![]() |
Nadchodzi: Zygmunt!
Witam! Jest to fake paskowy o.... sami zobaczycie ;]
Spis odcinkow: Odcinek 1. Prolog. Odcinek 2. Dziewczyna Zygmunta. Odcinek 3. Brat Zygmunta. Odcinek 4. Ach ten bluzgacz. Odcinek specjalny. Wywiad. Odcinek 5. Magia. Odcinek 6. Szkoła. Odcinek7. Rodzina. Odcinek8. Marzenia. Odcinek9. Alter ego. Odcinek10. Narrator. Odcinek11. Śnieg. Odcinek12. Dzień dobry, Misiu. Odcinek specjalny. Życzenia. Odcinek13. Czerwony-powrót. Odcinek14. Moc Szaszłyków. Odcinek15. Misio-return. Odcinek16. Runa Udupiająca. Odcinek specjalny. Szał jedzenia. tutaj chodzi o to aby znalesc jedzenie jest to ukryte na kazdym kadrze w tym samym miejscu wiec nie warto szukac na po kilku kadrach podpowiem wam ze jedzenie sie nie powtarza i jest 10 'jedzen' odpowiedzi wysylac albo do mnie na pw Sponsorzy: PRECEL S.A. |
Hahahaha - ZarĄbiaŻcze! 10/10!!
first oneoneone!!!1111 |
7/10
Nawet śmieszne. Jak na twoje fake'i to ten jest najlepszy. Zobaczymy jak ci pójdzie dalej. |
Uhahua ;< pierwsze poniżej wszelkich norm, a drugie jakieś takie do przewidzenia było. Baa, nawet moje są lepsze ;;;<
[ url=<link>]<coś tam>[/url] bez spacji |
|
Lol, "przepraszam" jest dobitne!
Nie wiem czemu, ale właśnie ta kwestia przyprawiła mnie o atak niekontrolowanego śmiechu! Nie no, 9.666/10 |
Michoss, a mógł byś mi zrobić ładniejszą bo ja nie potrafić ;(
|
Bo ty być debil! Ty nie umieć wogóle nic! A to coś nie mieć humor! Baj baj l33ta!
@down Serio są?Dużo się tu zmieniło @editto Yep :< |
Cytuj:
@Edit A oglądałeś 500 trolli? @Down ABrdgUSbaubuBAUShuashuBSAUBAUshsaubAUSbhasdASDF! |
@Emo
Jak ci sie nie podoba to nie czytaj... Nikt ci nie karze... Wieszw ogóle co ozancza słowo Emo? jak nei to wpisz w nonsensopedia.pl czy jakos tak.... @Up Śmierdzisz ;< |
nonsensopedia.wikia.pl..
|
Cytuj:
btw. zapytaj tej części człowieka, dlaczego mam taki nick... btw2. You U.g.l.y. ... @down Mam coś do ciebie od czasu kiedy zacząłeś myśleć, że jesteś fajny, a i tak wątpię, żeby ktoś porządny cię lubił... |
Dobra odpierdol się Emo nie wiem o co ci w ogole chodzi frajerze.....
Od kąd jestem na tym forum coś do mnie masz.... Idź z tego tematu.. |
@emo
Co jak co, ale nie zajdziesz trafniejszego opisu "Emo" niż na nonsensopedii... |
No dobra, czas na 2 nowe odcinki ^^
Miłego oglądania: Odcinek 3. Brat Zygmunta. Odcinek 4. Ach ten bluzgacz. |
Teraz się zorientowałem...Czy...Czy...
CZY 'CZERWONY' TO JEST 'CZERWONY FACET BEZ SPODNI'?! CFbS wymiata! |
Fajne, brakowało mi już dawno jakiś dobrych feaków paskowych
dziewczyna w bikini xD |
Dobre :D
Ukryty tekst:
|
Humm.....Postanowiłem skomentować wszystkie odcinki..
1 - Przepraszam jest dobijające! Ale coś mi brakuje 8/10 2 - Spodziewałem się tego , po przeczytaniu pierwszego kadru - 5/10 3 - CZEESŁAW 8o 8o Zajebiste 10/10 4 - Humm , może być 8/10. Fake sponsorowany przez : http://img204.imageshack.us/my.php?image=sponsorwn2.png Homo niewiadomo team(mimo że jeszcze nie wystartował :P) |
Za grafikę 2/10 efekty paintowe -.T. A za humor 7/10.
Ogółem daje 5/10 ... |
Cytuj:
|
W 4tym odcinku "Gołodupcev" zajumałeś z Włatców Móch.
http://pl.youtube.com/watch?v=jQhMUp...php?page_id=32 11:40-11:45 minuta. |
Cytuj:
|
Och...
Prolog - jako takie przedstawienie postacie Drugie - może być... Trzecie - eeeheee? Czwarte - ehe? Widać wpływy sponsora. |
zajebiaszcze, zrobcie kiedys spotkanie precla i zygmusia ;]
|
@up
Jesteś jasnowidzem ;]? |
Cytuj:
Ale on nie ma Swojego fake'a paskowego...ja nie mam pomysłu na paski...zawsze wydają mi się głupie/nieśmieszne... @down: Aha...to trochę potrwa xD |
@up
Qpa będzie w Preclu. Od 10 odcinka (Nie pytajcie ile odcinków już mam na składzie, boi tak wam nie odpowiem ;]) |
A o to długo wyczekiwany przez Michossa (aż około 7 godzin) odcinek specjalny pt. Wywiad.
Zapraszam do oglądania! Odcinek specjalny. Wywiad. |
O bosh , przejrzałem na oczy - nie marnuj takiego dobrego fake na wywiady z tym porytym bohaterem porytego fake - to samo gówienko chore co 300 orcuf...
|
@up
Mój drogi, wiem że musisz się wyżyć, bo nazwałem twój fake dziadowym i byle jakim, ale proszę, daj już spokój. |
A weź się wal panie up@.....
|
|
Fajne. Dostajesz 7 dodatkowych preclopunktów.
I, nie, nie będę fake'a oceniał w skali. Po prostu jest dobry. |
lepiej aby było w kobiete zmiana i bez consored XD Dobre jak zwykle B)
|
Strasznie banalna fabuła, a raczej jej kompletny brak. Śmieszne... nie wydaje mi się. Może odcinek z preclem chyba najlepszy, nie ze względu na humor, lecz ze względu na pomysł.
Reszta? Porażka. |
Beznadzieja i tyle ;<
|
Cytuj:
Ojezu, jaki nerd. ;;;;; |
@wszyscy którzy uważają fake za dziadowy
Spadajcie na 300 orcuf i precla to wasz poziom.... |
@up
Twoj poziom to naruto na moscie... za pewne nawet nie wiesz co to jest. Mam cie dosyc na tym forum jak zapewne wiekszosc uzyszkodnikow ;p @Topic Fake nawet fajny nie umiem oceniac paskowcow wiec 7/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |