Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Shadow Rex (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158845)

Marcin24 27-12-2007 00:06

Shadow Rex

Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.

Cygan Slejter 27-12-2007 00:13

@topic
a ze ots to prostym dowodem jest to ze duzo ludzi robilo to co on na filmie i kupaaa wyszla ;)

Ghand 27-12-2007 00:17

@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.

Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".

/Ghand

MasterTusk 27-12-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghand (Post 1809096)
@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.

Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".

/Ghand

Co do tego "spikesword", to poniekąd to jest dobrze;)

Spolszczona wersja...w sumie tez moze byc...ale minotaur mag z explo juz nie przejdzie, pomijając błędy na mapce;)

RookeR 27-12-2007 12:53

Popieram Założyciela tematu.
Aha i po co ta dyskujsa czy to fake i co go charakteryzuje?
Żeby nie było wymienie w punktach elementy fake w tym filmie.
1. W mino hell jest Orc (chodzi mi o sam dół MH).
2. Liczne nie dociągniecia typu napisy "spikesword" (zamiast "Spike Sword), Zła animacja po wypiciu Life Fluida, Mino Mag summuje Snake/
3. To że Shadow Rex "mówi" nie oznacza to że jest to fake, to jest poprostu spolszczona tibia. (Podobno jest na konkurencyjnej stronie, ale po co to komu?)

Ps. Jak o czymś zapomniałem prosze o napisanie tego, uwzględnie to w punktach :).

Tocallo 27-12-2007 19:29

@up
n/c

Temat powstał, ale tylko ~jedna dziesiąta super odkrywców zajrzy tutaj zanim napisze swój temat kolejny o Rex'ie... Anyway, o ~10% mniej tych tematów : DD

R.R. 27-12-2007 20:17

To jest OTS nie fake. Mylicie stwierdzenia... Mapa Rookgaard pod Tibię 7.6 prze konwertowana na wyższą wersję, można to stwierdzić po podłożu :) A z resztą. Autor filmu przyznał się, że film został nagrany na OTS :)

Maxpixel 27-12-2007 20:51

@Cygan Slejter >
Wlazłem w ten temat czytam, czytam i jak to dojrzałem to myślałem że nie wyrobie :D

To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :P

Marcin24 27-12-2007 22:09

Cytuj:

To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :p
Wyżej podali multum innych powodów.

Jacekkkkk 28-12-2007 22:13

Shadow Rex moze i jest noobem ale nie moge z ludzi ktorzy do teraz podniecaja sie filmikiem tlumaczac mi czesto, gesto jak zdobyc Spike sworda. Zreszta niektorzy z was tez zachowuja sie troche dziecinnie piszac po x1000 razy jakim Rex nie jest noobem i ze ten film to fejk.

Dindsuk 28-12-2007 23:01

To moze ja wypowiem sie na ten temat i chociaz moje 2 posty tak 2 posty zostaly skasowane to mimo to wypowiem sie! Wbrew wszystkiemu, wbrew moderatorom, wbrew użytkownikom, w brew sie kopłem! Shadow Rex jak wielu z was uwaza jest noobem. Tak on jest noobem. On jest duzym noobem. Lecz nie dlatego ze potrafi podrapac sie uchem po nosie. Tylko dlatego ze zrobil filmik w ktorym ukazuje jak bardzo jest noobowaty i chcial byc super fajny. Od poczatku ukazania sie tego filmiku z udzialem Shadow Rexa w roli glownej zauwazylem pewne niescislosci. Zalicza sie do tego Shadow Rex mowi, lecz to nie jest jedyny powod. Drugim powodem jest nieprawidlowa mapka a takze czas w ktorym wykonywany jest film. To wlasnie dlatego uwazam ze ten temat powiniem byc przyklejony aby wszyscy, powtarzam wszyscy mogli ujrzec noobowatosc Shadow Rexa.

Gofin 29-12-2007 01:41

Powyższy post jest idiotyczny i bezsensowny.
Bezsensowny z tego powodu, że zawiera znane nam już od dawna udowadnianie, że film to fake.
Idiotyczny z tego powodu, że jego autor określa Shadow Rexa noobem. A uważam że nie zasłużył on na takie miano. Jedyne co zrobił to nakręcił filmik (co z tego że fałszywy) i umieścił go w necie. Każdy może to zrobić i nie jest to przejawem noobostwa. To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.

Ravanso 29-12-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1809071)
Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.

Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehh

Marcin24 29-12-2007 15:43

Cytuj:

Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehh
Dziękuje, że trzymasz ten temat na górze.
Cytuj:

To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.
Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.

MasterTusk 29-12-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1814307)
Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.

Nie zapominaj o jego ambicjach;)
"Mam nadzieje ze dzieki mnie Rookgaard jest choc troche lepszy..."

Cygan Slejter 29-12-2007 22:14

Trzeba temat do gory dac:D

a tak w ogole to naprawde przegiecie z tym shadow rexem :/ moze pobawimy sie w zawody kto najwieciej na liczy linkow do filmu shadow rexa:D

Dindsuk 30-12-2007 00:57

@up
ja znalazlem ze 3 czy 4 jak cos to podam linki :D
Edit: skasowali moje 2 posty a waszych ile?

Marcin24 31-12-2007 18:34

Cytuj:

"Mam nadzieje ze dzieki mnie Rookgaard jest choc troche lepszy..."
Szkoda, że nie pomyślał o forum.

Scobel 01-01-2008 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1809071)
Bez zbędnego owijania w bawełnę...

Na poczatku robiles duzo tego typu postow i chyba nawet tematu - z glupota o ktorej wszyscy juz wiedza - czytaj - wyjasnilo sie ...

Potem nawet bylo wmiare ... ale ten temat przebija znow podobnie ... ehh ile to on razy na tym pod forum byl wyjasniony a ty nadal dajesz nowe ...

Michoss 05-01-2008 02:28

@up
Może dla tego, że mimo wyjaśniania 8645845925razy ludzie nadal piszą posty "Ej, znalazłem taki filmik on ma spikesworda!!1 <link>"

MasterTusk 05-01-2008 13:20

Shadow Rex swoją drogą, teraz będą powstawały tematy "sunrise is back!" ; "sunrise ma spika!" etc ;/

Marcin24 14-01-2008 22:20

Ja dalej nie rozumiem, dlaczego to akurat Shadow Rex zrobił taką furorę.

Cygan Slejter 14-01-2008 22:40

@up
Też sie wlasnie nad tym zastanawiam, ale jedyny wniosek to chyba to ze mamy tepe spoleczenstwo (nie wszyscy)

Dindsuk 14-01-2008 22:45

bo wiekszosc to nooby a SR umie dobrze ich wkrecic, no i zrobil "wiarygodny" filmik oczywiscie

JKRK 14-01-2008 22:52

oj, to stary filmik, wogle temat do zamknięcia, ale warto aby kilka n00bków go przeczytało to może będzie troche mniej tematów tego typu...

vns.rlz 14-01-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JKRK (Post 1843316)
oj, to stary filmik, wogle temat do zamknięcia, ale warto aby kilka n00bków go przeczytało to może będzie troche mniej tematów tego typu...

Shadow Rex o ja zal mi go i wogole weznie kasujcie takie tematy :<

Marcin24 14-01-2008 23:24

Temat może zostać zamknięty, ale dopiero po przyklejeniu. Niech ludzie to zobaczą, zanim założą następny temat.

Ameriov 15-01-2008 00:23

@up

Zanim przeczytalem twojego posta, sam chcialem to zaproponowac ^^

Scobel 15-01-2008 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1843402)
Temat może zostać zamknięty, ale dopiero po przyklejeniu. Niech ludzie to zobaczą, zanim założą następny temat.

Nie za wysokie masz te wymagania ?? To chyba lepiej zrobic opis krok po kroku jak uzywac opcji szukaj - przecie w ten sposob pozbedziemy sie wiekszosci debilnych tematow ... Bo twym sposobem moze uda sie zamknac jeden typ tematow ...

Athelas 15-01-2008 16:05

@up dlatego właśnie trzymamy temat w górze... tobie też za to dziękuje.

Marcin24 16-01-2008 16:21

Cytuj:

To chyba lepiej zrobic opis krok po kroku jak uzywac opcji szukaj
Spoko. ...

Michoss 02-02-2008 17:23

Znowu zaczęły się pojawiać tematy o SR.
Odświeżam xd.

Drupiofpolska 02-02-2008 21:39

Fajny temat, wszystko na temat Shadow Rex'a i jego niby zdobytego Spike Sworda zostało wyjaśnione. Masz u mnie plusa Marcin24..

Pozdrawiam

RookeR 05-02-2008 21:15

Powiedz 'sekcie' Shadow Rex-a Nie! ;]

Hmm... Jak nadal widze Modernarorzy nie przyklejają tego tematu. No wiec .... Pora go odświeżyć aby został u góry :d

Ps. Proponuje aby temat odświeżać co kilka dni :d

MaciekPaladin 08-02-2008 11:57

Haha a ten filmik to normalnie prawie super jak on pokazuje tego keya to normalnie szkoda ze jego capa nie widac biedaczek zapomniał właczyc CapSystem w ustawieniach :D

Tom The Tanner 08-02-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1843277)
@up
Też sie wlasnie nad tym zastanawiam, ale jedyny wniosek to chyba to ze mamy tepe spoleczenstwo (nie wszyscy)

70% to idioci. ;)

Vial

MaciekPaladin 09-02-2008 19:38

Tak cyganie masz rację z tobą na czele i Shadow Rexem jeszcze na dodatek wszyscy tutaj wariujemy (zły wpływ) ;)

RookeR 11-02-2008 18:01

One small post, big step from Shadow Rex

Wiecie po co ten post ? Niee ? Hmm...

ABY ŻADEN NOOB NIE PRZEGAPIŁ TEGO TEMATU !

Ps. Tak na serio, po prostu chce utrzymać temat u 'góry' =P

JKRK 12-02-2008 13:47

zieew. ja mam lepszy pomysł. co wy na to aby zrobić ogłoszenie [konkretnie topic w ogłoszeniach] że shadow rex wszystkich nabrał.
dzięki temu nie trzeba będzie bawić się w górników i odkopywać temat.
i tyle.

Marcin24 12-02-2008 15:23

Cytuj:

zieew. ja mam lepszy pomysł. co wy na to aby zrobić ogłoszenie [konkretnie topic w ogłoszeniach] że shadow rex wszystkich nabrał.
Jeżeli tylko powiesz mi jak mam założyć temat w ogłoszeniach to spoko.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14.