![]() |
Tibia.pl B9 Trophy
http://img218.imageshack.us/img218/4049/obrazekqn3.jpg Był już Snook, B8, to dlaczego nie pograć w b9? Turniej odbędzie się na tych samych zasadach co zawsze, ale przypomnę... więc lecimy z teorią. Jak to zwykle bywa, co jakiś czas trzeba rozgrzać mięśnie, przywrócić skille do stanu używalności i powymiatać nabzorów z tego forum. Tak stanie się i tym razem. Zarząd ds. Sportu Tibia.pl po raz trzeci już tego roku organizuje turniej bilardowy. Tym razem będzie to b9! Zaszczyt organizacji turnieju przypadł mi, tzw Rybie, oraz niejakiemu Gewofowi, który zaprojektował to zacne logo. Tyle tytułem wstępu. Przejdźmy do zasad (są podobne jak w ostatnim turnieju). Regulamin: Ukryty tekst:
Lista zgłoszonych Ukryty tekst:
Jeżeli podczas w miarę rozsądnego okresu czasu nie wyłoni się 30 graczy, zostanie opracowana inna formuła rozgrywek grupowych. Być może nie wielu z Was grało w B9 i wydaje im się, że to nie gra dla nich, otóż nic bardziej mylnego! To prosta gra, postanowiłem pokrótce opisać ogólne zasady; Cytuj:
Grupy I grupaUkryty tekst:
II grupa Ukryty tekst:
III grupa Ukryty tekst:
IV grupa Ukryty tekst:
|
yyy... widzę, że cała elyta się w turnieju zmieści, więc i na moją skromną osobę zostanie miejsce. No to zgłaszam się.
|
zgłaszam sie :>
|
Ja też :>
Ryba nie wie co jest za firewalem ! |
Zapiszcie mnie w tym turnieju, jesli mozna
|
Skoro mam juz zagwarantowana dzika karte, to tez wezme udzial. Count me in.
|
nie umiem ale pogram. wszystko dla ryby :*
|
No i tracyjnie...
Ja też. |
A kiedy to ma się odbyć?
|
Za okolo 2tyg. W zaleznosci jak szybko znajda sie chetni.
|
najgorsze ze za wirtualne pieniadze pewnie sms'a cza wyslac
|
To I'm up.
|
Sign me in.
|
Cytuj:
mozesz pograc np tutaj http://www.gamedesire.com/files/game...4&gg=24&room=0 |
zgłaszam się jeśli jeszcze jest miejsce :D
|
I'm in. Hehe.
|
Pewnie takich newbów jak ja nie chcecie ; <. Co mi tam, w wielu innych miejscach tez mnie nie chcieli... nie chcą...
Dark_Sven |
I ja! I ja! Dopisz mnie kochanie :*
|
Eno, tam gdzie Optyś to i ja : *
Wpisz mnie |
Zapisz i mnie, szorstki. : P
|
Sign me in.
|
No to tez sobie zagram. A co mi tam :)
Lipa na tym www.gamedesire.com :/ Instalowalem to juz 2 razy i dalej nie moge grac, bo prosi o instalacje.. ;/ A wiec to opera dawala w d***. Na fire foxie wszystko hula. Ok zostaje w grze. |
Nikt już nie umie grac w 9 bill ?
|
Cytuj:
Cytuj:
Start turnieju jakoś pod koniec tygodnia, jak znajdę czas ; P. |
Ludzie to nie jest wielka filozofia uderzyć w bille :> Zasady gry są na stronie , a po za tym to ma być zabawa.
|
Sporządziłem loterie. Numerki macie takiej jak na liście zgłoszeniowej.
http://lottery.erig.net/9561 Podział na grupy będzie następujący: I (pierwsze 5 osób) II (drugie 5 osób) III (trzecie 5 osób) IV (ostatnie 6 osób) Niestety ostatnia grupa będzie miała 6 osob ; p. Jako, że jest mało zgłoszeń, to do 1/16 awansują aż 4 osoby z każdej grupy, więc wszyscy mają spore szanse : P. |
Kod:
rank 1: ticket #14 |
I grupa Ukryty tekst:
II grupa Ukryty tekst:
III grupa Ukryty tekst:
IV grupa Ukryty tekst:
|
Swietna grupa... ;P
|
Ja na swoja te nie nazekam xD do kiedy mamy czas ??
|
O jezu.. pomylilem fora ;p
Mamy sie sami dobrac w pary i umowic na termin? A moze najpierw ty nas ustawisz w kolejnosci a potem bedziemy sie umawiac? |
Kto chce grac ze mna = pw.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Arfyd ( 4 - 0 ) Oxygane
;>> |
Można tak określić, że moja grupa jest ,,młodsza" :P
|
Colo 4 - 1 Arfyd xD
|
Arfyd ( 1 - 4 ) Colo_2006
|
Slay - nowy z cyferkami 4:1.
I od razu propozycja do ludzi z mojej grupy - i tak nikt (poza Olorionem) nie jest godnym przeciwnikiem dla mnie wiec w ramach oszczedzania czasu swojego i mojego proponuje oddanie mi walkowerow. Zawsze to jakies 10 minut (bo w tyle mniej wiecej was wykoncze, jak nie szybciej) wiecej wolnego czasu... |
Colo 4-0 Gangrel taka uwaga dla mojej grupy postarajcie sie :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |