![]() |
Goblin leader
zwiedzając tibie po update i robiac questy znalazlem cos takiego:
http://i47.photobucket.com/albums/f1...wgobolider.jpg mam questa zeby to cos ubic ale dzwi sa locked ciekawe jak tam wejsc, jaki loot, exp itp |
gdzieś jest klucz albo musisz przejść przez ten teleport :baby:
no hypa rze cze koleka geem przeleportuje to nieg0:evul: |
patrzylem na tibia.erig.net na tego questa i tam jest napisane tylko idz, zabij go, wroc i nic o kluczu ani tp ;/ przeszukalem cale goblin cave i klucza nima
|
Mam ten sam problem. Jeżeli by Ci sie juz udalo, to napisz. Jezeli w ogole ktos wie jak go zabic to niech napisze, prosze.
edit: Ja akurat wszedłem jak ktoś podjarał to siano po prawej - jak to zrobił to nie wiem, pewnie fire fieldami, ale popróbuj z ogniem. |
Podpowiem ci-Gobliny są bardzo wyczulone na zapach dymu, a siano się bardzo łatwo pali.
|
Cytuj:
|
moze rzuc poprost uzapalonego torcha na to siano ?
|
Jest kilka wyjść z tej sytuacji:p!!!
Niech cię kumpel gm zteleportuje do niegoB), chyba, że takiego nie masz:confused:, no to albo poszukaj klucza albo daj se spokuj xD:evul:!!!!!! Mam nadzieje, że pomogłem:);):]B)!!!!! |
@up
Twoje poczucie humoru przekracza wszelkie granice zajebistości. @Topic Wepchnij tam kuchenkę ;d |
Cytuj:
|
mi sie to udalo bez problemu, a sam goblin to jednoszczalowiec (50hp 75 exp)
|
Lol, nie pierdzielcie o najbardzie logicznych a niewykonalnych rozwiązaniach bo jak do tej pory redynym przedmiotem którym można coś podpalić jest Fire bug. Logiczne myślenie sie kłania nawet w tak prostej grze.
|
A moze mi ktos powiedziec jak przejsc przez te pierwsze drzwi????
|
Ja też nie wiem jak przejść te pierwsze drzwi, posze o szybką odpowiedź!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mógłby mi ktoś powiedzieć jak się nazywa ten quest i gdzie znajde informacje o nim??:confused:
|
@Up
dokładnie, też się zastanawiam. Podajcie tylko nazwę tego questu, i sobie sam poradze :D |
O ile sie nie myle to quest nosi nazwe Tower Defence, a kluczem do otwarcia dzwi jest 'fire bug' i sianko.
|
Żeby zacząć qesta proponuję porozmawiać z generałem carlinowskiej armii .
A jeszcze jedno. Jest to 1 misja z pewnego qesta. Proponuję zajrzeć do działu update i Tibia Tales |
Wiem Co Z Tym Gobliem
No bo mozna zrobic tak ze jak sie wejdzie do 1 pomieszcenia to berzesz wczesniej kupionego fire bug i robisz use na to siano w przy prawiej scianie i goblin wybiega z 2 pomiaszczenia a wy tam wlazicie zabijacie go i bierzecie nagrody XdXd:):) :D
|
Na Tibia.pl
wejdźcie na tibie.pl i tam wejdzcie w questy; kliknijcie na tibia tales :Defence tower<albo cos w tym rozaju> i tam wez kliknij takie do linka hiperloncze kture jest w wyrazie tutaj klikamy na to "tutaj" i potem pokaz i juz mamy questa opisanego xD B)B)
|
1. Archeolog
2. Dobule post 3. Ortografia ostrzezenie czy moze ban? |
Trzeba naprawdę mieć nieźle narąbane w głowie.:confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |