![]() |
150ek die lot ELO
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32332
150ek lOooOoOOoOooOOknijcie na lot :) |
Haha co za typ ;D
on wie co to uh i rs ;>? |
Lol
LOL! Takie eq i rs ;|. Twój avatar to Drom ?
|
O lol ;P ale locik , koles kretyn jak z takim eq wychodzi expic i na dodatek z rsem
|
23-cia minuta wymiata.
@down Chyba nieuważnie oglądałeś film. Obejżyj jeszcze raz, ale zwolnij po 23 minucie. ; ] |
Cytuj:
co do filmu to koleś chyba na premii mial ostatnie dni pacca i chciał je wykorzystać pomimo rs'a. Hahaha no to jest jakieś 1.5kk do tyłu. NICE |
Cytuj:
|
deth jak deth:D ale locik az milo popatrzec:D
|
@up
Chyba dead... |
Piękne :D i ten loot o ja Cieeeeeeee xD
gz dla was ;p |
softy i ave mu zwrocili wiec nie wiem o po co to pk
|
ej ten shadowseer to nie jest przypadkiem ten koleś co 10 sheilda miał na 90 lvlu?
|
To chyba nie on
|
Cytuj:
<Mial 102 ale cos sie staO> |
Cytuj:
@topic LOL |
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=113390
nie oglądałem filmu ale to jest chyba loot z tego goscia |
11:08 Pleski [172]: <3INVITE ME
11:08 Pleski [172]: TO NOOBHOUSE 11:08 Pleski [172]: I THIEF ALL 11:08 Pleski [172]: -.- @Topic Nie wiem czemu oddali loota :/ |
Cytuj:
A death to śmierć ^^ |
zastanawia mnie to czemu zwrocili mu cocenniejsza czesc loota ;D
|
Cytuj:
dead- przymiotnik (zmarly, niezywy) death - rzeczownik (smierc) |
Cytuj:
Żeby wbić fraga ? Koleś musiał mieć laga, bo inaczej nie wieżę że mógł tak noobsko paść. Zresztą nie wiem czy zauważyliście, ale DOPIERO pod koniec się ruszył, więc chyba raczej miał laga . A jezeli nie, to nie wiem po co to. |
no raczej mial lagga :|
ale jakies ma dziwne 'przyzwyczajenia' bo ja po kicku/laggu/freezu odrazu spamuje hot z uhami, a ten sie ruszyl kratke w dol ( a moze go popchneli ;o) |
Cytuj:
1 umarły 2 zmarły 3 martwy 4 anemiczny 5 padły (o zwierzęciu) 6 śnięty (o rybie) 7 wymarły 8 głuchy (o dźwięku) 9 kamienny 10 blask 11 bez blasku 12 matowy 13 spalony 14 nieorganiczny 15 całkowity (o pewności siebie) 16 kompletny 17 wygasły (o wulkanie) 18 gaszony (o wapnie) 19 niezawodny 20 ślepy 21 zepsuty 22 nieboszczyk 23 zmarli DEATH-rzeczownik/przymiotnik 1 śmiertelny 2 pośmiertny 3 pozgonny 4 śmierć 5 umarcie 6 umieranie 7 zgon 8 kostucha 9 padnięcie (o zwierzęciu) |
Widac ze ten typek co nagrywa uzywa Ng ;)
Musi Expic na Dl bo jakos szybko mu te rh i dsm przezucilo do BP :D |
Zastanawiacie się czemu nic nie robił,to proste . . . został zpingowany :p
|
Mamy patrzec na 'lot' ?
Co to znaczy 'lot' ? PS Oczywiscie, to ironiczne pytanie retoryczne. Ludzie nauczcie sie pisac, pisze i WYMAWIA sie 'loot'. |
Cytuj:
|
Cytuj:
myself 15:47:56 ap dead infobot 15:47:57 1 umarły 2 zmarły 3 martwy 4 anemiczny 5 padły (o zwierzęciu) 6 śnięty (o rybie) 7 wymarły 8 głuchy (o dźwięku) 9 kamienny 10 blask 11 bez blasku 12 matowy 13 spalony 14 nieorganiczny 15 całkowity (o pewności siebie) 16 kompletny 17 wygasły (o wulkanie) 18 gaszony (o wapnie) 19 niezawodny 20 ślepy 21 zepsuty 22 nieboszczyk 23 zmarli myself 15:48:05 ap death infobot 15:48:05 1 śmiertelny 2 pośmiertny 3 pozgonny 4 śmierć 5 umarcie 6 umieranie 7 zgon 8 kostucha 9 padnięcie (o zwierzęciu) ;) |
Używanie infobota to nic trudnego, Etoric ^^.
Film jak film, loot dobry, ale raz był film w ktorym wypadł kolesiowi full set czyt. Dh, mpa, sov, g legi etc. |
Cytuj:
|
ale po kij softy i avengera mu oddał to ja nie umiem pojąć
|
Cytuj:
|
Jaki nr gg ma infobot ?
|
Cytuj:
@filmik: ; o |
omg, chyba laga miał ;0
LOOT ZAJEBIASZCZY |
Mi sie wydaje ze zpingowali mu lacze i tylko combo dostal zaden wyczyn...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |