![]() |
Nowa wojna: Blackdreaded Duration vs Cause of Death
Jak w temacie, nowa wojna wystartowała, po pierwszej potyczce między cod a ht, kh doszło do cod, część ludzi pozostała neutralna ze starego wave, część gipo i innych gildi dołączyła do nowo utworzonej "na potrzeby wojny" gildi: Blackdreaded Duration
oficjalny topic na forum(powód wojny a także fragi): http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1922953 |
CoD 11
Arss Neon Nov 27 2007, 15:54:16 CET Killed at Level 97 by Hodain and by Sparkin Czarnus Nov 27 2007, 16:19:13 CET Killed at Level 118 by Vastiq and by Fassan Dilth Nov 27 2007, 15:47:04 CET Killed at Level 119 by Mytsubi and by Netan Doondi Nov 27 2007, 15:55:39 CET Killed at Level 107 by Alzir and by Sparkin Faukarkoth Crylomimoz Nov 27 2007, 16:28:47 CET Killed at Level 119 by Arwyn Shard and by Fassan Illard Adethi Nov 27 2007, 15:27:55 CET Killed at Level 95 by Xenosia and by Sparkin Steryds Nov 27 2007, 23:17:05 CET Killed at Level 113 by Exetro destain and by Chasii Geralt Danrise Nov 28 2007, 13:54:43 CET Killed at Level 99 by Mirso and by Hodain Aquarius de'Soul Nov 28 2007, 14:32:07 CET Killed at Level 147 by Xenosia and by Mexor Sondejekskun Nov 27 2007, 22:58:01 CET Killed at Level 95 by Soena Yburg Nov 28 2007, 14:40:26 CET Killed at Level 135 by Alzir Hatebreed 9 Godhawk Nov 27 2007, 15:41:34 CET Killed at Level 118 by Garian Ourmand and by Turrican Stonehawk Nov 27 2007, 15:01:55 CET Killed at Level 112 by Soena Soena Nov 27 2007, 15:24:29 CET Killed at Level 92 by Vatariel and by Czarnus Iutrin Nov 27 2007, 16:01:22 CET Killed at Level 124 by Turrican and by Garian Ourmand Ollipop Nov 27 2007, 15:33:42 CET Killed at Level 118 by Yburg and by Xydde Stonehawk Nov 28 2007, 13:13:58 CET Killed at Level 112 by Garian Ourmand and by Vatariel Xeroti Nov 28 2007, 13:41:27 CET Killed at Level 113 by Garian Ourmand and by Steryds Ollipop Nov 28 2007, 14:20:29 CET Killed at Level 119 by Czarnus and by Sir Butori Vastiq Nov 28 2007, 13:12:31 CET Killed at Level 124 by Garian Ourmand and by Yburg 11:9 dla hatebreed |
Cytuj:
Mysle ze nie ma jeszcze reasona do robienia nowego topica o war fragach, tylko narazie poczekac, moze sie uciszy. Polaczki nie daja soba targac, odwaznie ;p |
Hahahahaha wiedzialem ze sie pobija o spawny xD.
Hmm, o wojnie jescze tak za bardzo mowic nie mozna, pare osob bardzo sie stara zebym na tych kilku fragach sie skonczylo oraz, zeby nie powstal z tego wiekszy konflikt, poniewaz nie chca powrotu KH. Zobaczymy, co z tego wyjdzie... |
Oby doszlo do war, jak nie dojdzie to ja pomoge ;p
Cos CoD sie kurczy ;< albo mi sie zdaje |
Byłem świadkiem całej bitwy. Oczywiście zaczoł ją ten debil Soena który bił jednego z CoD za tego że tamten hunci hydry... Początkowo pisząc do Czarnusia, mówił że to żart ale pojawiali się kolejni i kolejni... Niestety CoD nie miało za dużo do gadania, bo cały battle odbył się na moście (w drodze z ankh na hydry) a główne przejście blokowały noob chary (w tym przypadku Hodaina, który był na MC)...
Jebać HATE ~ Jebać ciągłe PA! |
Rzeczywiście, ostatnie wydarzenia pokazują, że ludziom z Hatebreed odbija. Myślę, że należy pochwalić CoD za odwagę sprzeciwienia się wiecznemu pomiataniu innymi przez członków Hatebreed.
|
Polackery wyjebane z serwa?!?!
YES YES YES! |
Miło , że polacy się postawili ale co oni sami tak naprawde mogą zrobić....Czy gipo będzie dalej neutral?Czy może ujrzymy walke na 3 fronty?Tego dowiemy się wkrótce :P
|
Powiem tak... Koniec Hate~ nadchodzi! HAIL KH!
|
oj nie rozpędzaj się tak, pomimo że pożarli się między sobą to każdy pamięta i ciągle nienawidzi KH, gdyby było teraz battle to razem napierdolili by kh a dopiero późniiej bili by się ze sobą... pozatym zavil dziś pisał do gariana że za darmo może rozwiązać tą sytuację i nikt nikomu nie będzie płacił...
pożyjemy - zobaczymy a co do tego że kh się zmienia, nikt w to niewierzy, a swoim aroganckim zachowaniem członkowie exhausted tylko to potwierdzają. do tych fragów co są spisane można dodać jeszcze steryds Nov 27 2007, 23:17:05 CET killed at Level 113 by Exetro destain and by Chasii i jeszcze EDIT powoli się przekonuje że JINOT to ciota, najpierw groził HT a jak go wyśmiali to się uspokoił, później mówił że do kh pójdzie to kh go olało, gdy pojawił się konflikt HT vs COD to chce koniecznie dojść do HT i już zachowuje się na forum tak jak to on byłby liderem HT, a nie ma tam żadnych wpływów ~[.]-[.]~ (bez urazy dla tych co noszą okulary ale jego ksywka się zmieniła z harry poter na evul glasses ;]) |
Cytuj:
nowe fragi dawac jak cos dodalem to ze padl Geralt Danrise i Aquarius de'Soul dzis EDIT fragi aktualizuje na pierwszej stronie ;p |
kh dochodzi do cod? ;o
|
juz pare osob dolaczylo.
|
Haha Kh wyje**** Vatariela,Aque,Gariana i wszystkich polaczków z serva ,a teraz Big Vata przyjmuje ich do gildi uahahaha.
|
Każdy walczy o władze , historia zatacza koło przypomnijcie sobie geekhood
|
cóż... vatariel jeszcze nie był w kh i nie wie co zrobił... teraz prawdopodobnie COD wygra, po jakimś czasie polacy pokłócą się z ajo i dalej powstanie coś na wzór wave i tak w kółko... to się nigdy nie skończy
|
Cytuj:
|
i znowu porażka na battle... to już się robi żałosne.
co teraz? "vatariel flame" czy może free blackd dla całego COD i kolejne bitwy w których mwalle są skuteczniejsze od sd? chłopaki zabierzcie tych bezmózgowych hiszpanów na enfo ots niech się czegoś nauczą bo tu tylko marnują chary... |
Cytuj:
powalcz sobie 150 msem na tibii a na otsie i powiedz mi jaka jest roznica a na dodatek hb ma wiecej sorcow...no coz bdziemy walczyc bo to co robi hb na spawnach, kickuje etc etc.. to poprostu tragedia, wiem cos o tym bo mam rl'i grajacych tam i nie sa zbyt zadowoleni z tego ze ich tam sprowadzilem, a teraz sam tego zaluje... no coz , for better berylia _/ . ;/ |
21:15 Terox [93]: gue alla?
21:15 Terox [93]: sobre igualmente czy u was jest taka zasada że każde konto ma 10 ovnerów? a z tym otsem enfo - chodziło mi o to żeby nauczyć spagges używania m walli, fire bomb, wypychania i trapowania... na spawnach nie jest tak źle, co do lepszej beryli... mmm jak kh będzie rządzić serwerem napewno nie będzie lepiej, zresztą słyszałem już tekst od człowieka z COD(polaka) "wybijemy wszystkich co od nas odeszli za zdrade" for better berylia NOT |
Cytuj:
|
:(
01:38 You advanced from Level 149 to Level 150.
@flamerow Tak, wybocilem, wbielm na quarach, robie 227k/h, mcuje tez 124 i 111 eka moich rli, jeden na piratach, drugi malpy. Jestem zdrajca, bo nie pozwolilem wrocic KH na serva mimo ze polska sie z nimi zlaczylo, no coz za cham ze mnie i jaki to ja zalosny jestem. JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA, POKI MY ZYJEMY... |
Ja tam Weza zawsze lubiłem ;) Gz Wezu ; p
|
@up
I twoj wezu dzisiaj padl a byl takim kozakiem :D Oczywiscie nie mowie ze my nie padlismy, bo dzisiaj znow przegralismy battle, ale my nie pisalismy "ATACK ME PLX" ;] |
co się stało z alicus?
co teraz z wami chłopaki jak kolejna bitwa tak ostro w plecy a jeden z najlepszych waszych sorcow stracił tyle lvli? Aradna, Garian Ourmand, Alicus of dark, Arma of Dark, Avozzo x2, Coul Cols, Demon Kauczuk, Dilth, Etan Marth, Freddy Painbringer, Imperoth, Kattace Alivus (ban), Kemolb'tam, Keseya, Lotus Dan, Mokri Majmun, Orihimme, Rior'Dian, Sondejekskun, Talvenis, Tenshiro, Termil Kerami, Yburg, Zontax, biechu ca'pone \sir butori(ban) vs Mirso, Chasii, Ollipop, Wezu, Sehrin. |
Większośc polaków na beryli poprostu nie nadaje się na wojne uświadomcie to sobie.Jak można takim składem isc na open battle jak jedyne co kh potrafi to używac bota jeden wali sdka ,a reszcie leci automat...Pomyśl vata masz sporo sorców nie lepiej mass log wyjebac i logout ? Chociaż póki co...dopóki nie kh nie odzwyczai się starych nawyków.
|
BLABLABLABLABLA
Jakis film ;d? |
Wczoraj zadnej zetki nie bylo, wiec nie mowcie ze wczoraj automat byl. zreszta nie mowie, ze nie dalismy dupy, bo dalismy.
zreszta nie wyobrazam sobie tutaj sprawowanej wladzy, bo dzisiaj ziomka zabili za "pl'. |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do walki z kh twój wybór, teraz BD nie jest już lepsze od kh, co jedna wygrana bitwa to większe pa się zaczyna, usuwanie ludzi z kolejek na spawnach, kickowanie ze spawnów, zabijanie za free... |
Cytuj:
|
Wezu sie niedlugo skonczy =]
|
Cytuj:
a co do tego ze 10 ownerow na 1 acc, terox to moj rl i jestem 100% ze nikt z kh nie mial do niego passow oprocz Micha ktory jest z Holandii ; ) A to ze ktos tak pisze to znacyz ze jest espańol ? Si...Buenos noches ; ) |
.
@etan marth
"keal me plx" - w ten sposob na pewno nie mowilem haha, moze chcailem zebyscie mnie zabili i mowilem to szczerze, nie w sensie "nie zabijecie mnie nooby". Zabilsicie mnie z mojej winy, bo uslyszalem "rush" na vent co zawsze jest dla mnie rozkazem do samobojstwa, bylo fajnie ;) @corso Serio tam jest "kiedy my zeyjemy" a nie "poki my zyjemy" ????? ale dziura LOL @jez Dzieki wzajemne @amyks Mam nadzieje ze stanie sie cos, zeby byla taka szansa, mam wieksze ambicje niz bicie sie z kh. Bez urazy chlopaki ale chyba nie zaprzeczycie ze daleko Wam do "zgrania" @gold Jestem inny? W jakim sensie...? Wtedy nie znalem kh, wtedy nie mowielm ze bede zawsze przeciwko nim, jak ich poznalem i mialem powod zeby zneinawidzic, to powiedizalem ze zawsze przeciwko nim bede i nie zmienie zdania, chyba ze GiPO mnie o to poprosi, bo przysiegalem tez lojalnosc do GiPO, a to juz wyzsza sprawa =) @whoos Nie mam sie czym chwalic, racja, tak jak 90% innych knightow. NIe to ze sie tlumacze ze wszyscy boca to ja tez, ale to niestety prawda, gdyby nie fakt ze bez bota bym calkiem byl odstawiony daleko w tyl, to bym nie bocil =) A co do "bd gorze od kh". DLa ludzi ktorzy zostali wyrzuceni z serva przez dana gildie, zawsze ta gildia jest najgorsza, to naturalne. Jak w rlu widzielisice kiedys opozycje, ktora mowila same dobre rzeczy o partiach ktore sa w rzadzie? Bo ja nie... Jak ja bylem hunted to tez narzekalem na kh nawet jak nie gralem, zeby tylko szargac Wam opinie, to jest naturalne wiec nie spodziewam sie, zeby lduzei co sa hunted rpzez nas mowili "teraz na servie jest dobrze, nie ma pa, kh bylo gorsze" /Wezu |
Cytuj:
Nie Gold tylko Goldzio :) nie obchodzi mnie czy ich kochasz czy nienawidzisz... widocznie nie poznalem Cie do konca :) bo nie bylo takiej mozliwosci a co do ''przysiegalem'' pamietaj ze tibia to tylko (dla niektorych az) gra ?! |
Sranie w banie ,a i tak Gipo i BD z mała ilością polaczków najlepiej na tym wyjdzie.A Vata itd będą płacic ogromne paymenty;p.Chociaz oczywiscie jestem za "polska" czescia Cod'u nie wliczając w to Jez,Kauczuków i ludzi jego pokroju.
Btw:Corso ale dojeb**** z tym hymnem :P "kiedy my zyjemy" uahahah to chyba u was w Szczecinie taki hymn jest :P |
Cytuj:
|
@Gogar
Swieta racja ;] |
@wezu
"tak jak 90% innych knightów" tylko że nie 100% z tych 90% się tym tak chwali, "mam 150 bo wybociłem, tak to ja boter..." bardziej przyzwoicie byłoby gdybyś napisał adv 150 thx za wsparcie czy inne pierdoły a co do tego że wszycy narzekają: - byłem huncony przez kh, dwa moje chary, jeden przez to poszedł w odstawke, nie grałem przez nich tu bardzo długo, walczyłem w pierwszej wojnie do czasu zabicia avozzo przeciwko KH, nigdy nie trzymałem się tyłu zawsze robiłem tyle ile mogłem... i nic z tego nie mam, nikt nie pamięta tych zwykłych szarych graczy, tak jestem rozgoryczony czy może lepiej powiedzieć rozczarowany bo w dużej mierze to dzięki tym szarakom wave miało siłe ognia żeby poskładać chary kh na pierwszych bitwach i ich trapować... i każyd ma to w dupie, po tym jak cod przegrało, a ty jeżeli nie jesteś swe/jednym z gipo/lub nie masz zajebistych pleców i masz lvl 90- to w każdej chwili ktoś może wpaść i cie ujebać dla zabawy. jeszcze miesiąc i wcale nie będzie lepiej niż za czasów kh. Zastanówcie się nad tym co robicie, bo nie długo będzie powstanie przeciw HT i ich lizodupom |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |