![]() |
21 level wychodzi na maina
Filmik oczywiście mój ;D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32062 Wyłączajcie zawsze trade with ponieważ jest bug ;D coment plx |
Nic nadzwyczajnego.
|
Nic nadzwyczajnego.
|
Nic nadzwyczajnego...
Aczkolwiek jestem ciekaw jak pojdzie ci gra charem ktory ma kilka razy mniej hp, many, capa... itp Pozdro ;) |
Ciekawe, bardzo ciekawe...
|
Cytuj:
|
Nic nadzwyczajnego.
|
ja na 20 lvl mam 15k na rooku takze kolo musiał duzo zbierać itemków skoro mial 41k jak wyżej jest napisane ;)
|
Nic nadzwyczajnego.
Jeśli codziennie na rooku zbierałoby się po 50 piórek i sprzedawało je po 5k to za 8 dni mamy 40k. Wystarczy tylko znaleźć kupców :) |
Nic nadzwyczajnego.
|
Cytuj:
|
Nic nadzwyczajnego;)
|
Nic nadzwyczajnego.
|
;o
Nic nadzwyczajnego.:D
|
Cy to jakaś fobia??
Widać, że to forum jest nie normalne. Mam nadzieję, że moderatorzy pousuwają wasze posty |
nic nadzywyczajnego
|
Nic nadzwyczajnego.
@2x Up: Tak jak ktoś już powiedział - licz się z krytyką... nabij 70lvl na rooku i nim wyjdź to może być ciekawsze ;] |
Cytuj:
PS Nic nadzwyczajnego. |
Hardkor!!!!!!
|
Nic nadzwyczajnego.
A ten co zrobil tego temata to jest jakis gupi myslisz ze jak wyjdziesz z ruka na 21lvlu to zrobisz furore na forum i fszyscy cie beda swiecic!111 |
Nic nadzwyczajnego, aczkolwiek pierwszy raz widzialem jak ktos tak robi.
|
Nic nadzwyczajnego, jak juz chyba ktos powiedzial.
|
Nic nadzwyczajnego.
|
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego.
|
Cytuj:
btw Nic~ |
@Zenek
LOL, no to żeś mnie brachu rozbroił. Określe to jak ten UP :) A co do filmiku to denny. Sam miałem 24 rookstayera do tegoz 1 addonem, czapeczką i wyszedłem na maina ;s Szkoda że nie nrobiłem filmu ;( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pff, nic nadzwyczajnego
Nooby kradną konta rookstayerów i wychodzą na maina czasem z ponad 100k+ Tak więc Nic nadzwyczajnego |
Nic nadzwyczajnego. Chyba gdzieś już widziałem to stwierdzenie (moge się mylić)
|
nic nadzwyczajnego aczkolwiek na ten czas onegdaj uwazam to za nie nadzwyczajny film
|
@up
a wiesz, że słowo "onegdaj" oznacza przedwczoraj? więc z deczka nie pasuje. Nic nadzwyczajnego |
nie mogę być gorszy :]
Nic nadzwyczajnego. hahaha temat ROX :D |
Nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow, wiec nie wiem czy juz ktos to powiedzial:
Nic nadzwyczajnego. |
Przynajmniej temat cieszy się zainteresowanie
Nie rozumiem tych co piszą, że ja myslałem, że wszyscy się podniecą tym filmem. A tu wasz rozczaruje ja wcale tak nie myslałem. Już temat pt. POI DL Knight + Druid - sprawdz to ;] ma lepsze komenty a w nim jakiś noob zamiast zamieścić post na topicku zamówienia na filmy robi offtopa. Ale jak wam się nie podoba to truno |
nic nadzwyczajnego
kiepski film |
Nic nadzwyczajnego.
Każdy może wyjść na maina 21 lvlem, wystarczy się trochę ponudzić na rooku. |
Mi sie podobał film, całkiem fajny.
Joke, nic nadzwyczajnego. |
Cytuj:
Hahah spadłem z krzesła. Masz qmpla 150 lvl i posyła Ci 400k w postaci 4cc bankiem z maina. Nic nadzwyczajnego. |
Gdybys wyszedl na maina, zrookowal sie, znowu wyszedl na maina zrobil 2 fikolki i zatanczyl na glowie to moze to by bylo cos nadzwyczajnego, ale teraz to jest..
NIC NADZWYCZAJNEGO |
Cytuj:
@topic Nic nadzwyczajnego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |