![]() |
Sytuacja na Selenie
W związku z małymi niepowodzeniami na moim poprzednim servie i decyzją o jego zmianie, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja tutaj ... głównie interesują mnie aspekty takie jak:
1. PA 2. Kto dominuje na servie ? (narodowosc, gildie) 3. Czy jest szansa na wybicie się od zera, czy też jest grupa ludzi która zapewne mi to uniemożliwi? Z góry dzięki na info. |
1. PA jest na selenie bogato rozwiniete, a najbardziej ze strony szwedow i paru innych, wiec musisz byc czujny kiedy expisz bo oni nie śpia (w rlu tez..).
2. Dominuje szwedzko-polska gildia (polacy liza tam ich tylki) o nazwie cruoris i sa naprawde zli i potezni i potrafia skutecznie skopac dupe i sa bezkarni i poje*ani. podobnie jest z ethernal crusade, ale to juz mniej liczaca sie gildia.. ale za to zachowanie jej lidera mocno wskazuje na to ze mamusia go nie kochala i ma odchyly w psychice. 3. No wiec jest taka szansa bo np. ja pare lvli wbilem w czasach kiedy gralem, ale jezeli podpadniesz komus to beda cie meczyc az ci sie odechce grac, ewentualnie w afekcie zrookujesz chara B) Niektorzy twierdza ze na selenie nie oplaca sie grac bo i tak kiedys padniesz ofiara nie konczacych sie paymentow, pk itd.. Zawsze mozesz sprobowac pograc i byc "fajny", wymachac mocno jezorem w paru pupach a moze sie wybijesz, jak niektorzy tu grajacy.. zycze powodzenia :) acha.. jest jeszcze grupa polskich partyzantow, o ktorych niedlugo beda opowiadac legendy i spiewac ballady.. |
Cytuj:
|
@ up napisalem na koncu
|
@up
Ale napisales to tak zagadkowo xD |
@chosen jak chcesz wiedziec cos wiecej o lizaniu to popytaj boskiego EL Macarona jakie to on pro mial od swe:D byl jedynym polakiem w Ivy cotage, oczywiscie powiesz ze to byla przyjazn itp wiec o ch*j Ci chodzi, rownie dobrze mozna powiedziec ze Ci co liza poprostu kumpluja sie ze swe,
p.s. nie pierdol obludnej bajeczki o tym ze Patryk zrozumial swoj blad btw w bajeczke z tym jak M&M's wypalcil sie ale zrozumial swoj blad i wszedl ponownie do wojny pewnie tez dobrze znasz ale prawda jest troche inna:) |
Zalezy o co Ci chodzi drogi wedrowcze. Wbicie 80 lvlu od 0 nie bylo dla mnie problemem, nie mialem zadnych problemow z hlvlami, expilem spokojnie, wiec jak ja dalem rade to kazdy wystarczy sie nie pakowac w klopoty i uwazac na to z kim co i jak.
|
Cytuj:
(Cru nie jest swięte ale jego memberzy nie hackuja swoich bo nie maja na outfit Hail macavelli) Pozdro dla wielbicieli Ultimation |
Tibia - gra stworzona przez czlonkow gestapo i innych hitlerowskich gejow.
|
Chcesz grac na Selenie??? Nie graj, bo my nie damy pograć nikomu :)
|
Cytuj:
Enjoy~ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cruoris napisalo posta na forum, ze wszyscy na selenie beda ginac, bez wzgledu kim byles, to chyba starczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nigdy nie hunciło za to ze sobie itemki na trade chiales sprzedac, Weź Kiszek nie pierdol |
Cytuj:
Nie pjerdole :\ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sorry za błędy, jestem kinda tired x.x |
vuxes
w tej chwili to mogę powiedzieć tylko ze pierdzielisz głupoty. Grałem na servie przed wybuchem wojny. W tym czasie sytuacja z pa była tragiczna !! codziennie Puge , Dany etc chodzili po boszki i armory. była wcześniej taka sytuacja na forum ze swe wzięli armora bohy a potem kolesia zabili !!? jeśli to było normalne to ja nie wiem co sie dzieje u ciebie w domu ? bijesz sie z braćmi o kluski do zupy:D:F bo jesteś silniejszy ? Puge-mu było mało boszkow do tego stopnia ze zaczął expic Pugge żeby miał kim zabijać (tamtym miał by już bana :D). Szczerze mówiąc to sie ciesze ze jest war bo przynajmniej niema pa bo nie chcą robić pz ^-^ to chyba tyle :D Aego pozdro |
Dlaczego wy mówicie ze Macavelli zrobil to czy tamto. Decyzje podejmujemy razem. W Ultimation to nie jest tak jak sie niektórym wydaje ze macavelli nami steruje a my robimy co nam powie. On jest liderem ale nie absolutnym przed kazda akcja pyta sie czy ma ktos cos przeciwko zabicu kogos tam :d
|
Wasza klotnia wyglada jak skarpeta zwisajaca z dupy krowy. Nic sie nie dzieje oprocz tego ze na wszystkich forach ktore znacie to sie wyklocacie o to kto jest lepszy. Powiem wam prawde - obydwie gildie sa z dupy i beda abusowac pkowac dupic klnac smiac sie pluc srac itp. :) po co pisac na forum zamiast isc dojechac kogos i wtedy jakos lepsze argumenty sa niz analizowanie blacklisty macavellego. Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal
|
juz cie nie kocham szaranczq :|
|
Hmmm, ja moge dodac, ze gralem jakies 2 lata na selenie i nigdy nie padlem od Polakow (nie liczac potyczek noobcharami :) ), natomiast od swe bylo kilka dedow.. Wydaje mi sie ze nie jestem jedynym takim przypadkiem. :D W zasadze nie znalem nikogo z obu stron, jak widac swe mieli powody zeby mnie huncic, chociaz ja nigdy sie w nic nie mieszalem, a nawet z nimi nie gadalem. Kiedys nawet za kupowanie na trade drogiego itema mialem payment. ;p To po prostu widac, ze oni szukaja obiektow do PA, taki wredny narod, i tyle :(
|
Taqq sfe som bardzo zue :< ;////
|
Sledzie rox
|
Cytuj:
a tak na serio to gildia która rządzi serverem zawsze robi P.A więc Crusois robilo P.A a teraz nastanie era P.A by Ultimation, możecie juz zbierać bohy i armory dla nas :D btw Macaveli jest dobry ostatnio 3 osoby zostały usunięte z hunted listy całkiem za darmo :) |
macavelli sie starzeje :s
|
makaweli to nub, ultimejszyn tesz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up and up and up
Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu |
Cytuj:
Youen wiejska morda :D |
@topic
nie polecam grac na selenie sam gralem ledwo sie dorobilem 70ek przy czym co jakis czas mnie brali na "pa" xd do tego hunta bardzo latwo zdobyc czesto za nic jak i moze przez pomylke kilka osob ktore mnie hunci wam wymeinie aa dodam ze nie pkowalem ani nic co by mogli sobie wziasc na reason gnebienia mnie ;p no to lista osob ktorzy gdy sa online albo exivuje i expie/siedze w dp albo daje loga dany karde xan karde master wrath <reason? ehh peszek mijałem go na peryferiach ank xd iomer < pszyjaciel jegu ktury botóje mnię nię lubił koti < kurcze czemó weszedłem na jego tor drogi gdy naginał w venore khoda < sori ze zabilem ci pk chara jak chciales mnie zabic healek < no tesz sori ale nie moglem wtedy isc sie siorac te somarki sraki kejeny czy jak im tam < ej no za cu pszeciesz ja nic nie zrobilem czemy wpadliscowie po mnie na banute? dobsze ze nie dedłem panowiem nocturnowie < ej ja nie muwiłem ze nielubje swe rollus czy jakos tak nei pamietam nie mialem miejsca w vip nie napatrzylem sie na nick < ejjjjj no rolko przeciez krwa ja go nie zabilem nawet w ten dzien ani razu sie nei zalogowalem dobra móglbym wymieniac ale mi sie nie chce pa na serwie jest, ktos tam w pierwszych postrach pisal ze swe to pa sahushaus ten caly "krul" macavelli jest gorszy z jego pszyjacólmi wkuria mnie dobra lece nie chce mi sie pisac juz do tego tematu nie zagladne zadko jestem na forum wiec nie macie co srac i odpisywac pamietrajcie jedno nie lubie was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie |
Cytuj:
|
Ja również jak kolega2xUp napisał nie polecam grać tutaj :)
Przed chwilą expiłem sobie i nie wiadomo z jakiej przyczyny jestem hunted od 90+ xD chyba za to że nie chciałem mu oddać Armor-a ;/ |
Cytuj:
|
Gram na servie od 3 miechów i do Ultimation nic nie mam wręcz przeciwnie
ludzi ,których znam z tej gildi są bardzo wporządku. |
Cytuj:
|
Wsumie to grałem na Selenie od jej powstania...
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna... |
Pamietam jak pewien człowiek zjadł framuge w drzwiach jak się dowiedział jak to Dany karde okazywał swoją łaske... a więc było tak
Expi sobie typ na d lair venore wpada Dany i wylatuje do niego z tekstem: "Mogłbym cie zabić albo wyrzucić ale będe taki dobry i będziemy tu expić razem" Hail Dany, Hail Vuxes, Hail Crusois. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |