caly czas oniej rozmyslalem:P to jes poprostu nalug:P musze teraz ;) sobie kupic pacca i grac 24h na dobe :D :] nie weim co wy myslicie o tej grrze ale ja poprostu maniak i nie moge bez niej zyc :D
jak by je nie bylo to nie weim co bym zrobil ?( |
Ostatni gdy byłem chory grałem ciągle w Tibie i dużo pisałem w oknie dialogowym. Gdy przyszedłem do szkoły to mósiałem napisać wypracowanie. Niestety dostałem 2 bo gdy pisałem to poprostu z przyzwyczajenia pisałem:
a zamiast ą itd. |
Powiem jeszcze jedno, niema słów które wyraziły by czyma dla mnie jest Tibia.
|
no coz ja po wakacjach jeszcze tezaz nie moge sie przyzwyczajic do pisania polskich znakow
(niestety) |
hehe swietny temat!! no i niestety albo stety jestem uzalezniony od Tibi :D a co jest najgorsze to to ze zarazam innych <lol>
|
Niestety Tibia uzalezni chociaz czy ja wiem czy niestety,w kazdym badz razie jestes w 100% uzalezniony!!! heh.....
|
Ja jestem uzależniony a tekst to jest boski. Można dodać że 34. gdy siostra/brat bierze od ciebie płtye to rzucasz się z nożem i krzeczysz "THIEF!"
|
hehe super podobne bylo na forum counter strika tylko, ze o cse :P
|
Powinienen być jeszcze punkt:
-Gdy ktoś mówi do Ciebie "Wyłącz już tą grę!" lub "Kończ już" to zamiast kończyć, mówi się "Tak, zaraz kończe' a gra się następne dwie godzinki albo i więcej :D |
Zajebiste :)
bardzo mi sie podobalo a przedewszystkim 16 punkt <lol>
|
Naprawdę super temat! sorki że ja nic nie wymyśliłem....
ale się postaram... :)) |
Text jest BOSKI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)
Wymyśliłem jeszcze jedno: Kiedy widzisz że ktoś leży na ziemi to podbiegasz i jeśli jest żywy oferujesz mu UH za 500gp a jeśli jest "dead" to próbujesz "wydobyć" z niego BP. :P :P :P |
wiec niby ja jestem uzalerzniony pfffffff
no pewnie ze jestem TIBIA ROX tylko mam pomysl co do AFK zeby ich wylebaowywalo co 1 h i tyle :)):)8) :] poprawka jesli ktos do ciebie muwi "koncz jusz" to ty do niego "siatafakap or rock..." powinno skutkowac :] |
niemoge wytrzymac!!!!!!!! spoko temacik
prawie sie zeszczalem ze smiechu tak dalej chlopaki ;D |
@Temat
co tu duzo mowic;] Gratki za doskonaly pomysl i bujna wyobraznie =] @ktos tam(nie pamietam;p Cytuj:
@Alucard Cytuj:
trzeba czasem sie oderwac od tej gry, bo niektorym to juz bije na leb... |
hehehe dobre wiekszosc tych punktow zgada sie ze mna :D:D:D
|
Zajebist.. jak bedziesz mial jeszcze jakąś wene to pisz (moge pomoc ):P
|
xxx- Idąc spać szukasz opcji logout
xxy- mordujesz psa sąsiada tłumacząc się tym że jakiś wredny PK chciał się na niego zasaddzić używając create ilusion xxz- Przyłapano cię jak celowałeś z łuku w ogrodzie botaniczny do lwa. xyx- cały twój pokój jest zawalony trofeami..... W tym maskotką smoka w skali 1:1 Oceńcie to. JAk będę miał Vene to coś jeszcze napisze |
Takie jest!!!
Heh świetne, świetne :D
- Twoje motto: "Życie to nie Secura..." - Podczas lekcji rzucasz się z qmplem zapałkami :) |
hehe
Cytuj:
|
Hehe... To ja mam kilka z powyzej podanych cech... A do nauczyciel już kiedyś nawet powiedziałem "5 or Rook" nauczyciel chyba nie zrozumiał ale i tak wyszła mi 5.
|
To jedno wielkie
JA TO JEST COOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL WYMYŚL COS NIESTETY WYPLUŁAM CAŁY PLYN PRZECZYSZCZAJĄCY ŻOŁODEK PRZEZ CIEBIE!!!! ALE I TAK TO JEST COOL
|
synecek stworzyles cudo ! tak mi powiedzieli rodzice jak dostalem 6 z maty........teras muwie d ciebie stworzyles prrrrrrrrrrrrawdziwe cccccccccccccccccccccccccudo ! you are big :p
|
Niezły test. Ciekawie to wymyśliłeś, gratuluje. Przydałoby się więcej takich śmiesznych testów.
|
Super.Ciekawe czy tacy ludzie istnieją?
|
11.Jestes zdziwiony ze lekarz zaklada ci gips zamiast cie UHnac
12.Zdarza ci sie powiedziec do partnerki podczas sexu "Tibia" 13.Masz fantazje erotyczne na temat kobiety o imieniu Tibia 14.Twoj pies nazywa sie Tibia 15.Nie kozystasz ani z MPK ani z PKP , wycieczki piesze na drugi koniec miasta lub Polski to dla ciebe normalka 16.Przy wystawianiu ocen na zakonczenie roku swoim nauczycielom mowisz "5 or Rook" To ejst po prostu... myślałem ze tu padne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |