Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teasery dot. zimowego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152086)

Parys 26-10-2007 19:41

Teasery dot. zimowego update!

Jak informuje nas Cipsoft na swojej stronie, od następnego piątku, będziemy mogli ujrzeć teasery dot. zimowego update!
Oto treść newsa:
Cytuj:

Zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia, a wraz z nimi zimowy update. Od następnego piątku, zapraszamy Was do poznawania szczegółów dotyczących aktualizacji, które zamieszczane będą w sekcji newsów na Tibia.com

Jak już zostało ogłoszone, dużą częścią aktualizacji będzie znowu równowaga profesji. Jednakże, Święty Mikołaj ma dla Was więcej niespodzianek w swoim worze. Możecie cieszyć się z nowych potworów, dobrych grafik i świetnych opcji gry. Ponadto całe grono nowych questów będzie czekać na ukończenie przez odważnych i mądrych podróżników.

Nie zapomnij zajrzeć na Tibia.com w następnych tygodniach, żeby nie przegapić emocjonujących szczegółów dotyczących tegorocznej aktualizacji!

Wasz Cipsoft Team
Nie pozostało nic innego, jak zaglądać na Tibia.com i Tibia.pl, gdzie zobaczycie przetłumaczoną wersję każdej zapowiedzi.

Marvolis 26-10-2007 19:44

no prosze wreszcie wyrownaja sorca i druta

EdwardMatiz 26-10-2007 19:45

aż chce się czytać.. Nowe niespodzianki?? hmmm 8o
a ta balansacja to nowe speary? nowe bronie i szybciej skille knightowi bo są jeszcze za słabi B) niech sprubują tylko ich osłabić :confused:

Scobel 26-10-2007 19:50

No to co chlopcy lubia najbardziej TS !!

..::QRAS::.. 26-10-2007 19:51

jak zawsze w juh broni , potworow i kilka questow nic pozatym ;./

Modliszka11 26-10-2007 19:52

ta balansacja ma śłużyć dla Druida i Sorcera była nawet zapowiedz. zwłaszcza dla druida wreszcie nowe czary i runy bendom :D Knight niebendzie bił mocniej ani niebendom mu szybciej skile szły to Update jest dla postaci magicznych ale chyba można sie spodziewać nowego Addonu. i Balansacja to nieznaczy że dodajom nowe speary, ulepszajom knighta tylko że wyrównujom profesie.

Leirdek 26-10-2007 19:53

No.może końcu naprawią sorków(jestem najtem):)

Zenuś 26-10-2007 19:57

oo Parys o.0 to my mamy takiego admina jak parys 8o

Nioob 26-10-2007 20:00

Mam nadzieję że w końcu porządnie zbalansują postacie bo jak narazie to za każdym razem dupa maryna ¬¬

Kamashi 26-10-2007 20:16

No, no wkoncu8o
Jak postacie magiczne beda takie jak przed update albo lepsze to mdw 500 lvl xD

Serious Sam 26-10-2007 20:27

Specjanie powstrzymywałem się przed grą paladynem lub knajtem ;)
Może coś dadzą dobrego dla sorców.

dawid2 26-10-2007 20:29

wnerwiają mnie tacy ludzie co ciągle im mało nie dość ze i tak pall teraz wymiata to by chciał jeszcze więcej egoista pieprzony -.-

Modliszka11 26-10-2007 20:30

Dawid2 zgadzam sie z tobom

Vhaloir 26-10-2007 20:31

Cytuj:

nowe bronie i szybciej skille knightowi bo są jeszcze za [b]słabi[b]
Haha.

Kup Se Musk

Xsi 26-10-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Modliszka11 (Post 1713228)
ta balansacja ma śłużyć dla Druida i Sorcera była nawet zapowiedz. zwłaszcza dla druida wreszcie nowe czary i runy bendom :D Knight niebendzie bił mocniej ani niebendom mu szybciej skile szły to Update jest dla postaci magicznych ale chyba można sie spodziewać nowego Addonu. i Balansacja to nieznaczy że dodajom nowe speary, ulepszajom knighta tylko że wyrównujom profesie.

Gdzie czytałeś, że nowe czary dla druida zrobiom?

Sklej 26-10-2007 20:39

oczywiscie 95% zmian dotyczacych balansu profesji znow bedzie tylko dla ludzi z PACC a co z FACC? ja rozumiem ze takie sa prawa rynku ale oni przesadzaja chyba troszke. zabrali najtom i pallom runy a dali jakies cos dla PACC (poza tym te "nowe" czary dla najta sa troche slabe...) widac ze tibia idzie pod zyski a nie zadowolenie graczy... czas pokaze, mam nadzieje ze teraz nie zrobia tak ze zabiora jakos magom runy i tylko dla pacc beda jakies czary(nie mowie ze tak bedzie, tylko ironizuje) a facc tylko wandy -.-

Articuno 26-10-2007 20:40

Cytuj:

Gratuluje ortografii!

Jestem knightem. Ale nie lubię jakoś "dominować" niech ulepszą tych magów, ale nie do przesady ;]

Lord Tomekk 26-10-2007 20:44

A ja tu nie będę komentować swoich poglądów na temat tej 'balansacji'... zapytam tylko.. czy wg. Was, da się zrobić grę taką jak Contra w Bioshocka? Jeśli tak, to gra byłaby płatna jak WoW albo do 10 levla za free...
I jeśli Pacca nie macie to Tibia dla Was będzie wersją demo... czemu? Bo teraz zapewne też zostanie dodana nowa wyspa...

Szkoda, że czasy Tibii 7.1 - 7.2 nie wrócą już... Tibii już nie będzie... będzie teraz na siłe ulepszane coś, co zaczęłoby się już dobrze robić od wersji 7.2 (ew. 7.4)

Sankar 26-10-2007 20:51

To teraz tylko się modlić i powtarzać "Cip proszę nie zwal tego po raz enty, Cip proszę nie...!!!"

Duke Dran 26-10-2007 20:55

Cieszę się : ) może wrócę znowu do gry. Moj druidek spokojnie czeka ^^.

Gagarin666 26-10-2007 20:55

Znając życie nie poprawią sorków/drutów lecz tylko zmniejszą siłę dla palków/najtów.

Modliszka11 26-10-2007 21:05

Jeszcze podczas summer update 2007 było zdanie że dodadzom nowe czary dla profesi magicznych w Zimowym Update

--Cienius-- 26-10-2007 21:05

Cytuj:

kyrie eleison litosci...

Ty mowic polska jezyka?
a br?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gagarin666 (Post 1713357)
Znając życie nie poprawią sorków/drutów lecz tylko zmniejszą siłę dla palków/najtów.

Blagam cie nie wracajmy do tych czasow gdzie 200 knight mial gorsza srednia hitow z SOVa niz 33 sorc z "ruszczki"
Pojebalo cie? To ze raz walnie kina za 350 to nie znaczy ze zawsze ty i tak masz 10 druida pod carlin wiec sie nie odzywaj...

Xsi 26-10-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gagarin666 (Post 1713357)

Koles! Uzyj szarych komórek jakby CIP znowu jeszcze bardziej ulepszył knight/pall to by zbankrutowali, ponieważ po tym update spadł zakup pacców dlatego też w tym update w 100% ulepszą sorków/druidów, żeby znowu zarabiać na paccach...

Zogre 26-10-2007 21:06

Mam pytanie czy tu wszyscy warszawiacy same takom itp. wiem że trudno się odzwyczaić ale spróbujcie
@topic no i wreszcie polepsza druta a nie biedny lata chowa się w świątyniach i w depo :(
no i fajnie sobie prozmawialim
o takom sprawom
:D

jezeli jest tu jakis modek to niech usunie jedna moja odpowiec bo jakos moja przegladarka 2 na ras zapisala

Modliszka11 26-10-2007 21:07

nie ja przybyć z innego kraja i nauczyć sie jęnzyk polska

Zogre 26-10-2007 21:11

Mam pytanie czy tu wszyscy warszawiacy same takom itp. wiem że trudno się odzwyczaić ale spróbujcie
@topic no i wreszcie polepsza druta a nie biedny lata chowa się w świątyniach i w depo :(
no i fajnie sobie prozmawialim
o takom sprawom
:D

Aron_Tim 26-10-2007 21:12

napewno polepsza sorkow i dru a kina i palka powinni zostawic bez zmian

tylu magow odeszlo wiec musza ich jakos zachecic do gry aby zarobic na pacc

nowe tereny i outfity takze sie przydadza ;] tylko jakies trudniejsze do zdobycia typu assasin, summoner gdzie trzeba zbierac duzo items

bo tak jak masz kumpli na hlvl w jeden dzien mozna zrobic nosermana

Martinn 26-10-2007 21:20

Aż sie miło czyta 8o no to teraz co piątek oczekiwanie na newsa :D

PronEnya 26-10-2007 22:11

No no tylko zeby teraz z tymi ulepszeniami nie przesadzili ...

Mlecziii 26-10-2007 22:36

Mnie trochę ciekawi co dorzucą do mikołaja tym razem 2 lata temu dawał tylko prezenty rok temu pojawił sie grynch clan goblin i ukradzione prezenty ciekawe co teraz cipy dorzucą :D

ainom 26-10-2007 22:45

kiedy bedzie mial miejsce ten update, dokladna data jest znana??

dawid2 26-10-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ainom (Post 1713551)
kiedy bedzie mial miejsce ten update, dokladna data jest znana??

dokładna data nigdy nie jest znana

ja myśle że mikołaj zamiast dawać jakieś pomarańcze czy np śnieżki zacznie dawać coś użytecznego np mf albo jakieś runki itp B)

exeros 26-10-2007 23:00

Cytuj:

ja myśle że mikołaj zamiast dawać jakieś pomarańcze czy np śnieżki zacznie dawać coś użytecznego np mf albo jakieś runki itp
Kup Se Musk

snieżki są bardzo użyteczne na deco itp, a mf to 55 gp...sd to bodajże 325~...co to jest?....

Fpitolony w sprawe 26-10-2007 23:11

No byla anketa na temat boteróffff, ciekawe czy cos zamierzaja z tym zrobic ;>

kakusek 26-10-2007 23:48

mam nadzieje ze niepogorsza kinow bo wczesniej gralem drutem i zmienilem na kina i teraz znowu drutem?? zal.pl moglo by juz zostac jak jest a nie koluja ludziol w glowach X(

bartii10 27-10-2007 00:03

@up
a kto ci kaze zmieniac?

Gagarin666 27-10-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsi (Post 1713374)
Koles! Uzyj szarych komórek jakby CIP znowu jeszcze bardziej ulepszył knight/pall to by zbankrutowali, ponieważ po tym update spadł zakup pacców dlatego też w tym update w 100% ulepszą sorków/druidów, żeby znowu zarabiać na paccach...

Naucz sie czytac a potem pisz

Me$z 27-10-2007 00:07

Jeśli znów ulepszą sorca/druta, to ja po prostu kończę z tym "czymś"... -.-' No ale w końcu szanownemu CipSoftowi chodzi tylko o pieniądze, nie o zadowolenie graczy... Bizes, to biznes :p

Grue 27-10-2007 00:56

Półtora roku niegram w Tibie, ale jeśli naprawde będzie sensownie grać sorkiem, to z pewnością powróce i rzuce WoW'a na jakiś czas. No moze nie do konca, bo chce Death Knighta heh. Zreszta narzekacie, a po updacie i tak bedziecie grać ;) Co bedzie to bedzie, zobaczymy.

Pozdro!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57.