![]() |
Rekord przejścia Rooka ~ time
No więc niech każdy poda swój najkrótszy czas dobicia 4,200exp :]
1h18min mój rekord. |
4h. wiem, słabo.
|
Ja 8lvl w godzine (+/- kilka min) ale.. miałem pacc i mialem na start shielda i dobry miecz ^.-
|
3h ;p Nigdy nie lubiłem się przemęczać ;) Chodzi mi o to, że to jeszcze było z przerwami. Robie 4lvl, przerwa, potem dobijam do 7, przerwa i na koniec upragniona ósemka ;D
|
Rekord to coś około 45min-1h. Cud, super resp był ;D Przy okazji jeszcze trzeba dobrze zaplanować na czym się expi i 8 wpada w mniej niż 2h ;p
|
1h 5 min :)
Mace w lape, dobry shield i jazda:P |
Rekord świata w przejściu rook to ~10 sekund. Przebijecie to? :P
Mój rekord to jakieś 2h, bez eq początkowego, wszystko od nowa etc. |
Cytuj:
@topic Mój rekord koło 1h 30 min z 0 eq, kasy. |
57 minut.
Oczywiscie full eq (i resp ;p). |
2.5h (razem ze zdobyciem eq :P)
RATY/BUGI ROX! |
1h~ z full eq na start i pacc ofc
|
1. Inferna
2. Full eq 3. Pusty resp 4. Pacc 5. Wolfy 6. wyszlo mi 38 minut, nawet chyba mam gdzies filmik. Juz dawno chcialem zalozyc taki temat, bo mysle ze mozna szybciej ^^ |
Cytuj:
Postać była zrookowana, ale wcześniej z sd dobiła do reda 2 behemothy. Postać wylądowała na rooku, to kumple dobili behe. Proste. ;) |
Cytuj:
Mowisz twoj rekord 1,5hr z 0eq ale chyba z 0eq na starcie bo bez eq wbic 4k expa w takim okresie czasu to spoko |
1h 23min, jak kiedyś był konkurs na wbicie expa na Rooku. Rekord świata to ~10 sec.
|
cos kolo 2h FACC zalezy od motywacji respa i wogole ;) temat dobry
|
3h na faccu
mozna by na mainie bic demona na 6 czy 7lvlu, zeby od razu bo dedzie bylo rookowanie w teamie z dzielonym expem dobic go do red hp, dednac, a twoi koledzy dokoncza demona i od razu przejdziesz na maina :p Mozliwe jest cos takiego? ;) |
Cytuj:
@topic 3h ;P |
A możliwe jest czytanie wcześniejszych postów? Przeczytaj, to sie dowiesz.
Scross=] |
1,5h - 2h okolo.
Pacc + gra od 0 ;) |
Mniej niż pół godziny:
-Full Eq (ale zerio life fluidów) -Pacc -Późna noc -I co najważniejsze - Podwójny exp :D |
wiec tak na faccu wychodzilem z rooka okolo 1h 40min z full setem + 3 life fluidy bo od 4 na poison cave
na Paccu wyszlem w mniej niz 1h rowniez z full setem na 2x exp wyszlem w ponad 30 min lednak na facc ;/ na paccu byloby okolo 20 min |
okolo 40 minut, pozna godzina na harmonii, bugi na paccu.
|
Rekord wynosi dokladnie tyle ile zajmuje dojscie z temple do oracle i wypowiedzenie odpowiednich slow. Mozna go srubowac za pomoca bota i stopera na ekranie co do tysiecznych czesci sekundy ale mysle ze nie ma to wiekszego sensu ;]
|
3 godziny bez pacca :)
|
Dokladnie 39 minut z full eq + premium + bardzo dobrym respem
|
57minut 45 sekund :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mój rekord: 1h 20+ minut :p Cieniutko po pełno ludzi grało :/
|
FACC: Full rook set - w PSC zajmuje mi to ~ 1h. 15 min.
PACC: wolfy - moj rekord to z pol godzinki, przy pustym expowisku. |
hmmmmm.... nie licze poniewaz zajmuje sie raczej expieniem a nie liczeniem za ile wyjde z rooka ale razcej zajmuje mi to z... godzine... 45 minut.... Chociaz moj kumpel lepszy bo on wbije 15 lvl w poltora godziny..... I tak uwazam ze to noob.....
|
rekordzik: 4h
Wiem że długo, ale nienawidzę przechodzić Rookgaardu. Fajny temat:cup:... |
53 minuty, za czasów Tibia 7.6, teren FACC.
Y'all |
Dla info :
Rekord świata : 4,77 sek. EQ - Czyste (0) Jak poszukacie na YouTube to będzie gdzieś ... Tak żeby NeVbitE nie pisały "hahah lol" ... Narysuję w ich języku ... Postaram się ... Parę cymbałów polazło na moby jeden naklepywał wszystkie a reszta je blokowała, potem się zrokował z ~35 lvl na 1, oni dobili monstery i miał 8 ... Nie chce mi się więcej pisać ... :baby: |
Rekord przejscia rooka to 16 sekund ;d
Ja przechodze w 3-4h majac 2k :) @Maxpixel w ~4 sekundy nie dojdziesz 1 lvlem z temple do oracle, a jak sie rookujesz to masz 1 lvl i jestes w temple:) |
Przypominam, że liczymy czas od zalogowania do wbicia 8lv, nie wliczając w to dojścia do Oracle.:]
|
Cytuj:
|
Salarigoth chyba chodzi Ci o 4 sekundy nie minuty:p
|
Zle zadałeś pytanie . Powinno być ,, Jaki jest rekord nabicia od 1lvla do 8lvla na rooku?" :) Ja przeszedłem od 1-8 w 48minut na pacc:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |