![]() |
Test Polityczny
http://mojapolityka.pl/testpolityczny.php
U mnie Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm"
|
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Yoh @Edit: Zrobiłem jeszcze jeden test i oto wyniki: http://i10.photobucket.com/albums/a1...lad/kompas.jpg |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Obiektywizm (nurt libertarianizmu)
|
Cytuj:
@down A myslałem, że jesteśm y z tej samej beczki szkoda. :p |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Ciekawe :)(Na to liczyłem :)) @Edit: Później robiłem wszystko odwrotnie i wyszedł mi... Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Stalinizm (nurt komunizmu) |
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Partie demoliberalne: Forum Liberalne Partie polityczne posiadające frakcje demoliberalne: Platforma Obywatelska RP |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
o lol |
Jaka bzdura xP
Mnie nigdzie nie przyporządkowało, ale za to mam te 3 słupki: tradycjonalizm: 14% wolność gospodarcza: 60% wolność obywatelska: -22% Ale ze mnie dyktator ;p No ale cóż, nikt nie lubi być podporządkowany konkretnym poglądom itp. Ja mam w każdej sprawie inne zdanie, raz liberalne, raz prawicowe, a raz jakieś... dyktatorskie ;p |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Zbliżone doktryny polityczne: Ordoliberalizm, Konserwatyzm (nurt burke`owski). Partie chrześcijańsko-demokratyczne: Partia Centrum, Polskie Stronnictwo Ludowe, Polskie Stronnictwo Ludowe "Piast". Partie polityczne posiadające frakcje chrześcijańsko-demokratyczne: Platforma Obywatelska RP, Prawo i Sprawiedliwość. |
No to grubo.. |
Rozwiązałem to drugi raz, tylko zmieniłem kilka skrajnych odpowiedzi:
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm) Ale i tak uważam, że podporządkowanie się jest głupotą. |
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm.
|
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
|
:P I w sam raz. |
Cytuj:
Tak, chadecja. |
Cytuj:
|
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi byly spójne i nie podważaly się nawzajem.
W tym kompasie miałem najwięcej do PO, potem po równo do: LiD, LPR i Samoobrona ;p |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm
Partie ordoliberalne: Platforma Obywatelska RP Partie polityczne posiadające frakcje ordoliberalne: Prawo i Sprawiedliwość |
yy ;| |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Neokonserwatyzm http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
52%, 55%, 8% ;] |
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm).
Cytuj:
|
demoliberalizm.
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
T WG WO -46 22 57 Ukryty tekst:
|
|
Kod:
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm) |
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi byly spójne i nie podważaly się nawzajem.
36% - tradycjonalizm -9% - wolność gospodarcza -26% - wolność obywatelska |
;) |
Chrześcijańska Demokracja - omfg ide harakiri sie ;|
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm konserwatywny
Tradycjonalizm - 56% Wolność gospodarcza - 86% Wolności obywatelskie - 4% Typowe postulaty konserwatywnych liberałów: Powszechna prywatyzacja (łącznie ze szkolnictwem i służbą zdrowia) Radykalne obniżenie i uproszczenie podatków (całkowite przychody państwa z tytułu podatków bezpośrednich i pośrednich w granicach 10-30%) Likwidacja prawnych ograniczeń dla działalności gospodarczej (zezwoleń, koncesji, etc...) i radykalne zmniejszenie ilości urzędników państwowych Zaprzestanie (lub znaczne ograniczenie) udzielania przez państwo pomocy społecznej (zasiłki dla bezrobotnych, etc...) Ułatwienie dostępu obywateli do broni palnej Represyjna polityka karna Restrykcyjne prawo antyaborcyjne Ochrona suwerenności państwa Twarda polityka monetarna Partie konserwatywno-liberalne: Unia Polityki Realnej Partie polityczne posiadające frakcje konserwatywno-liberalne: Platforma Obywatelska RP |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm).
|
Chrześcijańska demokracja (chadecja)
pff;d Partie polityczne posiadające frakcje chrześcijańsko-demokratyczne: Platforma Obywatelska RP, Prawo i Sprawiedliwość Jakby wykasować "po" to mi pasuje (PiS) Pzdro |
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
;; |
jeszcze sobie kompas zrobilem
Kod:
Platforma Obywatelska - 70% zbieżnych odpowiedzi |
Kod:
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |