![]() |
Debata Kwaśniewski vs Kaczyński, kto "wygrał"??
Kto wg was "wygrał" dzisiejszą debatę??
|
Kwach wygrał. Dobrze odpowiadał chociaż Kaczor nie dawał sobie w kaszę dmuchać. Mimo wszystko bardziej podobał mi się Kwach.
|
Kaczyński wygrał moim zdaniem
|
Oczywiscie, ze Kwasniewski. Kaczor powtarzal sie i nie potrafil skonstruowac zadnej sensownej odpowiedzi, rzucal jedynie oskarzeniami na prawo, a zwlaszcza lewo ;) Olek sprytnie obrocil w zart pytanie na temat picia ;p
Cytuj:
|
@Edit
Yyy to znaczy Kwaśniewski oczywiście. |
.Kaczorek.
|
Cytuj:
Kaczyński może i rzucał oskarżeniami ale były to oskarżenia sensowne. np. to o tym że Kwach ułaskawił dwóch morderców. Kaczor był spokojny i opanowany a to że Kwaśniewski obrócił swoją kompromitacje w żart znaczy tylko tyle że nie mógł się przed tym obronić. zresztą, nie mam zamiaru o tym z Tobą dyskutować. Ja szanuje zdanie innych i nie wyśmiewam sie że stawiają na Kwacha. widocznie TY nie jestes w stanie tego zrobić, dlatego nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu aby rozmawiać jak równy z równym ;/ |
Oczywiście, że Kaczyński.Nie chciałbym, żeby naszym państwem żądził taki człowiek jak Kwaśniewski...
|
@Rupert
Niestety, taka jest "elita" tego forum. Co gorsze, inni uzytkownicy mysla, ze to fajne i zaczynaja ich nasladowac. @Topic Szczerze? I tak jeszcze nie bede glosowal :) |
Kaczyniak. Kwach to pijok ujijijihjuhuh
|
Nie widzialem tej debaty, ale mysle ze jednego debila w naszym kraju juz starczy... Sadzac po opisie debaty uzytkownikow stwierdzam iz Kaczynskiemu nalezy pogratulowac "sprawiedliwosci" jaka soba prezentuje choc do wladzy on sie nie nadaje w przeciwienstwie do kwasniewskiego, ktoremu tanie metry kwadratowe w glowie.
P.S. Ciekawe co by Marcinkiewicz powiedzial na temat sytuacji politycznej Polski. ;/ |
Cytuj:
@topic Jednak Kwach mnie przekonał :> |
Kaczka wygrała,Kwaśny piepszył o jednym, a Kaczka ładnie mu dopiekła.To tylko moje zdanie,jeśli się komuś nie podoba to ma pecha8o
Down@ Ty chociaż oglądałeś tą debatę bo mi się wydae jednak że nie do końca?Kaczka jest rulez,kwaśny niech się schowa!! |
@up chyba on upiekł kaczke :D8o
@Topic Kwasniewski chociaz potrafi zdanie po polsku powiedziec a to co sklejal kaczor to nawet rownowazniki zdan nie byly :D 8o |
Kaczynski imho.
|
IMHO nie pamiętacie jak to było za Kwacha. Ja pamiętam i mówię, że w cale nie tak różowo jak myślicie. Poza tym to Olek jest tak czerwony, że aż bordowy.
Za kadencji PiS przynajmniej coś się dzieje. |
@up
Coś zawsze się dzieje, lecz czy coś dobrego? |
Kwaśniewski
|
To wczoraj była jakaś debata? oO
|
Cytuj:
|
Co za roznica kto wygral, i co to "zwyciestwo" zmieni ? Przeciez nikt nie ukrywa ze zgoda na cala debate ze strony Kaczora byla tylko i wylacznie gra na rozbicie PO i pozyskanie czesci elektoratu. Wyrachowana kalkulacja polityczna i tyle, zero pozytywnych nastepstw.
|
Kwaśniewski. Już od paru miesięcy mówię głośne że będę głosował na LiD.
|
Widzę, że na tym forum już nawet ironicznie nie można czegoś powiedzieć :(
|
Niestety w trakcie debaty obydwaj panowie nie wiele powiedzieli co chcą zrobić, przy czym Kaczyński w tym bardziej prowadził - bardziej głosił kłamliwe rzeczy, czego dokonał. Niestety Kaczyński nie dość, że momentami kłamał na bezczela, to jeszcze nie zawsze potrafił odeprzeć ataki Kwasniewskiego, który był w tym po prostu bardzo dobry. Podczas rozmowy widać było, że co by nie mówić o eks prezydence, to ma większą ogładę oraz inteligencję niż Kaczyński. Jak dla mnie zwyciężył zdecydowanie i bezapelacyjnie Kwaśniewski, choć szkoda że dysputa merytorycznie zbaczała z tematów istotnych w kierunku ataków i chwalenia się - mało konkretów, za mało.
|
Kaczniewski.
Oboje są niczego warci. |
Wg mnie wygrał Kwaśniewski.
Mądrze odpowiadał na pytania Kaczora jak i prowadzących. Dobrze powiedział o Kaczyńskim - sam wychwala tylko swoje rządy i nie widzi tego co zrobiono przed nim. Zbiera tylko żniwa tego co posadzili jego poprzednicy. Fabryki, drogi itp Kaczor tylko przecinał wstęgi i otwierał z impetem zawdzięczając wszystko sobie. Tiaa.. Kaczorek jest przeciw korupcji w rządzie oraz rozdawaniu stanowisk rodzinom ? Ciekawe co na to powie jego brat bo trochę dziwne jest to że dwa najważniejsze stanowiska w tym kraju obejmują bracia i to bliźnicy. Nie lubię Kaczyńskiego bo gada głupoty i trudno się go słucha, ciągle mlaszcze. Jak ktoś by sie wsłuchał w to co on mówi to zaczęłoby to denerwować. Żal, mr Kaczyński. Mam nadzieje że przegra Pan te wybory bo polska i tak już za dużo na Panu straciła. |
Cytuj:
No ba- dzieje się, dzieje ;] Śmieją sie z nas za granicą ; ). |
Wygrał Tusk, bo i Kwaśniewski, i Kaczyński bali się stanąć do debaty właśnie z nim :p
|
Ja chciałbym zobaczyć jeszcze debate Kaczyński vs. Tusk.
PIS GÓRĄ! ;) @down Co? Nie zabardzo Cię rozumiem. |
Cytuj:
@topic : Kwaśniewski. |
Oboje są beznadziejni, ale Kaczyński jest ideowo lepszy od komunisty Kwaśniewskiego.
|
Do wszystkich, którzy myślą, że z nas się śmieją:
-Na Węgrzech premier został nagrany jak przyznał się do zmieniania wyników postępu gospodarczego itp. -We Francji co roku butna młodzież pali parę setek samochodów i tłucze się o bardzo błahe powody, -Łukaszenka zmieniał wyniki wyborów, -Ruscy co róż straszą świat cięciami. Jednak w rzeczywistości tak na prawdę, to wszyscy mają ich w dupie. No, prócz Walda. -To całe "centrum wypędzonych" zostało nagłośnione przez nas. Gdyby nie nasze bojkoty, to dopiero 1 na 20 Niemców wiedziałby co to było, -Oczywiście nie pominę tego, co Niemcole za przeproszeniem od*******ali pół wieku, albo jeszcze dłużej, jeśli wliczyć w to Stasi. Tam dopiero było szpiclowanie... -Włosi dumnie popierali z Japońcami Hitlera, tera udają, że nie, -Francuski ruch oporu nie wymaga komentarza, tak samo jak fakt z jaką "zadziornością" walczyli, -Austriacy nie mieli żadnej aneksji. Sami się w kij szczęśliwi przyłączyli do Niemiec, a faszyzm jest wyznawany przez spory procent ich społeczeństwa. -Mieli nawet prezydenta (może nadal urzęduje, nie wiem), który pochodził z partii faszystów, -W Chinach do niewolniczej pracy zapędzono koło miliarda ludzi, -W Korei Południowej ludzie jedzą trawę i kamienie, (dosłownie) -Bardzo wysoki urzędnik w Wielkiej Brytanii miał 2 kochanki i żonę, będąc jednocześnie uznawanym, za najbardziej tradycjonalistycznego i najbardziej rodzinnego polityka, -Nikt nie stawiał się Hitlerowi. Z prawdziwych krajów, realnie zagrożonych była to Polska, Grecja, Holandia, WB oraz USA, ale oni raczej woleli tłuc się z "żółtkami", a do IIWŚ dołączyli przypadkowo, -Reszta Europy bardzo chętnie z nim współpracowała, od Rumunii, przez Norwegów, na Włochach i poniekąd Francuzach kończąc, -Książę Karol miał kochankę Kamilę, -Ci dwaj młodzi, William i Henry(?) przebrali się za nazistów i pokazali publicznie, -Ruscy testowali bombę atomową na żywych ludziach z rdzennych plemion zamieszkujących wyspy na północ od Japonii, -Również Ruscy mieli Lenina, Stalina i resztę kochasiów, autorów ZSRR, jednych z większych morderców świata. Zabrali wszystko ludziom ze wsi i szlachcie, zamknęli ich wewnątrz miejscowości i bez jedzenia i wody trzymano. Jeśli jakiś próbowałby uciec, zabiliby go. Jedni rodzice zjedli swojego 5 letniego syna. -Angole przypisali sobie rozszyfrowanie Enigmy, oraz wieele najważniejszych faktów, w których bez Polaków, wojna trwałaby znacznie dłużej. -Ruscy w ramach "pomocy" zrzucali jedzenie i amunicję bez spadochronów, przez co nie nadawały się do użycia, I gdzie nam do takich rzeczy? Czy w tle tych punktów (niektórych z ogromnej ilości możliwych) na prawdę taki Giertych z OH-LEY-KNEE-CHUCK'iem na prawdę są aż tacy ośmieszani? Nie jesteśmy w centrum świata, opamiętajcie się. Nikt się z nas nie śmieje, to nasz chory wymysł. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nie za bardzo ogladalem, chociaz juz wole cokolwiek od Kwacha. |
@Korektor:
Niestety żaden z napisanych przez Ciebie przykładów, nie jest śmieszny. Cytuj:
@Topic: IMHO był "remis". Wątpię, żeby którykolwiek z nich zdobył jakąś znaczącą ilość głosów dzięki tej debacie. Panowie nie przedstawili żadnych konkretów. Kaczyński prawie że bez przerwy atakował, oskarżał i obrażał, nie zapomniał również wspomnieć o "układzie". Kwaśniewski umiejętnie się bronił i od czasu do czasu sam celnie atakował - jak chociażby jego wywód o "oczywistej oczywistości" Kaczyńskiego. Jeśli jednak mam głosować, to oddaje głos na Kwaśniewskiego. Ten polityk po prostu bardziej do mnie trafia. Nie obraża bez przerwy innych, potrafi składnie się wypowiadać. |
A Mnie to pierdo... kto wygral a kto nie ... tylko M jak Milosc pozniej było ;D
|
@up,
Jeśli uważasz, że to miało być śmieszne, to sobie podaruj... |
@Korektor
A ja głupi myślałem, że wojna to się 60 lat temu skończyła i nie powinno się wyciągać głupot, jakie państwa wtedy robiły, a Kaczyński ze spółką w tej chwili wystawiają się na pośmiewisko. |
Cytuj:
@Debaty nie ogladalem, bo bylem poza domem. Wiele i tak z niej przewidzialem - uklad, pijanstwo Kwacha, obrazanie ludzi przez Kaczynskiego itd. Kwachu i Kaczynski sobie warci, tyle, ze pierwszy ma oglade/inteligencje i umiejetnie ugladza sobie ludzi, a drugi ma armie beretow. |
@Korek:
To, co pokazałeś, to nie było śmieszne, tylko straszne. A kaczki i spółka wystawiają na pośmiewisko Polskę. @Topic: Kwiaśniewski. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |