![]() |
Fosfik free oO
Tak jak w temacie....
|
Fosfik free na 5 minut
|
Nawet zdążył sie już wyłożyć : D
Dec 03 2007, 01:17:12 CET Died at Level 161 by a warlock ;) Anyway, jak to jest z Fosfikiem? Pamietam, że po wojnie z Beach [czy cuś koło tego] Leszcz pisał tu że do starego ownera Fosy ma respect forever. Teraz nagle Fosfik free. A więc pytanie: Czy to gra stary owner czy new zapłacił w cholere dużo? |
Idioto chyba jak ma duży respect do niego to pozwolił byc mu free nie??
Evul noob:evul: |
fosfik ma po prostu nowego ownera i ot cala tajemnica
|
ta, to nowy owner, kumpel z dpft mi powiedzial.
pewnie jakis dzieciak ma za duzo pieniedzy, a ze woli kupic pare pixeli niz cos pozytecznego kupil fosfika. |
Wolny? i co bedzie tak jak z Tiuso ?
|
egipcjanin...
tak jest, kolejny dzieciak. |
Cytuj:
Nowy czy stary teraz juz sie to nie liczy, fosa zrobil duzo i chwala mu za to;] |
Cytuj:
|
chorzowski pies, nie rzucaj sie tak:)
|
mam dwoch kuzynow zaglebiakow to jak u nich jestem to po was jezdza ciagle ;o jeden nawet pare brzydkich piosenek o was zna ;o no i dzieki niemu mam tapete ruch chorzow na szubienicy ;<
|
z ciacha taki kibol jak z koziej dupy traba xD
niby wierny fan a nigdy na meczu niebyl z tego z wiem :D uhauha tak samo w tibi jak gral to sie bal odezwac na forum a teraz jak niegra to szczeka jak pies ktory wyszedl ze schroniska bez lewej nogi |
Cytuj:
|
Cytuj:
Thuygioshok: A my "jezdzimy" z calej Polsk i co?...? Masz kuzynów za granica = gorole! |
;/ fosek new owner?
czy was ******** jak fosfik niezgłupial do tego stopnia by selac konto ,pewnie ma jakas przerwe w studiach albo skonzyl tak mi sie wydaje ze to bardziej prawdopodobne niz to ze jest nowy ownerX(
|
Dec 07 2007, 04:42:45 CET Died at Level 160 by a slime
|
http://emdionus.wrzuta.pl/audio/aeft...ted_by_xefuron
Tak sobie patrze i znalazlem xDDDD Pamietajcie ze otwieracie na wlasne ryzyko ;( |
Cytuj:
@down Udajesz debila? czy nim jesteś? |
x P @up
Szókam kolegóf bedziesz moim kolęgom? daj mi sfoje gagó gadó poklikash ze mnom? |
Cytuj:
Glośniki mi padły ;/ |
Cytuj:
OMG Wyjebane w kosmos to jest!! Myslalem ze padne ze smiechu!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |