![]() |
Tomb pod Mount Sternum
Krótki filmik przedstawiający dojście na "tomb" pod cycami , pokazanie respów oraz chwile expienia w tamtym miejscu.(Film był dla kumpla ale może komuś sie przyda.)
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=malyman |
Wporządeczku przyda się na przyszłość:cup:
|
Nawet nie wiedziałem, że istnieje takie miejsce. :D Bardzo fajne miejsce do expienia. Polecam. :)
|
A,da sie dojsc do tego draga jak tak to prosze jaki film ktory pokazuje droge. Thx
|
Wychodzi jakieś 30-34k/h przy lekkim zaludnieniu..doliczyć do tego w*****ające beholdery i ilość ludzi to się słabo opłaca.
|
Tam są 2 respy z dragami, 1 to ta wyspeka gdzie jest tylko 1 drag a drugi to korytarze trochę na północ od niej, ze 2-3 dragi, do obu miejsc potrzebny jest kilof :) Miejsce bardzo fajne gdy w jakiś sposób oda się je sobie zająć, a tak to z naapsami nie idzie wyżyć bo to nowe miejsce i wszyscy się nim podniecają jak narazie xP
|
Idealne miejsce do bocenia dla kinghtów ... xDDD
|
Cytuj:
Cave powszechnie uwazany za free4all to irytujace miejsce do expienia. |
pytanie
Ja na końcu jednego z tych tuneli z dragami zauwazylem że jeden dragon jest za wodą , i nie mogłem do niego znalesc jakiegokolwiek dojścia. Probowałem kopac ale się nie dokopałem. Jedyne co widac to tylko to że jest tam dragon i kolejne zejście o piętro w dół. Jeżeli ktoś wie , jak tam się dostac , prosił bym o informację.
|
:p
Też własnie nie mogę sie dostac do tego draga :-)
Jak dla mnię jest to znakomite miejsce do zarobku na facc lub dobicia souli dla sorc/drut. Ja na około 2bp mf wynoszę z luzem 12k+(liczac loota + siano) |
Do tego draga da się dojść i nawet do grorlama B)
Szukajcie wejścia na poziomie nad ghostami itp. Pozdro |
może jednak
może jednak kolega podzieli się informacja jak tam zejsc, bo kilof mi juz sie stepil od szukania ukrytej dziury;(
|
wlasnie wlasnie w tym "tombie" trzeba uwazac jak sie wychodzi z dragow bo na tym poziomie 1+ od dragow gdzies respi sie grorlam wczoraj tam sie pojawil na harmonia
|
heh
expie tam ponad juz 10 lvli xD spoko ogolnie aa niech ktos napisze jak dojsc do tego draga plax! xD
|
jak to odpalic>?
|
Cytuj:
|
Pytam powaznie - czym to odpalić!?!?!
|
|
Oto przykład archeologów który urządzili sobie meeting w tym temacie.
|
blee jak mozna oglondac .rec ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj: