![]() |
Mój temat NIE ma na celu zabronić facc pisać na forum. Ma on na celu zabronić powstawania setek tematów po update gdzie każdy narzeka i zaśmieca się forum. Teraz atak z drugiej strony. Jeśli masz dość czytania żalów facców, że nie dostają (rzekomo) nic w update to wybierz w ankiecie opcje tak. Jak uważasz, że takie tematy mają sens (o zgrozo) zaznacz nie. Ja nie jestem chamem. Ja po prostu umiem trzeźwo myśleć i rozumiem zasady panujące na świecie. Mam też dość czytania bezpodstawnych żalów i oskrażeń facc. Sporo osób nie wie o co mi chodzi więc: MÓJ TEMAT MA NA CELU ZABRONIENIE PISANIA MILIONÓW SPAMERSKICH I GŁUPICH TEMATÓW PO KAŻDYM UPIE, PRZEZ RZEKOMO POSZKODOWANE ŚRODOWISKO FACC. NIE MA ON NA CELU ZABRANIA WAM CZEGOKOLWIEK, A JEDYNIE UTRZYMANIA PORZĄDKU NA FORUM. |
Wiadomo, że dla FACC'ów będzie mniej niż dla PACC, bo w końcu na tym drugim Cipowie lepiej zarabiają. A to, że ktoś się żali to jego sprawa i trzeba być na tyle tolerancyjnym, aby zroumieć czyjeś marzenia,a ten temat nic nie da, bo sam wiem co to jest czekanie na update i w końcu przekonanie się, że możesz na nim więcej stracić niż zyskać. A więc odwal się od innych i daj im się wykrzyczeć :/.
|
Cytuj:
|
Stanowczo powinno się zakazać tych narzekań! Darmozjady a jeszcze żądają więcej : d. Sam nie mam PACC i jakoś żyję.
|
Cipsoft nie będzie wprowadzał całkowicie darmowej gry, musi mieć też z czegoś zyski a w tibi tym właśnie jest PACC. Jak się FACC'om nie podoba to niech sobie zagrają w warcaby. :baby: :baby: :baby:
|
juz są zakazane!
Pkt 2. Regulaminu! Cytuj:
|
No ale ten punkt nie jest za bardzo egzekwowany wiec wysłałem taki mały apel. :P
|
Ba, też mi pytanie!
Jeśli ściągam z neta demo gry to nie narzekam że moje demo ma za dużo funkcji ograniczonych tylko ciesze sie z tego co mam a jeśli chce więcej to kupuje orginał. Ot zasada. |
Zakaqzać to trzeba przede wszystkim tego tematu... Jak widać znowu zaczęły sie rozmowy na temat facców nic nie wnoszą. I od egzekwowania tego czy trzeba zakazać czy nie nie jesteśmy my tylko moderatorzy.
|
Ciekawe ilu facc wie, że jest water elemental dla facc i gdzie on jest?
Osobiście wierzę w wolność wypowiedzi ale tych tematów jest za dużo. |
Osobiscie uwazam, ze powinnien byc jeden temat dla graczy facc, w ktorym mogliby oni wypowiadac swoje zale/pretensje/grozby/prosby.
Przed kazdym uaktualnieniem, nudne i irytujace staje sie czytanie narzekan w stylu: znow wszystko dla PACC itp. itd. Obecnie zyjemy na swiecie gdzie licza sie glownie zasady wolnego rynku i kazdy jest nastawiony na jak najwiekszy zysk(zapewne podczas pracy wasi rodzice takze stosuja te strategie - drodzy gracze narzekajacy na tworcow Tibii), wiec nie ma sie co dziwic, ze Cipsoft kolejne ulepszenia? gry daje glownie dla PACC. Oczywiscie czesc (nikly procent) jest tez przeznaczona dla FACC i z tego powinni sie oni cieszyc. Mało prawdopodobne jest takze zeby osoba, ktora ma internet, kompa itp. nie byla w stanie nazbierac tych 90 zl na 3 miesiecznego PACCA). W inne powody, niezwiazane z brakiem hajsu nie wnikam. |
Nie trzeba nawet 90zl zbierac, biedne facci moga uzbierac sobie na guardach/mino ~200-400k i kupic pacc od gracza ^.^
|
Cytuj:
|
Trzeba kupować od osób, które są znane i sprawdzone przynajmniej przez kilkanaście osób na serwie.;)
|
Ten temat jest tak samo idiotyczny jak tematy w których żalą sie facc, ze gowno maja....
|
To twoje zdanie.
|
Ten temat jest jak lokata.
Może od razu powiedz żeby usunąć Free Account, bo wszystkie facce to darmozjady, thieves, nooby i sataniści? Racja, nie powinno być stosów takich tematów, ale odpowiadać w nich (nawet mówiąc, że powinniśmy więcej dostać) nie możesz zabronić. A teraz odpowiem w stylu moich kolegów z Acidcave: (nie brać do serca) - jeśli uważasz, że free account to wersja demo - idź się utop (wybacz Trang) - jeśli uważasz, że liczą się tylko pieniądze - idź się powieś (sorki, Acid :P) -jeśli uważasz, że free account powinien mieć wszystko co premium - skocz z wieżowca (nareszcie coś własnego :P) - jeśli uważasz, że free account to nazwa Azerbejdżańskiego zakonu sufrażystek wyznających wielkiego pora, stań o północy w beczce śledzi, zatańcz makarenę, powiedz w ciągu 0.666 debilosekundy "jsbgkazbglksabflkgbsg lubię ser", zacznij kampanię ratowania nieumarłych kałamarnic z Marsa przed skażeniem atomowym, a następnie idź się utop, powieś, lub skocz z wieżowca. |
Cytuj:
No ale mniejsza z tym. Nie wiem czy ty masz dysleksje, dysgrafie, dysortografie, czy jakieś inne dysmózgowie, czy po prostu robisz z siebie celowo debila. Na pewno Gamemaster zamienił się w trola i z aktywnych 40tyś. grazcy wybrał akurat 9 levela, bo mu się nudziło. A tak poza tym to zły temat wybrałeś. Kod:
Boże, widzisz i nie grzmisz! |
Ja popieram zalozyciela temetu w 100% bo tak mnie wk******* te nooby na faccu ze to maks i jeszcze te ich "frie itemz" zal
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jakoże aktualnie jestem FAcc to nie zakładam durnych topiców "tylko pacce X( !!1!!!!!1!one!!1" etc tylko wygodnie przeciągam sie przed monitorem wiedząc że to tylko gra, tak dzieciaczki, tylko gra. |
Wiem że to tylko gra.
A tych aluzji nie musicie (chociaż możecie:p) odbierać poważnie. Ja miałbym najlepiej bo największy wybór. Teraz mam trochę czasu. Chyba wybiorę skok :p |
jak juz jest wam naprawde zle, zrezygnujcie z jakis przyjemnosci - ot dostaje kiesezonkowe marne bo marne ze aż żal - 30 zl mies. ale nie narzekam - odloze je. Na ferie jesli dobrze pojdzie bede mial pacc. W czym problem?:(
A dam se ch*ja uciac ze wiecej kasy dostajecie tylko kupujecie cos co wam nie potrzebne |
@ Topic
Zalisz sie, ze ci to przeszkadza?! To kup im wszystkim PACC... Ten temat jest w stylu "narzekania": "narzekam bo tamci narzekaja" ... :baby::baby::baby: nudza cie takie tematy? wkurzaja? to po co czytasz... omijaj! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja widziałam tylko jeden... Podaj mi proszę linki do tych pozostałych, bo wątpię, że jest ich więcej... Może (niektórzy) gracze facc żalą się, ale nie poprzez zakładanie osobnych tematów, tylko wypowiadając się w postach pod innymi tematami. |
Free account players byli sa i beda...
Kazdy kto teraz ma pacca tez biegal kiedys z free acc Tak wiec nei wiem po co ten temat... Stac cie na pacc (niewazne czy za zl czy za GP) - masz nie stac cie i musisz biegac po facc area - nie masz i sie Wkurw... Proste logiczne ... Temat do kasacji ... Bezsensowny |
Bo jakaś osobą godna stanowiska moderatora prawdopodobnie je usunęła... ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jak dla mnie to facc maja za dużo ,
facc powinny dostać jedno miasto ( carlin bo to noob city ) a przy nim expowiska na level 8-15 , 15-25 i 25+ więcej im sie nie powinno należeć , przynajmniej inne miasta by sie odnoobily , ale jak by tak było pacc powinien być tańszy do 50 zl za 3 miesiące , bo tereny pacc były by wogle puste , cip i tak by ładnie zarabial |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chcecie facce miec wiecej? Kupcie pacca.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Albertus: Ty patrząc na mój 1 post w tym topicu, możesz hmmm... wypić truciznę :P
Więc według ciebie wszystkie facce to nooby i debile, a każdy pacc jest święty? Dziecko neo... |
@ Bloo
omijac nie bede bo sie ucze od ciebie czyli - narzekam na narzekajacego, ktory narzeka, ze inni narzekaja... :baby: NARZEKAJMY WSZYSCY bedzie fajnie... zrobmy wszyscy tematy typu "narzekam", "narzekam bo tamten narzeka", "narzekam z innymi", "narzekam bo tamci tez narzekaja"... masz pretensje, ze tamci zakladaja takie tematy a ty sam nie lepszy... :baby: zaraz powstanie nastepny temat tego typu etc etc... maslo maslane |
Widac ze wiecej osob jest na TAK ja rowniez jestem na TAk i woogle jestem przeciwny tym z facc bo tylko zatruwaja zycie swoimi ,,free itanz plx'' ,,play?'' ,,br?'' ,,pl?'' kazdy wie o co mi chodzi (ZLIWKIDOWAC FACC!!) :)
|
Cytuj:
to sa nooby... zlikwidowac FACC... hmmm a tobie zabrac PACCa... ops i wtedy co? bys nie istnial :( :baby: |
@Arlash: "A ty jesteś pan łysy jak dupa!" źródło: Kiepscy
A wszystkie pacce to debile, thiefy, uciekające z czyimś lootem na pacc area i szpanerzy. Czy to prawda? Nie! Ale część tak robi. Nie wierz stereotypom. Są facce które nie są noobami, są też pacce które nimi są. |
@Do autora tematu:
To jest wolny kraj i każdy może wyrazić swoją opinię. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |