![]() |
Czary po Updacie *DruiD*
Witam,
Mam pytanie: -czy po tym Updacie druid dostanie czary dla Facc Kod:
DRUID: |
nom szczeże z tego chyba niewynika co dla pacc do dla facc ale oby coś dali dla facc bo inaczej caly ten up kupe da druidowi 8o:cup:
@down pewnie jest na tibi.com ale zawsze jest około 90/80% czarów dla pacc pewnie za jakiś rok ;p udostępniom niektóre faccowi |
90% będzie PACC
Gdzie znalazłeś tą liste ? <edycja> Tak tobie za rok dodadzą słownik do listy zakupów |
- Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (~ Energy Wave with Earth damage)
ten mnie najbardziej zaciekawił... to będzie coś jak mort hur ? :> |
jezeli zabiora druidowi mozliwosc tworzenia gfb powinni dac cos w jego miejsce. co bylo ma zostac.
@edit zeby bylo sprawiedliwie, FACC powinien dostac tak: -stone shower (za gfb) - icicle (hmm) - ice wave (za fire wave) |
buhaha facc nic nie dostanie
@down myślicie ze jak macie 20 druidów facc to dostaniecie niewiadomo co |
@up: Debil? :)
Topic: Stone Shower: może być w zamian za GFB Avalanche: również może być w zamian za GFB Icycle: może dostać FACC, silniejsze od hmm, na 28 lvl, to prawdopodobne. Ice Strike Terra Strike } te 2 na wzór exori vis, dla PACC Ice Wave: wzór Fire Wave, FACC Terra Wave: wzór Energy Wave, FACC Eternal Winter: wzór UE, PACC |
wszystko co bedzie miało cośtam "terra" to odpowiednik tego czaru ( u sorka) ale obrażenia będą od ziemi
a cośtam frigo to będom od lodu |
Cytuj:
|
Ja bym się cieszył jakby, chociaż jeden z tych wymienionych czarów był dla FACC’ów, ale jeśli nie no to trudno jakoś przeżyję.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamiętam jak te nooby z wiki sie masturbowały bo jakiś user zrobił animację crossbow-bow- i coś tam jeszcze.Taka robota to jakieś 20 sec,5 na odpalenie Easy Gif Animator,2 sec na zobaczenie mordy teg magika i pozostałe 13sec na ctrl+a i ctrl+c,ctrl+v w painicie. Spadać do Trava!X(X( |
hehe jak masz problem z czarami to kup pacc warto xD
|
Cytuj:
A teraz jeszcze dodaj że Twierdza jakaśtam jest dużoooo lep[rz]a, że zapraszasz do gry i podaj link do rejestracji -.- @top: Wg. mnie FAcc'e dostaną tylko dopowiedniki czarów runicznych bo takowe im zabrano. I nie było by źle gdyby zabrali jeszcze GFB i dali je PAcc'om ponieważ jak już to ktoś mądry powiedział: Płace - wymagam. P.S jestem trzeźwy... |
Zaczynają mnie już denerwoać ludzie którzy grają na FACCu i wymagają od CipSoftu niewiadomo czego...
CipSoft stara się udogadniać graczom z PACC bo oni im za to płacą.. Co im to da że dadzą niewiadomo co dla FACCa? Nic... Oni muszą dbać o tych co płacą by niestracić kupujących PACCa. A im więcej dają PACCowi tym większa zachęta do kupowania go :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Balans musi być i dla facc i dla pacc, bo co byłby to za balans? No, ale NIEKTÓRZY tego nie rozumieją. |
Cytuj:
Zrozum idioto że demo nie zalicza sie od updatingu, jeśli masz demówke a firma wypuszcza patcha/łatke do gry to napewno nie jest to łatka do twojej zasranej demówki tylko do pełnej wersji gry. Jeśli masz demówke/gierke przegrywaną od kolegi to firme będzie gówno interesowało twoje oprogramowanie bo nie kupiłeś tej gry i nikt Ci pomocy nie udzieli. To tak jakbyś kupił pirata, pirat by sie zepsuł a Ty byś powędrował do sklepu w celu dokonania grawancji. Takjakbyś stał w sklepie i patrzy jak inny kupuja słodycza a Ty mimo że byś ich nie kupił, chciałbyś taksamo je mieć. Styka? @down: Fakt ale u nich wychodziły by to gówniane pieniądze. Tak na marginesie: ktoś to kiedyś już to tłumaczył, niestety nie moge sobie przypomnieć na jakiej zasadzie to działało. @pokemoniasty (pAnoramiks): a tobie polecam podstawówke i nauke czytania... wkurza mnie jak 5mln dzieci neo bulgocze że balans powinien być na FAccu i PAccu bo inaczej jest źle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie to muszą dodać coś do FACC'a, ponieważ gdy gra ktoś pierwszy raz w Tibie i zobaczy jak zjebany jest FACC to se pomyśli, że gra jest do dupy... A gdy już mu się chodź trochę gra spodoba to kupuje PACC'a i robi z siebie evul, mega, hiper, ultra gracza :o Proste co nie?
|
Yeah druid bedzie mial lepsze masowki niz sorc
pr0 balans _/ |
Cytuj:
|
Kto gral na tescie nie powinien/ma zakaz chwalenia sie dla innych graczy co bedzie po upie, czekajcie na informacje...
Znajac zycie to teraz co 2 osoba w dp to bedzie druid :)) nóóbki robic druidy!!! szybko szybko! ______________ tibia 7.6 blz |
Cytuj:
Balance _/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
#EdIt: Cytuj:
1. Jeśli odejdzie FAcc to niestety ale kupcy będą bo ''PAcc'e'' niestety też nie mają odrazu evul rzeczy. 2. Z braku kupców ekonomia sie nie załamia a polepszy jakbyś chciał wiedzieć. 3. PAcc ma tyle możliwości że rzadko straci kase bez możliwości jej ponownego szybkiego zarobienia. 4. Jakim sposobem jeśli wastuje ''PAcc'' to Cipy mają waste? PAcc'e kupiły PAcc'a i tyle sie kończą ich ''powiązania'' z Cipamy. @Do ludzi normalnych Ponoć Fireballe mają być dla FAcc'a? Taka pogłosta znajduje sie na głównej Tibia.pl. Jak to ma ostatecznie być? |
Ta, ale jesli w jakims upie wkoncu nie dostanie facc cos wiekszego to ta zasada "Place - wymagam" moze nie pomoc bo facc odchodzi - brak kupcow - ekonomia sie zalamuje - pacc ma waste - cipy maja waste...
|
Ice wave (exevo frigo hur) - będzie na FACC, przynajmniej było na test serwerze.
|
Zamiast gfb dla druta będzie "lodowe hmm" że tak to nazwe :D
|
dlaczego niby gra bez PACC'a to demo? ;( Ja np. nie chce wydawać 9 dych na jakąś grę :)
|
jdestem najebany i sorry za preklsntwa ja ni wiedm coi jak:cup:
|
@do wiekszosci osob ktore tu pisaly
Wedlug waszej teorii Facc nic nie dostaje.Wiec druidowi zostaje zaledwie 1 runa ktora sie bedzie do czegos nadawala a konkretnie Destroy Field, no i jeszcze UH/IH na ktore nie bedzie popytu bo gowno beda dawac (oczywiscie drut traci runy ogniste i energetyczne noi nie wiem jak z czarami poison). Czyli newbie- potencjalny posiadacz PACCa wybierajac profesje nie wybierze druta, bo kazda rune musialby kupic, czyli - w praktyce - oznacza to brak nowych druidow. Starzy FACC druidowie albo zmieniaja voc albo kupuja PACC. Po pewnym czasie ci co kupili koncza grac. Zostaje tylko garstka drutow, ktorzy graja "z zamilowania". W konsekwencji CIPy traca czesc dochodu, bo moze ten newbie, ktory nie wybral druta, bo nie mialby run moglby grac nim dluzej (niektore voc wolniej sie nudza) i czesciej kupowac PACC. Dobra a teraz te plotki ktore ja znam, FACC ma runy: Stone Shower, Avalanche, Icicle, noi ja slyszalem jeszcze o earth HMM a ze spontanicznych Ice wave i Terra Wave PRZEPRASZAM ZA BLEDY JEZYKOWE |
Cytuj:
|
Też mam druida tyle , że 24 FACC.Jeśli będzie tak jak mówicie to przestane grać w Tibię bo inne profesją już mi się znudziły :] Najgorsze jest to ,że ilość druidów może zmaleć przez tego up'a =/
|
gdyby tak wszystkie czary były dla FACCa ;( ;( ;( :confused: :confused: :confused:
|
Cytuj:
lol, po co ten post up? |
Ja mam 28 druidka i się cieszę bo dostanę 2 czary runiczne i 2 spontaniczne 8o
To update może się okazać fajne :cup: |
No fajnie by było gdyby chociaż 1-2 a może nawet 3 czary z wyżej wymienionych dostali by druidzi facc....:)
|
Czy jest możliwość by ktoś wymienił czary dla DRUIDA po update?
Na FACC oczywiście. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |