![]() |
Seromontis, czyli "Kiedy rycerz staje się magiem"
Po prawie 4 latach gry, godzinach spędzonych na polowaniu na najniebezpieczniejsze stworzenia zamieszkujące zakamarki Tibii, wypiciu hektolitrów manafluidów, [CHAR]Seromontis[/CHAR] dokonał tego co nikomu wcześniej się nie udało na Hibernie...
You advanced to magic level 10. http://i7.photobucket.com/albums/y25...Sun/10mlvl.jpg ~~ ~~ ~~Gratulacje ~~ ~~ ~~ |
Juz jest 2-3 knightow z tym mlvelem : )
|
Że też mu się chciało siedzieć przed kompem. Ciekawe co by zrobił jakby go hackneli?
|
Cytuj:
|
Oczywiście Gratulacje dla niego ;]
Ja swoim knightem mam 6 mlvl :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Pierwszy polski 200 lvl znów pokazuje swą siłę.
Wielkie GZ i jedziesz do 15 ;] |
Ciekawe czy ktoś wbije 11 mlvl:o
|
o.0 Sero wielkie gz ;) Wbić 9 mlvl jest sztuką, a co dopiero 10 :)
Mam nadzieję, że to nie fake czy coś :P btw z erig.net: Cytuj:
|
Tylko pogratulowac ale na jego miejscu ja bym sie zalamal. Tyle czasu spedzic przed kompem.
|
No jak wbijesz kiedyś 10mlv knightem to nic tylko sie załam ;/
|
pierwszy knight ktory pusci energy bomba :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratz dla Seromontisa. On jest według mnie lepszym graczem od MDW. Przeżywał trudne czasy dla knighta i nic tylko dalej wytrwale expił. Juz niedługo przewyzszy go lvlem. A MDW? Skonczyły sie czasy kiedy wzmianka o nim powodowała orgazm u tibijczyków. On nie gra bo upek mu nie pasi i pokazał w czym jest slaby. On nie expił dla przyjemnosci tylko z nałogu. Bo według mnie jest teraz druidem ciezej expic ale za to trudniej co daje wieksza satysfakce za kazdy wbity lvl.
Mam nawet filmik jak MDW bije demce po 1300+ z SD. Ciekawe ile by teraz bił? Napewno wiecej niz Seromontis. |
Cytuj:
|
A co miał wcześniej powiedzieć knight.?
|
@Gelt: Knight przynajmniej mógł polować ekonomicznie.
|
Ale długo. Jak dla mnie nie byloby problemu z magami gdyby nie te pierd*** różdżki ;|
|
@up & 2up
No chociaż w temacie o 10 mlvlu, nie róbicie spamu o knight&pall vs sorc&drut... |
ktoś tu napisał że jest już 2-3 knightów z tym mlvl.. to gratulacje dla niego za gadanie takich głupot ;]
|
ja cisne 8 i ciezko idzie,a o 10 moge zapomniec :P
|
Heheh o takim m lvl mozna se pomarzyc xD .... Gratulacje dla Seromontisa :) Pozdrawiam :)
|
Ktoś dobrze powiedział że są już 2 osoby, a dokładnie to pskonejott i eternal oblivion.
@edit: Zuper brag też ma 10 mlvl |
@up
Mozna wiedzieć skąd masz takie informacje.? Bo ja słyszałem, że Bańka ma 11 mlvl ;o |
@Helmen
Jestem ze swiata tam gdzie pskonejott gram,nie pierdol ze ma 10mlvl bo ma 9 i kilkadziesiat % do 10:baby:,eternal nie ma 10mlvl.zal jak nie wiesz to nie pisz ;( |
fajnie że bierzesz informacje z komentarzy na tibia.com ale zauważ że pskonejott nie uaktualniał go od ch** wie kiedy
|
A może przestaniecie pieprzyć farazony nie na temat? A jak już, to popierajcie to argumentami, dowodami, a nie "ON NIE MA 10 EM LEWEL NOBY JEBANE HUNTET HUNTET NIE ZNACIE NOOOBY!11111 NIEPRAWDA BO MA MI MUWIł NA TRADE !111"
|
Człowieku stfu plax?wiesz dlaczego?gram tam już półtora roku i wiem ze nie ma 10mlvl bo jakby miał to bym wiedział.Wiec jak nie wiesz to nie gadaj plax [;:baby:
|
Cytuj:
@down Potwierdzisz to czy następny naab który wie swoje "bo tak"? |
Cytuj:
|
Szkoda, że knight nigdy nie bedzie strzelał z SD xD To byłby widok.
Mana needed from Magic Level 10 (+0%) to Magic Level 15: 11,431,886,400 Time to regenerate ------------------ Time needed to regenerate @ 2 mana per 6 sec: 1087y 185d 12h -8s Soft Boots ---------- Cost in Soft Boot refills, when also eating food over 155y 130d 18h 51m 9s: 3,402,347,143 GP Spell counts ------------ Number of 'utevo lux' cast in this time: 571,594,320 Number of 'utevo gran lux' cast in this time: 190,531,440 Mana fluid usage ---------------- Cost if using mana fluids @ ~100 mana / 55gp (wasting flasks) each: 6,287,537,520 GP Cost if using mana fluids @ ~100 mana / 50gp (selling flasks back) each: 5,715,943,200 GP Time to drink 114,318,864 fluids @ ~100 mana each and 1 fluid every 2 seconds: 7y 91d 6h 28m 48s Haha :D |
Cytuj:
|
@Ancient900
Chłopcze masz coś do mnie?czy tylko lubisz wyzywać innych?Ty gówno możesz wiedzieć czy pskonejott ma 10mlvl czy nie,wiec stfu.B) |
ja pierdziele ludzie... to tylko gra 10 m lvl. co za różnica czy był 1 cz nie. brawa dla niego że mu sie tak chciało. idźcie lepiej z kumplami wyjść gdzieś na dwór albo z dziewczyną.
|
Taaa juz rzucaja wszystko i leca bo ty im tak mowisz !!1111
Fajny jestes ale takie uwagi sa conajwyzej smieszne, nie mozna juz na forum dyskutowac? |
Cytuj:
Pewnie zrobie mały ot ale czy Seromontis napewno jest polakiem?? W opisie ma www.tibiaBr.com. Możecie mi to wyjaśnić?? |
@up
TibiaBR.com kupuje im pacc za taka reklame w commencie |
Więc gdy ja też wstawię w opisie www.tibiabr.com to tez zafundują mi Pacca?? Bo jakoś w to nie wierzę.
@edit @down @2xdown Wiem że po przeczytaniu tego będzie mnie uważać za totalnego idiotę, ale ktoś w szkole u mnie mówił, że MDW ma już 8-9 ownerów :P. Ostatnio najlepszy koleś na Honerze Rav'Knight (211lvl ek) dostał bana za sprzedawanie kont. On też jest (był?) Polakiem. |
Jak kiedyś wbijesz 300 lvl to może ci kupią za reklamowanie ich strony. Myślisz, że każdemu to proponują?
|
@up wood plz?
On ma 300 lvl i robi reklame dla -brsite-, a ty conajwyzej mozesz bana za pomysl dostac, ale i tak pacca nie bedzie ;/.
(@edit @2xup ;p) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |