![]() |
Nowe wymagania poziomowe run
W celu zapewnienia lepszego balansowania profesji Cipsoft wprowadził nowe wymagania co do możliwości używania run. Od dziś, aby móc użyć runy poza odpowiednim poziomem magicznym trzeba też mieć odpowiedni poziom. Jest on taki sam, jak ten wymagany do stworzenia runy.
Wszystkie dane znajdziecie w spisie zaklęć runicznych, w pierwszej kolumnie po lewej stronie. P.S Serdecznie zapraszamy na ircowy kanał #tibia.pl. Nie wiesz co i jak? Kliknij tutaj |
Nie no teraz to juz przegielo pałe -.-
to z sd bedzie szlo walic od 45 lvla zalosne... tibia to coraz wieksze gowno, zaraz zrobia ze eq tez bedzie od lvla idioci..... |
Mi tam pasuje. Walić to.
@Down Mu online człowieku nie rozsmieszaj mnie... |
Duke zamknij sie!!
Ludzie z cipsoftu ( czyli cipy) teraz przesadzili, jak tak dalej pujdzie to nikt nie będzie grał w to gówno B). GRAJCIE W MU ONLINE!!! (jeden minus szybko sie nudzi).
A ty Duke zamknij sie!!! PS. Tak wiem, że robie błędy ortograficzne. :p |
Wszystko okej ale SD od 45 poziomu?! zwariowali?!
|
Cytuj:
W sumie dobrze, nie będzie już tych n**bchar sorców biegających walących z SD wszystko co popanie EDIT: Yeah kultura na tym forum jak zwykle na b. wysokim poziomie To polacy zniszczyli Tibie |
No to teraz niskim lvlom z dużą ilością kasy bedzie trudniej :P
|
Według mnie to bardzo dobre posunięcie, takie noobhary nie będą mogły teraz używać bota do mass SD kill (magebomb bodajże).
|
Cytuj:
|
Tak ale jesli sie zbierze taki pk team (bongo team-->iridia) 20-40lvle i chca zabic jakiegos zlego czlowieka to co maja robic?! My nie jestesmy jakims tam pk teamem, my jestesmy sila liczaca sie na serwerze a przez te madre pomysly Cipsoftu to bedzie nasz koniec. Kolejne wielkie GZ dla autorow...
to przebija nawet leczenie knightow i palkow |
Trochę głupio bo zawsze ten SD na mocnego potwora się przydał, a teraz -.-. Wszystko przez to że Knighci zaczęli się mazgaić że grupy 20 lvl zabijają jakiegoś 150+. A co, druidzi i sorcy też się żalili że mają problemy z upem 8.0, a jakoś nic nie zrobili. Łaski Bez....
|
Dno, a tak fajnie zapowiadało się to update...
Na szczęście i tak już w to nie gram ;D |
Tragedia. Wycofanie UHów to już było przegięcie, ale teraz zabranie SD... po prostu brak słów. Teraz to może wyskoczyć trzydzieści 20 lvl-owców na takiego 60 i g*wno mu zrobią.
|
No to teraz lol lvl pk to tylko palle....
-Hej chodźmy kogoś zabić.Walniemy Combo ;] -OK !!! ale z czego? -gfb? hmm? icicle? - no to gfb bo nie mam lvla Super nie? |
Trudno jest ocenić jakie to będzie miało efekty, ale mam podejrzenia, że w końcu jest to coś co w pewnym sensie zbalansuje profesje. Trzeba zaczekać, ale stawiam 10pc na rooku, że to się dobrze skończy. :D
|
Żałosne...
|
teraz to już przegieli pizde
to co sie teraz dzieje z tibia to jest tzw tragizm romantyczny - jakakolwiek decyzje dotyczaca balansacji podejmie cipsoft, z góry jest to skazane na porazke. teraz wyjebali ostatki klimatu z tibii ;p chyba czas konczyc kariere w tej grze pozdrowki |
Nigdy nie miałem nic przeciwko udupianiu magówi i myślałem, spox wreszcie bedzie normalnie. "Podypczyło ich" to stanowczo za mało. Teraz kur.a zwalili całkowicie mlvle. Swojego "pupilka" Pana Levela prawie dali zamiast mlvl.
|
i bardzo dobrze,koniec z pekerami.Aha rozumiem,fajnie było zabijać 150 lvl noob charami wiem,ale nie dla wszystkich.
|
noi gitara wreście skończą się PK TEAMY... a z drugiej strony trochę głupio, kto teraz bedzie sd kupował??
|
...
Lol... ... SD od 45 nawet znośnie, NO ALE HMM OD 25?! |
Cytuj:
|
Kolejne doskonale posuniecie botsoftu :
-UH glowny zarobek drutow... poszedl... -SD glowny zarobek sorcow... poszedl... Hunty beda wygladaly tak: Kina stoi aby ew. hydre zblokowac ...dalej stoi drut i spamuje sio...dalej pall bije z en~ spearow a sorc? a sorc niech wymiata po co niby? I dalej kina wezmie loota,drut dostanie profit...pall dostanie expa a sorc? a sorc pojdzie expic solo whatever where and whatever when... I znowu kina kasy po uszy,drut kasy po pachy, pall kasy po ptaka,a sorc kasy na hunta moze starczy... |
Nowe wymagania poziomwe run
A teraz popatrzcie co tu nie pasuje IMO i dobrze i zle po I nie bedzie przykladowo 15 lvl sork albo druid z sd'kami latal i sie madrzyl, ale kto bedzie moje sd'ki kupowal? XD |
Az sie musialem lognac. Bo to co oni zrobili z ta gra jest koszmarem (:. Wszystko niestety sprowadza sie do komercji:
- Hmm > 40 lv to przewaznie FACC > trzeba ich udupic ;o - +100 > wiekszosc uzaleznione dzieciaczki +12 (nie mowie all) > zawsze kupia PACC - Teamy <40+ > ubija z lekkoscia +100, KTORY I TAK KUPI te Premmy > wiec trzeba udupczyc FACCow :O musialem sie wygadac ok. Definitywnie koncze z ta gra. GL#HF! @UP Cytuj:
|
Tak więc przesadzili już zupełnie uhy nie dość że straciły, to od 24lvl?...porażka
Knight teoretycznie nie stracił bo 4mlvl wbijał 17-20lvl więc 4-7 lvl to na ih'ach pociągnie No ale palek no...to nie będę sie wypowiadał Jedyny plus jest taki jak piszecie, że 16lvl z sd'kami nie będzie latać i terroryzować...:baby: |
Znów coś dzieciom neostrady nie pasuje B)
Przecież używanie run na niskich levelach było nieekonomiczne, więc strzelanie z hmm przez postać poniżej 25 poziomu to była zwyczajna strata kasy. Dla mnie ta zmiana jest kosmetyczna i niewiele wnosi. Jedynym pozytywnym skutkiem jest koniec noobcharów z SDkami i jeżeli ktoś teraz będzie płakał i narzekał to jak najgorzej o tej osobie świadczy. Dzieci neo niech spływają na ots :baby: |
Cytuj:
ps. Moze wytłumacze Tobie na przykladzie: masz 70 ms > nie opłaca ci sie expic z UE : O > no to ograniczenie 150 : O > tez bys byl napewno zadowolony : ). Ale tak nie zrobia bo to przeciez dla premmy |
Nie No,....
Coraz Bardziej CipSoft Psuje Gre.
Pozniej nie bedzie ludzi żeby w to grać i co zrobi CipSoft? Oni nawet nie umią myśleć .. ;/ Zał mi ich... |
Cytuj:
|
CIPSOFT JEST DZIWNY!!
Żałosne,głupie, niech to wycofaja. Co ma robić sorc z 20 lvl ktory chce użyć SD??!??!?! 10 lvl nie może użyc FFa. Najgłupszy pomysł wszystkich balansacji od czasu tibii ALFA!! ZDECYDOWANIE Cytuj:
|
Ci ktorzy mowia ze wreszcie nie bedzie pk teamow, noobcharow, 15 lvl z sd zapraszam na non-pvp. A taki pk team moze zrobic wiele dobrego pod warunkiem ze jest przemyslany, wie kogo ma zabijac (chyba ze dla kasy) i w jaki sposob.
|
Cytuj:
Topic: troszkę trudniej i już płacze, Polak, ot Polak... |
Hi hi ha ha ha hi hi
Jak dobrze, że w to nie gram.:D |
Cytuj:
Płacząc za tym, że noobcharem nie będzie mogli strzelać z SD udowadniacie ile tak naprawdę graliście w Tibie. Pewnie doszliście do max 20 poziomu i się wam znudziło no to ciach SDki -> pekowanie -> rokowanie red skulla = po prostu zajebista zabawa dla dzieci neostrady. |
Zal
tibia to coraz wieksze gowno, zaraz zrobia ze eq tez bedzie od lvla idioci.....
Niestety ale niektore itemy sa juz od lvl... :/ Dla mnie jest to idiotyzm, ale coz damy rade... xD dobrze ze nie gram druidem albo sorcem bo bym mial maly dylemat jakie eq nosic |
A ja się cieszę, jedno z niewielu mądrych posunięć CIPsoftu
W sprawie Pk TEAMÓW, teraz liczy się nie ilość ale jakość - będzie o wiele wiele mniej pkteamow ale o wiele silniejszych |
i nad czym tak placzecie?ze niby nikt grac nie bedzie?;)
jakos z miesiaca na miesiac widze coraz wiecej osob srednio online, ze sdkow nikt kupowac nie bedzie? wydawalo mi sie ze glownym odbiorcom sdkow sa hlvle a nie jakies 10 nooby spod dp, a po co ma 20 lvl uzywac sd? napewno na huncie z sd nie zarobi, to poprostu koniec ery team pk, noob trapow i mage bomb ;) |
gram 3 lata w tibie i jeszcze tak głupiego posunięcia się cipsoftu jeszcze nie widziałem
przez ostatnie pół roku grałem w tibie tylko z powodu pkowania ponieważ nie chce mi sie już expić tak jak kiedyś szliśmy w 8 osób i padały 100+ lvle teraz to możemy pomarzyc o zabiciu 60 sorca dziekuje za to cipsoftowi... |
hehe... Dla mnie bardzo dobry pomysł - skończylo sie czasy kiedy byle jaki 25 lev zadawał obrażenia po 165 w smoka(Biorąc pod uwage że teraz sd ma 2x strzały) Botterzy, dzieci Neo i zwykłe noobki znowu płaczą, Ci co maja troche rozumu w głowie widzą w tym zalety, jak zawsze. Według mnie pomysł bardziej na + niż na -
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |