![]() |
Demon imieniem Abbys
Witam wszystkich! Oto mój nowy fake paskowy.
Przedstawienie postaci: http://img520.imageshack.us/img520/4232/vorinve0.pngVorin - tak to ja. A to moje nowe wcielenie. Jestem teraz dużo bardziej zuy! http://img257.imageshack.us/img257/1111/abbyswm2.pngAbbys - nowe wcielenie Demona. Jest od niego straszniejszy i potezniejszy!!! http://img257.imageshack.us/img257/8...fightergn1.png Axefighter - nowe wcielenie Krasnoludka. Jest od niego silniejszy i nie jest juz tak pijany. Spis treści: Part 1 - mam nadzieje, że Michos się nie obrazi za ta, że wrzuciłem tam Precla bez pytania. Part 2 Part 3 Part 4 Mam nadzieje, że sie podoba!!! Pozdro @Down To miał byc żart. Ja nie miałem zamiaru nikomu dupy lizać. @2Down Spokojnie, rozkręci się. :D |
Bez urazy ale to nie jest śmieszne (jeśli miało być). Outfit tego homo jest za*ebisty...
@Edit No powiedzmy... |
Na razie niezbyt ciekawe :p
|
-Pierwsze wrażenie (0-5p)
O k*wa. Kolejny fake paskowy. PRECEL? Dżizyst krajst superstar. 0/5 -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) Humoru brak. Fabuła jest. Lipa. Precel. Lipa. 1/10 -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) Miliony wykrzykników. Poza tym błędów nie dostrzegam. 4/5 -Wykonanie (0-10p.) Lipne postaci. Lipna podłoga. Lipny Precel. Lipny Demon. Lipny Outfit. Ale przynajmniej nie biały i musiałeś te postaci włożyć >< 2/10 -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) Dno. 0/5 7/35. Wy*ierdalaj. |
Cytuj:
|
@up
Wracaj, wracaj :) @topic Ja pier... Co za lizidup. Co ty człowieku myślisz że jak dasz te gówno mające przypominać precla to ktoś (poza Michossem i jego bandą) będzie cie bardziej lubiał, chcesz sie komuś przypodobać? Ten fake jest nietylko nieśmieszny, ale wręcz żałosny. |
Cytuj:
|
Pierwsze wrażenie: Debilnie debilny fake
Chcesz być fajny? Wybierz inny sposób, bo przylizywanie się do innych w***** nnych ludzi, i nie tylko ich. |
MiXer, ktoś powiedział przed Tobą to samo, a Ty próbujesz się podlizać dzięki im innym. Fake? 6/10.
|
Kolejny denny fake pakowy...
|
Cytuj:
@down Racja |
- czyścimy.
|
Nudne, nawet za bardzo nudne. :/ Nie będę oceniał bo niema co. :/
Potrenuj nad fabułą. ;) |
Niezbyt śmieszne...
No i precel... 3/10 |
śmieszne to nie jest...
ech 4/10 |
Ja pier**le... Nadrill, Misza, wracajcie! Może jakoś wspólnie rozkręcicie (rozkręcimy?) paskowe fake'i na forum, bo to, co się dzieje ostatnio, już mnie zaczyna straszyć...
@Misza :( |
Cytuj:
Czytając fejka przeszedł mnie dreszcz obrzydzenia. |
Cytuj:
|
Precel nie żyje.
ale pierwszy part fajny. |
Glupi fake :( ale glupio daje 4/10
|
Ten Demon naprawdę jest straszny Oo....
|
Ładnie zrobione ale gdzieś juz to chyba widziałem....
|
@up
Ciekawe gdzie??? |
NEW PART!!! Mam nadzieje, że lepszy od poprzedniego :D
|
Jedno co powiem: Szkoda Gadać......
0/10 Moje rozwinięcie: Pierwsze wrażenie: Nie chce mi się tego oglądać. Teraz obejrzałem to całe i podwyższam swoją ocenę do 3/10. Pioseneczka krasnala jest oklepana, więc za nią 3/10. Fabuła.... Hmm, istnieje tu coś takiego? 0/10. Wykonanie: Podoba mi się, chcoiaż mogłeś nie brać na outfit jestera i pomęczyć się nad jakimś. Wykonanie to to co podwyższa ocenę. za wyk. to dam tak 7/10 bo nie lubie precla |
Nie wiem o co wam chodzi?
Nie wiem po co tak na niego naskakujecie, jeżeli macie do powiedzenia coś więcej, zgadajcie się na jakimś innym forum, zamiast za każdym razem pisać takie bzdury i obrazać drugą osobą, popatrzcie na siebie, a nie od razu się do kogoś przyp..... i piszecie, coś takiego "ssij", "wyp...",itp.
Powiedzcie, komu chcecie się przypodobać, podlizać? Jednak to prawda, że Polacy coraz niżęj się zniżają, a zachowaniem niczym się praktycznie nie różnimy od Brazylijczyków...0 tolerancji. Co do tematu, fake jak fake, ale naprawdę estetycznie wykonane, błędów nie zauważyłem, co według mnie jest rzadkością w fake, ogółem usmiałem się w Part 2. Moja ocena 4/5 :) Pozdrawiam i nie przejmuj się innymi, nie ich wina, że mają nierówno pod sufitem oraz że tak zostali wychowani, bez obrazy, ale tyczy się to tych co nie potrafią normalnie komentować. |
Drogi Cabanie
Osobiście nie mam nic do autora, jednak ten fejk jest tak żalowo dupolizniczy że mi wór rowek przytyka. Po prostu szkoda gadać. Więc pozwool że nieco wytłumaczę o co mi chodzi w sposób zwięzły i prosty. Grafika to wielki plus fejka. Jest ładna tj. na tyle ile pozwala grafika Tibi ;] i nie zawiera częstych błędów. Z kolei fabuła to rzal i bul! Człowieku jak robisz fejka, to niech to wygląda jakoś poważniej, a nie zajeżdża takim "chumorem" 10-latka. lalalal demon i krasnoludek - fasiuha ziom ziom pepsi kola.... Boże... Nie mam nic do autora ani fejka. Po prostu wygląda to debilnie. Profesjonalna grafika, a tutaj takie grypsy... Umc umc tu nagle precel kszyczy ssij a mu vorin mowi kto to powiedzial dobrze mu powiedzial... jaja gut... Nie mogę. Vorin wybacz mi moje zachowanie jednak musiałem to z siebie wyrzucić... |
@Cyber Mech
Co do kultury Polaków to masz świętą rację. Wiele osób na tym forum używa z byle powodu tekstów typu "ssij", "spi**dalaj", "drzwi są tam..." itp. @Justanoob Nick wskazuje z kim mamy doczynienia. Just a noob. @Linkater Wypowiedź krótka, ironii zero... Druga wypowiedź zawiera dużo racji. Caban Nadbałtycki(lol ;p) zachowuje się conajmniej debilnie jeśli wokół jest jakaś rozmowa o preclu... Co do tego, że fake jest pełny kwasów to zgadzam się. A grafika może i jest spoko, ale te outfity to masakra (jak będę mial czas to mogę zrobić ci tego krasnoluda trochę innaczej). @Askaral Akurat ja powiedziałem co sądze o fake'u @Fake No nie wiem. Outfity nadal słabe, a tą rymowanke już gdzieś słyszałem. @Down No właśnie o tym mówię. ;p |
@up
Ssij, drzwi są tam. @Topic Czy to mój Pijany Krasnolud? Mam nadzieję, że dobrze mu się miewa. Pozdrów go ode mnie. |
Cytuj:
Topic@ Ten drugi part był nawet dobry. Naprawdę ciekawe rymy. Ale pierwszy nie specjalnie mi się przypodobał. No co, rób dalej, reportuj wulgaryzmy i SPAM w swoim temacie, a będzie z tego coś dobrego. No to: Moja ocena słów temu nie ma Ale Ci powiem choć wiele nie wiem Że było dobre Naprawdę dobre 7/10 bo pierwszy part nie był wiele wart. Ściągawka: No fajne, ale pierwszy part był kiepski. |
Part I
-pierwsze wrażanie: Nie kompromituj się. Zrobiłeś coś okropnego - użyłeś Precla i w ten sposób się spaliłeś. 0/10 -wykonanie: Sklejkę masz dobrą, ale to nie wystarczy. Dziwna widownia (postacie z mangi Naruto). I za mało takich różnych detali. 5/10 -fabuła/humor: Nie widzę w tym nic zabawnego. Sam demon, może i trochę zabawny był, ale precel wszystko popsuł. 0/10 punkty dodatkowe (1-5): 0/5 Podsumowanie: 1,6/10 Słabo :/ Part II -pierwsze wrażanie: No, no, no. Tu już o wiele lepiej. Sam początek wierszyka już mi się spodobał xP 10/10 -wykonanie: Tu już o wiele lepiej. Różnorodna roślinność i co najważniejsze, a brakujące w wielu fake'ach - złączenia drogi i trawy. Jedyne co mi się nie spodobało to outfit krasnoludka. 8/10 -fabuła/humor: Hah! No, zadziwiłeś mnie! Wiem, że wierszyk znalazłeś na necie (przynajmniej tak wnioskuje), ale gratuluje dobrego wykorzystania go w fake'u. Po prostu mnie to dobiło. 9/10 - bo czegoś mi jednak brakuje. punkty dodatkowe (1-5): 0/5 Podsumowanie: 9/10 oO Gz |
I myślisz że jesteś fajny?
Twój stary! |
żenadaaa. nieudana próba pobicia "hartkorofych" fejków. Misza BACK PLAX
|
*+:10/10:+*
Oj oj oj 2 part super wierszyk byl ;< za 2 part 10/10 :D!
|
Żal mi robić opisową ocenę. Ten pasek jest śmieszny, ale żałosny.
Mam problem z oceną. Bo to jest szitowate. Ale Krasnoludka skojarzyłem z Gimlim Ded, A Smoki Pijane XD Za to dostaniesz 2/10 |
|
|
Hahahaha XD
3 pasek 9/10. Rozśmieszyłeś mnie O.o |
Żaden z pasków nie wybył ze mnie ani krztyny humoru.
1/10 za chęci. |
Hahahaahaha Ale Super Wypas 0/10 Ahahahaha!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11. |