![]() |
Ulubiona komedia
Jaka jest wasza ulubiona komedia? Jakie kawałki was najbardziej rozbawiły?
1.Moja to Job. 2.Ten motyw ,,Darek otwórz" , - Synku, tylko uwazaj na przejsciu przy szkole - Grozisz mi??!! - Dzien dobry chłopcy jestem waszym nowym nauczycielem WF-u. Nazywam sie Waldemar Czoskowski ,a wy? - a my nie! - My pen is blue - My penis? Normal. - really? - ... Jechałem szybko gdyż ... LUBIE ZA*******AC!!! - O, nowe buty ojcze! Zamszowe! - Nie, za swoje! - (ksiądz) A ty umiesz sie zegnac dziewczynko? - Taaaaaaaaaaak! Do widzenia! @Down Cytuj:
Temat jak kazdy inny ,a napewno lepszy niż temat Dziewczyna. |
Jak znam życie, to Gangrel zrobi z tym tematem to co lubi.
Żeby nie było offtopu, no to Jaś Fasola. |
Rotherdamie (od razu w wołaczu?), widziałeś jakieś inne komedie? ; )
|
Wszyscy rzygali, tylko Pele wymiotowal xdd fajny film.
a ten, ktory mnie najbardziej rozbawil to komedia z '70 afair, Promienni chłopcy / The Sunshine Boys. Tego nie da sie opowiedziec, to trzeba zobaczyc :) |
Czas surferów
|
Wszystkie z Markiem Konradem. + Adaś miauczyński.
|
Hot Fuzz...
|
borat czas surferów i chlopacy nie placza
|
scary movie
|
Nic śmiesznego - jeśli mówimy tylko o filmach. Natomiast jeszcze bardziej rozbawił mnie Paragraf 22 - książka IMO wybitna.
|
Pajtony, szczególnie Święty Graal.
|
Hm.. moje ulubione to:
- Dzien Swira - Czas surferów |
czas surferow :D
idzie w białym body i różowej apaszce - Ale co to kur** jest body - No ... a co to jest apaszka !? xD |
Moje ulubione komedie:
- też "Job ostatnia szara komórka", zajefajnny filmik. Najlepszy moment jak Pele zdaje prawko albo ogólnie jak jeżdzi, szybki hamulec i "Lubisz to suko" :D - "Testosteron" : Na początku ojciec pana młodego "najeżdza" tekstami na kelnera jak później się okazuje, kelner jest jego synem. A najlepsze są teksty tego kelnera: "Tak ci przetrzepie sakfe, że żaden grosik ci tam nie zostanie" :D |
American Pie :)
|
@ Up
noo to też fajne :D @Topic Straszny film :D |
Nic śmiesznego, ofkors. ;)
|
Borat, Job i może z nowszych; Państwo młodzi Chuck i Larry.
I z Joba : -Ładne buty prosze księdza, zamszowe? -Nie, za swoje. ; d |
Rrrrrrrrrrrr!
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png @Edit Jak coś to jest nazwa filmu. @Down "Zaraz będzie ciemno!" rox xDDDDDDDDDD @Edit Każdy kto napisze w tym temacie ma obowiązek wystawić mi notkę ;\ |
o taaaa, Rrrrrrrr tez jest dobre ;p
Zaraz bedzie ciemno ZAMKNIj sie ;p albo: Adam, Adam, Ewa adam Kur**, Adama znów nie ma ;/ |
@Lolny
"OKRES GODOWY CHOMIKÓw TRWA 3 MIESIĄCE!!" xD RRRrrrr świetny film "Musimy ukraść szampon" xD A początek jest wyje**ny w kosmos "Ten film nie ma z tym nic wspólnego" xDDD |
Poranek kojota
Job Chyba nie musze mowic dlaczego :) |
Cytuj:
-Gdzie reszta? -potopili się. -Co?! Wujek ,wujek i wujek ? Ciocia i wujek? -I wujek też... -I wujek też? -Adam ? -jestem! -Ewa ? -jestem! -Adam -jestem! -Adam? Gdzie jest Adam? Adama jak zwykle nie ma ! Adama tez pewnie nie ma co? -... Detektyw musi umieć patrzeć, widzieć i widzieć. I jak tak na pania patrze, widze i widze to widze ,że pani z przodu jest inna niz z tyłu. -Ja spałem ze swoją żoną , ty spałeś z moją - jestesmy kwita! |
Cytuj:
@Topic Bez dwóch zdań Pulp Fiction. |
'Scary Movie I, II, III'
'American Pie: Naked Mile' 'American Pie I, II' 'Czas Surferów' 'Powiedz Tak' (z J. Lo. ;) ) |
MIŚ *pokłony*
|
American Pie (pay xD)
Testosteron. co do Job'a debilny film... |
Dorzucam "4 pokoje".
Jesli chodzi o humor, najbardziej zapada w pamieci pokoj 3 :D http://pl.youtube.com/watch?v=PdaKRwe_scE |
Z filmow to scary move Rrrrrrrrrrrrrr oraz American pie No i oczywiscie Shrek1, ice Age1. Ale tylko 1 bo reszta czesci ssie. A jak bym mogl wsadzic seriale to bylo by Friends, 2 and half(polskie dwoch i pol)
|
Czas surferów;]]. + Rrrrrrr;p
-Adam! -Ewa! -Adam! -Cześć Adam! -Oooo, cześć! Czy coś takiego lub: -Zamknij się blondasie! (Blondas dał mu w pysk) -Zaraz będzie ciemno!!! -Zamknij się! -Zamknij się! -Zamknij się! Kurozaury wymiatają! Bonux(chyba)-K****! Nie jadę dalej! (oczywiście przejechali czarnego kota) |
Zdecydowanie Top Secret! Chyba na zadnym innym filmie tak nie lałem.
|
- Wszystkie z Leslie Nielsenem np, (Naga Broń, Szklanką po Łapkach)
- How High - W krzywym zwierciadle strzelając śmiechem - Scary Movies 1-4 - Operacja Bekon - Job Nie mam wybranych momentów, oceniam je za całokształt. |
Dzień świra of course. Polecam go każdemu przedstawia on wyolbrzymiony poziom Polski w zabawnych stylu. ;)
|
Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej. <3
A z takich serialowych to zdecydowanie Terry Crews :p |
Ja z komedii uwielbiam Straszny Film 4, to było zabójcze ^^.
W sumie to ja same komedie oglądam, podobały mi się jeszcze filmy takie jak "Głupi i głupszy", czy "Poznaj moich rodziców" :) |
Jaś Fasola. 8o
|
Nie wiem czemu nikt nie wymienił Foresta Gumpa. Ogladalem to kilka razy i zawsze bylo smiesze. No a oprocz Foresta to "Nic Śmiesznego" i "Testosteron".
|
Pulp Fiction, Scary Movie. Z seriali Black Adder i Friendsy, i Married with children (Świat wg Bundych).
|
Borat
Chłopaki nie płaczą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |