![]() |
!!!!!!Tylko tutal prawdziwa tibia w wydaniu druida..1.....
http://pl.youtube.com/watch?v=LPzydWMNpMk wygrywa wszystko :cup:
|
"Żondzish" ;p
|
Każdy musi mieć swój 1 raz
<lol> |
@up
prawda, ale nie uważasz, że 21 lvl to troche za puzno? ;P jesthez krulem swhata !!1111oneone gdzue se tego naucyles!!?!11oneone jeshes licbom 1337!!!11 wowowowow a djas itemki?!1 Wyjdz i nie wracaj |
@up Ty też wyjdź z tym swoim malutkim podpisem łamiącym regulamin.
@topic Chyba musiał mieć noktowizor na łbie jak grał bo ja nic niewidze :< chyba że rozjaśnił monitor na full lol A co do beho to gratz loota. Nie spoilować!!!!!!111111 MORNING STAR |
GZ!!!!!!!!11
Nagraj tez film jak ubijasz zerka plxxxxxxxorr ! |
Cytuj:
Czyżbym wyczuwał nutke ironi w twoim poście? @topic No a ja czekam aż zabijesz Dragona! Potem go go 100, 200, 300, 400lvl !!! |
autor
Ja jako autor tego oto filmu, muj material jest dobry do wczesniejszych ekspedycji tibi...
|
Cytuj:
btw nie polecam dawania tu filmików z takich dokonań |
Cytuj:
|
Autor
Według mnie kazdy ma swuj gust... a ja jako jeszcze malo doswiadczony gracz staram sie jak najlepiej...wkoncu kazdy uczy sie na błedach....
|
Cytuj:
|
zobaczymy kto się bedzie smiał jak autor tematu wbije 300 lvl ^^
|
zarabiaszcze ile ci zeszlo na tego beholdera bp manarunek bo tez bym sobie je pohuncil ;]
|
Njatrudniejszy behloder !!
załamał mnie troszkę ten film, ale nie ma co, muzyka zajebista :| |
Kocham twoje filmy. Rob ich wiecej (Bez ironii)
|
first orc shaman !! o stary jestes moim idolem :cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Pamietam jak sam taki bylem. :> ale to bylo daaaaaawano. i nie robilem z tego filmow bo(uwaga uwaga tutaj zostanie uzyte ulubione slowo uzytkownikow forum) ŻAL |
Hehe czego sie czepiacie filmik jak filmik nawet nice
|
łAł! Jesteś moim idolem!! PLX PLX nagraj filmik jak kilasz ellfa arkinasta!! plx plx!!!!!
|
Cytuj:
@topic No fajny masz lvl eq tez (jak ja bym mial robić filmik jak wbijam każdy lvl + solo beho to bym go trzymał gdzieś w ukryciu i się nie chwalił swoimi "wyczynami") cze?3 :baby: |
Cytuj:
|
Ale hardcore !
|
NAjpierw myślałem że to żart ale....ciesz sie że nie jesteś na moim serwie bo bym cię chyba dla beki zrookował xDDDDDDDDDDDDD
P.S Rządzis! Więcej takich filmów :D A zabiłeś już dwarf guarda ? :baby: |
Z czego sie smiejecie, sami tez kiedys tacy byliscie. Pamietam moje pierwsze witch hunty 24tym najtem bez uhow, mfow z zarciem samym, zlotowalem volcanica, prawie sie poryczalem ze szczescia, niestety w drodze powrotnej nie dalem rady. Straszliwy zywiol ognia byl nie do pohamowania, plonalem zywcem, az w koncu moje cialo spopielalo do samej kosci.
I ona tam byla Byla piekna, dlugonoga, jasnowlosa, miala wdziek i ten niesamowity kapelusz z piorkiem papugi z Liberty Bay, nigdy wczesniej nie slyszalem tak wspaniale aksamitnego glosu: 18:34 Poison'Kate: Hej, wlasnie znalazlem twoje cialo ;( Gdzie moglabym Ci odeslac twoj Bpk? A na imie bylo jej KASIA ;[ nvm |
Wiks chuju!!
|
Cytuj:
Co to znaczy Wiks ??? |
Kris
Mi sie podoba jego wyczyn. Daje 10/10.B)
Przypominają mi sie czasy jak na całej piźdz*e wjechałem ratowi za 8 :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::D:D:D:D:D:D:D:D:baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
WIKS - to Vixz ;//// dla nie kumatych bo ktoś pytał ogółem wypowiedz Vicity zaciekawiła mnie chyba zacznę robić film pod tą scenkę
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |