![]() |
GM Zabójca?
Witam! Dziś jest niedziela, expiłem sobie z rana i tak przed pójściem postanowiłem że sobie włącze bota na rotach za Venore w pobliżu Fortecy Elfów. Wiem, bot nie legalny ale cóż. Po powrocie ku mojemu zdziwieniu widze że na stronie że zabił mnie beho. I tu moje pytanie, jak to możliwe. Nie da się zlurować w to miejsce beho. To jest nie możliwe. Hacknięty na pewno też nie jestem, i zadnego keylogera niemam. Jedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to że GM mnie uwalił, przenosząc mnie na jakis resp. Ale czy to możliwe?
|
Gm mógł cię własnoręcznie zabić.
Cytuj:
Bardzo możliwe, że GM to zrobił, tylko nie chciał cię samemu zabić, by potem nie miał problemów. |
Zeczywiscie podejzane. Zeby cię beho zabił musieli by cie wyciągnąć z dziury, wciągnąć na schody(nierealne), zrzucić cię ze schodów(nierealne) i ostatecznie zlurować beho z pojedynczego respa który się tam znajduje. Nie mam pojęcia co to mogło być
ale żeczywiście: [CHAR]Zdzichu Szprycha[/CHAR] Oct 21 2007, 10:54:13 CEST Died at Level 25 by a beholder8o8o8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol GM by Cie nie zabil ale dal by bana!
watpie w to zeby zlurowal potwora a po pierwsze niema takiej obcji jak przenoszenie respa! Legenda _/:evul: |
Może GM summonował beholdera i cie zabił ale to by chyba pisałao, że zabił cię beholder summonowany przez tego tamtego GM-a.
|
To jest świat non-pvp
|
Cytuj:
|
@Royal-Legenda
A to pisało na hunted.pl: Cytuj:
-------------------------- Cytuj:
|
GM'y nie są od lurowania ani od zabijania graczy... skoro widział, że lecisz na bocie to odrazu dałby bana, a nie bawił się w jakieś zabijanie. Wparowało paru gości i zaparcelowali Ci drogę poczym popchneli na resp beho i padłeś, oto moja na 60% dobra teza.
|
Boże jak nie idzie jak idzie... poszukaj na tibicam filmy Wojtasa z candi i zobaczysz jak sie na beho noobki wypycha ... i pewnie używasz tibiaauto? tam jest keylogger na 100% :)
|
Yamaroo@
to sie zryłem : P nie wiedziałem ze to na Hunted.pl pisało uuu ... ale to mało prawdopodobne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Był niedawno film na forum jak koleś ropał botterów z rotów, przesunął go do tej trawy którą ścina się maczetą, poczekał aż trawa odrośnie żeby botter nie mógł się ruszyć, po czym lurował z pobliskiej dziury beholdera :o
|
Tak to jest jak się bota używa! Dobrze Ci tak!
|
Cytuj:
|
GM NIE MA MOŻLIWOŚĆI atakowania czegokolwiek.
|
Ale wy jesteście nierozumni;/
Mój kumpel sobie "bottował" na rotach kolo elf forest a beho respi się jakieś 30sqm za mostem albo i dalej. Więc jak można beho zlurować tak żeby go zaatakował?? A na elf forest niebiegają beholdery więc niepierdzielcie. A GM mogl zlurować albo teleportować gracza w inne miejsce?? |
Cytuj:
PS. A znasz inne wytłumaczenie, bo zlurowanie jest nie możliwe |
a może bot ci się popsuł i gdzie cie zaprowadził?? ;D
|
Oto filmik :o
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/32164 Jeżeli teraz tam są schody, to nie mam pojęcia jak to się stało. Następnym razem nie botuj, to nie zginiesz w jakiś paranormalny sposób :o |
Gdyby to byl Gm to zabil by cie i zbanowal. Był juz taki przypadek Gm zabil bootera ale odrazu go tez zbanowal można o tym rzeczytać na hunted.pl
|
Dobrze Ci tak... następnym razem nie botuj.
Boty to ZŁO! |
No nie wiadomo jak to sie mogło stać jak byś siedział przy nim to byś widział jak to się stało następnym razem tak nie rób, myślę że GM by cię zbanował zaraz po tym tak ja pisze Ajek, a jak nie GM to kto?? ;\ dziwna sprawa
|
Nie rozpisujecie sie w tym temacie, moze to zjawisko paranormalne albo twoja glupota nie zna granic, a zreszta Masz co ci sie nalezalo ;]
|
Cytuj:
|
Tak to jest jak się używa cudzych botów zamiast swojego mega funkcyjnego bocika :D
Gdybyś nie używał bota byś wiedział co się stało :baby: |
hmm.. widzę że jesteś z guardii :D a właśnie siedzę przy rotach w veno i pcham botów na beho <gdzie i jak tego ci nie powiem ale będziesz z pewnością następną ofiarą B) >
edit: 19:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Lord Tosseman. She was killed by a beholder. |
Gość mógł paść na beho i założyć temat na forum dla afery, ale...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najpierw Ty przenieś się na pvp i pokaż co potrafisz a nie owijasz w bawełne.
duch guardi robi bardzo dobrze =] Ja co do botów to light hacka tylko używam :o Edit @ trzeba było włączyć tibicams na czas botowania i potem byś sobie na filmie zobaczył -.- ja jescze pod 7.92 jak na botach jechałem to tak robiłem i jeden koleś na mnie potworki zlurował to wiedziałem kto i padł =p |
Gdzis juz widzialem filmik jak przy pomocy potow koles ''lurowal'' bottera na beho.. To poprostu madry czlowiek ktory tepi boterow. TO NIE GM.
BTW Dlaczego niedaje sie banow na forum za przyznawanie sie do botterstwa? @EDIT Koles lurowal Bottera przed mostem, poczym poszedl zlurowac Beho ktory sobie do niego strzelal. To badzo proste i dziala xD |
A ja wczoraj bylem na dragach, i wyszedlem z takiej dziury i tam stal GM i powiedzial baj baj panie Krzysztofie i mnie ubil !!1
A potem sie obudzilem, caly spocony, bo mialem koszmar ze bylem tym noobem co zalozyl ten temat :baby: |
Zainwestuj w NG/BlackD
;] Zdziwił byś się, ile "bezpiecznych" miejsc do botowania, da sie zamienić w cmentarzysko botów(tymbardziej t.a) |
2-3 razy sobie zabotowałem i już afera. Miałem 17% do lvl i myślałem że jak wrocę to już będzie, tak to zawsze sam expie
EDIT: OK! Temat już do zamknięcia |
Ludzie.... czy naprawdę tak trudno jest kogoś ztrapować?:o Wystarczą "poty" ;) Nie wierzysz to wejdź na tibicams i poszukaj filmików gracza o nicku [CHAR]Wojtas The Smieciarz[/CHAR]. On się zajmuje głównie boterami na Candii.
|
no wlasnie, samo 17% to tez botowanie a botterzy to najwiekszy Shit w tibi, wiec sie nie dziw ze jestes ciota ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |