![]() |
Cześć III o Gm Donnerjacku.
http://rapidshare.com/files/59853765...seing.cam.html
Gm Donnerjcak potwierdza tym co robi ze lamie zasady. Have a fun. |
No niestety to prawda nie da sie nic zrobic??
zachowuje sie tak jakby byl zalorzycielem cip i tibi. |
Ja na ich miejscu odczepił bym sie od jego priv chara.
Bo wkoncu posypia sie bany, widze i rozumiem ze GM zachowuje sie jak "kozak", mało powiedziane, jak ktos który zawsze ma racje (i chyba powinien miec) i innych zdanie go nie obchodzi. Mysle ze i tak cipy nic mu za to niezrobia. Jak w meczu piłkarskim "sedzia ma zawsze racje" tak tu w Tibi "GM ma zawsze racje". Wasze dalsze prowokacje GM'a mysle ze skoncza sie banem. :baby: Pozdro :) |
@up
Wprost wyrwales mi to z ust |
CIP się tym już zainteresował, odpowiedź jaką dostałem od CS:
Dear Tibia player, > I am writting to you, to make you look at the situation > on Antica where GM Donnerjack is abusing his position as > a Gamemaster to scare other players. <wycięty fragment z szczegółami> > Flustrated Tibia player. Thank you for your report. It has been forwarded to the responsible department for evaluation. If we find gamemaster Donnerjack abuses his position or violates the gamemaster regulations in any other way, there will certainly be consequences. Please understand, however, that we require solid proof to work on. Kind regards, Christian Tibia customer support |
Już 3 osoby 40+ lv'e próbowały go peknać i 2 z nich mają bana a 1 deleta xd mam filmik ale nie mogę dać ;[ bo to moi kumple i tam sie 'ośmieszają' swoim pvp i tp ;p P.S. Tera idzie na niego wieksza grupa :) /pewnie się zapytacie czego pekują dlatego iż wywala z respa bezpodstawnie (wbija sie i leave now!...) i dużo tych jego minusów jak padnie dam wam filmik :)
|
@up
Czekam z niecierpliwoscia. Lecz radze Ci sie tam nie wybierac, bo i pewnie Ciebie z banuje :) Juz moge sobie to wyobrazic jak to bedzie wygladalo: bedziecie go lali, wejdzie na GM kick, i sie zacznie...rozdawanie ban'ów. |
Dajcie to na tibicams albo speedy.... teraz musze czekac 108 min na 8 kb plik...
|
rehost plz :)
|
Cytuj:
|
Źle myślisz.
Jego normalna postać nie jest nietykalna. Spokojnie każdy może go zabić, jeżeli nie jest to robione w akcie zemsty za bana, adnotację, którą właśnie on przyznał. |
Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
reszot by sie przydal ;p |
Cytuj:
|
@up
Dokładnie. Zabijecie go, on was przywita banem. |
17:28 GM Donnerjack on Antica [2]: If you message him to harrass him, again, i will ban you.
Niemam Słów :/ |
Czy może to ktoś łaskawie rehostnąć, bo rapidshare nadaje się do podcierania dupy.
|
Rehost
http://files-upload.com/files/536707/gmabuseing.cam dla mnie taka ze tak powiem "protekcja" to juz ostra przesada tak jak tu pare ludzi mowilo wczesniej normalny char NIE JEST nietykalny wiec czemu gm tak bardzo troszczy sie o niego pewnie ma w tym jakis interes byc moze to zapowiedz kolejnej afery w tibii ^.^ |
Ten GM długo nie pociągnie jak dalej tak będzie robił.
|
understand?:D
|
zrobić z 5 noob charów 30 lvl i go ujebać .. wtedy sobie ten gm moze banowac te 30 lvl .. z 4 razy by padl i ćwok by przestał grać ..
|
Cos mnie naszlo, zeby zrobic nowy account i porozmawiac z tym regnardem. Ciekawe, czy juz po samym "hi" dostane bana, czy troche pozniej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jebniety ten GM, tyle moge powiedziec, na poczatku go rozumialem ale teraz juz przegina... |
Fragment z GM Reference file:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: If you message him to harrass him, again, i will ban you
18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: Understand/ 18:16 GM Donnerjack on Antica [2]: ? Owned\ Moze ten Regnard to rl tego GMa xD I moze tamten mu grozil ze jak dostanie bana czy costam to donner~ wpierdol dostanie xD Smiesznie by bylo ;d @down zal, rozpacz, irytacja, zenada, ból itp. itd. |
Mam pomysł! 8o
Zróbmy hunta (same 12-18 lvl'e (noobschars)) na chara gm'a! Ale będzie zabawa! A ten zapach banów...8o Nom kiedy atak? Pisać na pw :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |