![]() |
Wyborom Parlamentarne 2007. Na kogo głosujesz?
Temat ten poświęcam Wyborom Parlamentarnym 2007 roku. Celem tego tematu jest rozeznanie się która z partii politycznych jest uważana za najlepszą w przekonaniu Tibijczyków. Możecie wypowiadać się na temat partii którą popieracie lub możecie pozostać anonimowi, oddając jedynie głos w załączonej sądzie. W ankiecie można oddać głos niezależnie od wieku. |
Wyborom Parlamentarne?
PO... |
Znowu dupna ankieta. Nima Partii Pracy i Partii Kobiet. A ja LPR ;p
|
BYLOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo
|
Na tym forum taka sonda nie ma sensu. Pomijam niewielką ilość pełnoletnich - pewnie znajdzie się zgraja dzieciaków, które się udzielą w ankiecie, chociaż do otrzymania prawa do głosowania brakuje im jeszcze kilka dobrych lat.
|
Ile jeszcze powstanie takich tematów???
|
A ja gdybym mógł to bym zagłosował na PSL ;)
|
Cytuj:
|
Platforma Obywatelska
|
partia mówiąca NIE takim tematom
PMNTT ; ] |
Nie mam uprawnień. Jakbym miał to bym zagłosował na PMNTT.
|
Nic nadzwyczajnego :)
PO;) |
Jasne, ze PiS.
|
Liga Prawicy Rzeczpospolitej, ale popieram tylko UPR.
|
oczywiście, że ĘĄ!
1 głos w tą czy w tamtą niewiele zmieni więc pierdole |
Ciekawe gdyby tak sobie pomyslalo z 10 mln polakow? Ciekawe... nawet fajna reklama byla w telewizji na ten temat ;)
|
Cytuj:
LPR, ale ze względu na UPR. |
LPR, ze wskazaniem na UPR
|
APP Racja.
|
Polska Patrtia Kobiet czy jakoś tak:pŻarcik.Jakbym miał głosować to na PO, 2 lata temu byłem za PIS ale....:D
|
JASNE ze ĘĄ Jakby inaczej.
|
Cytuj:
BTW polityki, na kogo bym zagłosował będąc pełnoletnim? LID? Pół SLD, tylko że pod inną nazwą. PIS? Nie, dziękuję. UPR, taa, ale związanie się z LPR to niespodzianka in minus, ale... JKM to nasza przyszłość! :p. PO? Jednak, wiele złych pomysłów w jej programie, ale dzięki telewizji będzie wysoko tak jak LID i PIS. PSL? Na nich zagłosowałem w wyborach szkolnych(7 głosów, dla porównania PO 340), dobry koalicjant dla wszystkich, zobaczy się co by zrobili ;], ale do sejmu pewno nie wejdą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdybym mógł głosować, głosowałbym na PO - nie z tego powodu, że ich popieram, bo polityką się raczej nie interesuje, ale po to, by PiS nie wygrał. |
Przypominam, że jest cisza przed wyborcza.
|
Gdybym była pełnoletnia, zagłosowałabym na PiS albo na UPR.
|
Nie wiem jaki sens ma zakladanie tego typu tematu na forum, gdzie conajmniej polowa ludzi nie ma pojecia o polityce, a swoje poglady kieruje tylko tym co zaslyszeli w domach, lub filmikami w internecie, ktore pokazuja tylko 'wpadki' politykow.
Wypowiadacie sie, ze niemalze kazdy zaglosowalby na PO.. ciekawe bo w praktyce wychodzi, ze roznice miedzy liderujacymi w sondazach partiami sa niewielkie. Rada dla forumowiczow, ktorzy najpierw klikaja w sondy, bez chociaz zapoznania sie z programem danej partii... zacznijcie uzywac mozgow. |
Cytuj:
Edit: Cytuj:
|
Swoja droga - jezeli nie glosujecie, nie macie tez prawa narzekac.
Wiec, jezeli twierdzisz, ze Twoj glos nic nie zmiania- byc moze tak, ale przynajmniej ponarzekac mozesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To zapraszamy np. do Chińskiej Republiki Ludowej lub innego kraju komunistycznego, typowy chińczyk czy Polak jeszcze niedawno bo 20 lat temu, ucieszył się gdyby w UCZCIWYCH wyborach mógł oddać głos. A poza tym nie idąc do urny, automatycznie głosujesz na PiS http://idz-do-urny.pl/ |
Cytuj:
Poza tym, gdzie ja napisalem, ze nie bede glosowal? =o @edit: up: nie napisalem, ze mi sie nie podoba. Ale przywilej jednak ciagle zapewnia MOZLIWOSC, a nie KONIECZNOSC korzystania z niego. Cytuj:
|
Nie narzekajcie np ile będzie jeszcse takich tematów itd koleś chciał sie dowiedzieć jak ludzie co siedzą na tym forum głosują
@topic Platforma Obywatelska |
Cytuj:
ale jednak ciągle się ciśnie na usta "Co by było gdyby każdy myślał jak ty" |
Cytuj:
Aha no i było jeszcze coś tam we Francji, ale to z gatunku tych co się obiło o uszy i nie wiem na ile pamięć mnie nie zawodzi. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Tylko i wyłącznie na P i S!
PIS PIS PIS! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiście nie rozumiem ludzi, którzy uwazają, że jeden głos nic nie zmieni. Eivrel podal dobry przykład, jeden kandydat przegrał jednym głosem, a tym głosem w tych wyborach możesz zapewnic sobie lepszą przyszłość. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |