![]() |
Assasin stars dla Knighta na Annihi
Co myślicie o tym aby wziac knightem assasin stars na annihilatora knightem?
Macie jakies inne propozycje? stoje na drugim sqm zaraz za blokerem wice musze miec cos dystansowego |
Jak doskilujesz dista do 50+ to możesz wziąć assasin stars.
Teraz kinie mogą strzelać z HMMów?? |
Czemu muszisz mieć coś dystansowego? Masz tak w umowie? Wg. mnie jeśli stoisz na 2 kratce to bierzesz broń na wszelki wypadek jakby poprzedni bloker wpadł i tylko coś na leczenie. Bić prze4ciez nie musisz.
|
saks, double, do kasacji ;s
|
może przetestuj icicle ?
|
jasne ze powinienes nimi walic bo czym ? burst to teraz porazka tylko nabij ten 40-50 dist i bedzie good a do tego co pisze zeby nic nie robic madry jestes bardzo ^^ jesli lubisz stac z 6 demcami uzywajac potionow ktore daja 600 hp 20 min to spox
|
Haha! zycze powodzenia w wbijaniu 40-50 dista :), smiesza mnie odpowiedzi ludzi, ktorzy nie maja pojecia na temat jaki sie wypowiadaja
a co do pytania, to wg mnie powinienes wziac te assassin stary, duzo cie one kosztowac nie beda, a zawsze costam pomoga |
Cytuj:
Cytuj:
Ok czekam na reszte propozycji |
teraz 100 ea i nie rozpadają się po jednym strzale. Nawet sorce chodzą teraz z ass/p bolcami na demce i anni. Podobno okolo 100 expa z demca wiecej. A knightem wbijesz większy skill.
|
Cytuj:
|
Teraz nie potrzeba już full. Wystarczy wykonany quest na outfit.
|
full ?? wystarczy miec outfit i miec 80lvl. podczas kupowania musisz być podpalony. easy.
|
Ok to jak kosztuja tylko tyle to biore sie do roboty !
Thanks all :* |
to jakto wreszcie jest???? trzeba miec full czy tylko sam outfit?
|
Sam outfit.
|
Lol...
Używaj czarów i tyle :) |
@UP
Na jakim otsie? Ja radze wziąść assasin stary nawet przy marnym skilu bo zawsze coś tam hitniesz:) I jak jesteś na 2nd miejscu to tez weś do bp broń (wrazie deda blokera). A zdecydowanie nie polecam używania czarów (np exori hur) chyba ze jestes głownym blokerem, masz 120+lvl to mozesz czasami exori gran ale to juz ryzyko... |
knighty najczesciej na anihi maja 25 dista i strzelaja albo z shiver arrows albo z assasin star bo jak idzie ekipa 4 knightow to co maja czekac az jeden ubije po 20 minutach jednego ??
|
Assasin stary dla knighta na Annihilator do bardzo dobry pomysl. Ja swoim knightem 89 lvl z prawie 21 dystem walnolem max hita za 148 w GS'a na PoH.Ale jesli chcesz ich uzywac na annihilatorze to wbij przynajmniej 30 dystance fighting i powinienes miec dobre hity.
|
Wie ktoś może jak długo bede wbijał ten 40 dist?
|
A masz team na anni ? Jesli nie to trenuj. Speary beda imo idealne bo dista oszalamiajacego nie masz, a jak wiemy kazdy dmg na anni sie przydaje :) A co do leczenia polecam takze uhy bo (testowane!) w 1 turze mozesz uleczyc sie 2x potami i raz uhem :) Powodzenia
|
starsy
Mi sie wydaje że assassin starsy to nie najgorszy pomysł ale one są tylko dla palla opis wygląda mniej wiecej tak : "it is can be use paladins on lvl 80 or higher"
Ja swoim knighem testowałem zwykłe bolty i percing(tez tylko dla palków) ze zwykłych boltów wchodziły lepsze hity. Mogę się mylić ;p. |
Cytuj:
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. They weigh 200.00 oz. btw, sry za wprowadzenie w blad w poprzednim poscie, rzeczywiscie wystarczy miec sam assassin outfit bez addonow |
Cytuj:
Knight to raise distance from 10, 100% to 40 at 20% blood/spark hits ≈ 907h, 30m, 30s training. http://www.pskonejott.com/calc_distance.php |
wiec tak nie ma bata bierz assasiny widziales filmy z anni ostatnio? knighci zawsze mieli assasiny mozesz nimi walic po okolo 50 w demce dodatkowo mozesz wziasc icicle i nawalac i z tego i z tego tylko uwazaj zebys blokera tez nie bil bo te 20 czy iles hp moze go zabic :D a jak sie boisz to tylko assasiny i potion,uh ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
@the_real_LORD no to daje sobie wyloozke z tym wbijaniem xD @Xardasus walilem po okolo 100 w draga takze lajt :D |
Ja na twoim miejscu jak bym chcial skila bic to bym wziol r spery i bym poszedl na GS poh yroche skila by sie wbilo i expa. :)
|
e no assassin stars na anni to piekna sprawa :D
dostaniesz ~300 xp za demona przy discie ~20 |
a nie lepiej z exori hur?
@down myslalem ze mozna nigdy niemioalem knighta z paccem sorki |
Cytuj:
@topic: assassinki i lodowe gfb super sprawa :) poszukaj filmiku gdzieś powinien być jak 2X ek na ani bija z lodowgo gfb:)Zabili all demce przy okazju ;p "ptasznik ani" czy jakos tak nazwa filmidła. Pozdro. |
Jeżeli stoisz drugi to jedynym wyjściem dla Ciebie będzie kupic assasin stary :P A dista nawet nie probuj bic, bo to nie ma sensu te kilka dista, ktore będziesz trenił sporo godzin Cię nie zbawi, a na waste też nie patrz bo to anni wiec i tak bedziesz sporo na +.
Pozdrawiam i powodzonka ! :) |
2x up
Tak, widziałem ten filmik. Tylko, że ptasznik czy ptaku robił na świecie non-pvp a autor jest z pvp także lepiej jeżeli wogóle chcesz brać runy ofensywne to icicle |
Ja widzialem filmik jak knighci bili z ass starow i iciclow (podobnie jak mowili panowie wyzej, tyle, ze to byl chyba inny film, nvm) wiec napewno lepsze to nic smyrac go czyms bez uzytecznym..
|
Wejdz Na www.tibia.pl
I znajdz czary dla knighta i kliknij ... poszukaj czegos dystansowego jak [SPELL]http://tibia.pl/spell/Whirlwind_Throw[/SPELL] |
@up
A moze odrazu z groundsherkera wszystkie upier@#li 8o?! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |