![]() |
Wielki spis Mitów w grze Tibia
Wstęp
Widziałem już dużo Tematów o tym Gdzie dostać się do minomaga, albo do ghoula.Wszystko to na razie niemożliwe, ale kto wie :) .Postanowiłem Zamieścić ten spis żeby nie tworzyć nowych tematów, chciałem zebrać wszystkie tematy w 1 kupę.Opisze tu ghoula, minomaga, spike sworda i inne.Bede Dodawał jak na coś wpadne Spis 1.Spike Sword 2.Minotaur mage 3.Ghoul 4.Brass armor Wygląd Zrobię to w Następujący sposób.Będzie:nazwa,zdjęcie,opis,Pytania i opowiedzi Spike Sword http://img245.imageshack.us/my.php?i...d3107e0zt0.jpg Opis: [ITEM]Spike Sword[/ITEM] jest jednym z niektórych legendarnych mieczy na wyspie Rookgard.Jest wiele teorii ta jego temat.Jedni mówią że można go zdobyć inni że jest tylko na zachęte pójścia na maina.Jego atak wynosi 24 a obrona 21. Lezy na wyspie W stronie PACC.Jest otoczony ze wszystkich stron ogniami Pytania i odpowiedzi Czy da się Zdobyć Spike Sworda? - Obecnie nie Jest jakiś Teleport na wyspę ze Spike Swordem? - Nie, aczkolwieg mówi się że teleport z komnaty minomaga tam prowadzi Dlaczego ludzie chcą Zdobyć spike Sworda? - Ponieważ jest to najlepszy z mieczy na rookgardzie Czy Spike Sword ma jakąś swoją inną nazwę? - ma zwie się on na rooku Sword of Fury (SoF) Minotaur Mage http://img404.imageshack.us/img404/1913/minomageog8.png Opis [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] jest najsilniejszym potworem na rooku.Ludzie dużo razy szukali klucza ale prawie żadnemu się nie udało.Mówi się że [CHAR]Sunrise[/CHAR] go zabił, ponieważ znalazł klucz ale to tylko legendy.Jedni moówią że Z niego wypada Spike Sword, inni że Teleport w jego komnacie jest na wyspe z Spike Swordem Pytania i odpowiedzi Czy da się dostać do komnaty z minomagiem? - Nie, chociaż było kilka razy pokazywane że niektórzy ludzie się tam Dostawali Czy z minomaga Wypada coś okazałego? - Tak, Brass Armor i inne ciekawe rzeczy Czy oprócz Minomaga jest tam coś jeszcze? - Mówi się że jest jeszcze Appretince Sheng ale to nie w komnacie.to jest uczeń minomaga, który ma rzadki i nieregularny spawn Ghoul http://img174.imageshack.us/img174/9...rty1woten9.jpg ( to jeszcze zdjęcia ze Starej tibii chyba :p ) Opis [MONSTER]Ghoul[/MONSTER] był kiedyś jednym z potworów do Pokonania w Katana Room Quest, jednak Cipsoft Wycofał go ponieważ Katana Quest Był Za trudny z tym ghoulem.Jednak Zamiast go wycofywać Zamkneli Ghoula za ścianą do której nie ma się dostępu, żeby przypominał te stare dawne czasy.Nie da się wejść do ghoula.Ci którzy uważali że da Albo opowiadali głupoty, albo robili Fake'i.Mógłbyć kiedyś bug, ale Cipsoft Usuneło już większość bugów (ale nikt nie wie co tam się jeszcze czai ;) ) Pytania i odpowiedzi Czy da się wejść do ghoula? - Nie Jest jakiś bug związany z Ghoulem? - nie, nie ma i nie będzie Czy Ghoul ma jakieś Specjalne Zastosowanie? - nie, jest on po to żeby przypominać że był kiedyś częścią Katana Room Questu Brass armor http://img02.picoodle.com/img/img02/...3m_23331fb.jpg Opis [ITEM]Brass Armor[/ITEM] to legendarna Zbroja na rooku.Nie da się ją już zdobyć.Kiedyś Wypadała z Minotaura, ale żadko.Obecnie nikt nie ma Brass armora.Legenda głosi że Sunrise ją ma.Wypada też z Minomaga, ale narazie żaden normalny tibijczyk by go nie zabił Pytania i odpowiedzi Da się zdobyć Brass armor? - nie, ale kiedyś wypadał z minosa Jaki DEF ma Brass armor? - 8 Czy ktoś ma Brass Armor? - Nie, ale Sunrise ponoć ma To wszystko.Teleport do Mintwalin wycofałem bo nie umiem nic o tym napisać :) mam nadzieje że chociaż to nie jest idealne zrozumiecie że się starałem ;) |
Ta, Niby ładnie napisane tylko że każdy to zna byś wymyślil coś innego ;)
|
Gówno prawda, nigdy nie słyszałem, aby ktoś mówił, że Sunrise zabił mino maga. Brass armor ma Sunrise, bo kiedyś z minosa on leciał...
|
Fajne to nawet jak dodasz później reszte to będzie spoko
|
@pomocny murzyn
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=6ZraAFKUE0s Moze nie ma tam wszystkiego co naj naj naj ciekawsze ale jest :) |
Bida ten spis .__.
Za mało pytań, odpowiedzi, za krótko przedstawiona teoria, za mało sugestii, za mało legend, wszystkiego za mało. Jeśli masz zamiar robić taki spis to przygotuj się do tego jakkolwiek. A nie wypisuj to co sobie przypomnisz po przeczytaniu paru tematów o SSie, Ghoulu czy Brass Armorze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Temat chyba nie na miejscu. Powinno być "spis mitów na rooku". A nawet i to nie wyczerpałeś. Gdzie pokój toma? Gdzie pokój Normy? Gdzie zegarek Amber? Gdzie zielona ksiązka Lili? Gdzie pamiętnik Amber? Gdzie 7 grobów? Gdzie krąg orków? Coś spłyciłeś te mity :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziwne, raz zrespił sie 3 kratki obok mnie, 2 kratki obok stołu:) a to raczej jest lekko większy odstęp od schodów niż 1-3 kratki;) (to tak woli ścisłości...) |
Coś dla początkujących rookstayerów :D
Obawiam się ,że dużo ludu bedzie z tego korzystało :D |
- czyścimy.
|
Nom spokśik poradnik:evul:
|
Cytuj:
|
To z minomagiem to kompletna bzdura!!!
Zabito minomaga już nie raz i ani spike sword ani żaden teleport z niego nie wypadają :) kto niewierzy jest youtube :) |
outube to chyba najwieksze zródlo fake-ów mam racje panowie? ;>
mało jest otsów badz czego innego aby podrobic sam nie raz ogladalem i na wielu dalo sie dopatrzyc tego ze to fake-i |
Masz racje że jest tam ogromna ilość FAKÓw z otsami. Co prawda czasami sam na otsa wejde lecz to nie zmienia faktu że nikt nie ma real mapki roka czy mainlana (full) na otsach. Może i są mainlanda ale jakieś 20%-40%.
Zaraz napiszecie (przecierz mógł przerobić mapke). OK! Niewierzycie? Wejdzcie sami: www.youtube.com |
Iskum i w tym momecie sie z toba sprzecze mozna miec FULL MAPE Z RL TIBI albo kupic za 2 dychy albo samemu sobei zalatwic te mapy postadaja wszystkie detale chociaz nieraz konfertery myla id poszczegolnych scian badz czego innego i wychodzi zamias dirtu jakis grass ale wszystko jest jak nalezy powiem jeszcze ze sam sprawdzalem najmniejsze szczegoly i wszystko sie zgadza i dodam jeszcze do tego ze poza tymki konwer. na tibi 7.7 jak to wszyscy mowili hakerzy okradli cipy z mapy kiedys nawet widzialem pytania do tych hakerow czemu postaci nie zhakowali lecz oni na to ze postacie sa szyfrowane w taki sposob ze nie ma opcji na kradziezr no nic co by nie bylo mapke full z rl tibi mozna miec ^.-
|
Te filmiki na youtube to tez z test serwerow moga byc, podobno gmowie czasami pozwalaja ludziom zabic mino maga.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |