![]() |
Co z czarami które starcimy a je wykupiliśmy?
Czy ktoś wie co z nimi będzie? Większość profesi straci niektóre runy.
Mam związane z tym pytanie czy kasa za formułki zostanie nam zwrócona? |
większość czarów starych zamieni sie na nowe a te które zostaną usunięte to kasy za nie nie dostaniesz
|
Dzięki niestety tez tak myślałem.
|
Jednak myślę, że żaden droższy czar nie będzie usunięty, tylko zmieniony. Także tutaj bym się nie obawiał.
|
ehhh co za zydostwo ... niedosc ze dostaniesz nowe czary to jeszcze chcesz zwrot kasy za stare
omg |
Chodzi mi o hmm którego kupiłem a teraz starce robienie.A odnośnie tych czarów to zastanów się ile z 2 czarów bedzie dla kolesi z facc-kiem( w tym dla mnie). A tak odnośnie tego żydostwa po prostu się pytałem:)
|
Co wy tak płaczecie o marne 5k?
|
Cytuj:
Przyjmij do wiadomości, że jest mnóstwo osób, które zwyczajnie nie mogą sobie pozwolić na stratę choćby 1 gp. |
@up
tylko ze poreda ma racje... |
@ up
Tylko że ani ty ani poreda nie macie racji. On nie pisze posta : Cytuj:
|
Wiecie nawet jakby to było 5 gp to powinni oddać, początkowi gracze bardzo się starają by zarobić jednocześnie na czary i ekwipunek i sądzę że nie powinni być narażeni nawet na takie małe straty. Według mnie powinni dopisać stracone pieniądze w bankach.
Pozdrowienia |
i odsetki naliczyc!!! >.<
|
Hmm... wszystkie czary pozostaną co jedynie zmieni się formułka oraz efekt czaru ... Stare czary mogą również zostać usunięte i nie otrzymamy za nie zwrotu pieniążków . Albo ... możemy otrzymać czar ... na zawsze ... słyszałem historie o pewnym palku który potrafi wyczarować sobie monki ii to chyba jeszcze wtedy czary były na zwojach no istnieje możliwość że jakiś czar nam pozostanie:]( bardzo mało prawdopodobne :/)
|
Przywrócenie tych zwojów jest naprawdę mało prawdopodobne. A jak już by to zrobili to tylko dla pacców oczywiście.
|
Moim zdaniem hmm druta zamieni sie na to lodowe hmm xP
|
niewszyscy ****** kasą choć narazie wystarczy mi na magie ale około 5k idzei sie jechać
pomysł z kasom w banku jest ok! a jeśli chodzi o hmm druidzi-lodowe czarodzieje-nie wiem chyba śmierć |
A co ma powiedzieć pallek(ja) który wydał kasę na czar na hmm, a teraz mi to zabierają. Co z tego że dostanę 2 nowe czary, ale dla pacc. Chyba że jest innaczej, jak tak to dać znać
|
Przestań płakać jesteś FACC. Nie chcesz płakać? Kup se PACC! Tak na prawdę cipsoftowi zwisają nobki na facc i mógłby im nawet zabrać różdżki jakby chciał.
|
@up
puk puk jest tam kto? wątpię wiesz gdyby wszyscy mieli pacca to każdy po kolei przestałby go kupować bo expowiska byłyby zaorane ludźmi i wtedy facc by wystarczył gdyby nie było facc, tibi straciłaby swój klimat i ludzie by jeden po drugim z nią kończyli, a gdyby niebyło ludzi takich jak ty "mądrych inaczej" świat byłby szczęśliwy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
czarodzieje - ogien. |
;]
Cytuj:
|
@Sardynka-mówiłem nie jestem pewien
jeśli chodzi o hmm'y zrobione już hmm'y będą 10x? |
@up
Te runki, ktore zostaly juz zrobione(SD, HMM) nie beda mialy nowej liczby strzalow. Co do magii to niestety, ale stracicie te czary i CIPs nic wam za nie nie odda, chyba ze zrobi event typu 2x wiekszy drop z kazdego moba. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |