![]() |
Assassin Stars!
siema, mam pytanie głównie do paladynów, czy nie zauważyliście że od wczoraj assassin stars szybciej znikają?! cipsoft wprowadzil jakieś zmiany?
|
Cytuj:
Do tej pory srednio znikaly po 5-8 hitach a nie 3 jak oficjalnie twierdzil Cipsof i 90% pallow. Mam nadzieje ze od teraz beda sie sypac po 3 hitach i skonczy sie expienie palka na frostach z 300k/h i profitem z samej kasy, nie liczac lota. X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Raz zeby rozwiac wszelkie watpliwosci. Kilka dni temu jak jeszcze assassa nie znikaly tak szybko na 200 starow 10k golda / 250k/h / 4h min zeby sie zwrocilo -.-. (Frost drag oczywiscie doliczajac softy i life ringi)
Tak teraz szybciej znikaja. Ubolewam nad tym ale coz tak mialo byc assassin stary mialy zastapic sdki a nie bolty. |
Ojej, nie placzcie pallkowie jak knight ma ice rapiera za 6k to co? :P
|
@up
6k ? krzyżyk na drogę -.- |
400 as ~90 min expienia, 190k/h expa, dsm+2 slayers więc fart że sie zwróciło... wczesniej 300 as na tyle schodziło;/ na pewno coś zmienili
|
as powiny miec 3 strzaly jak sd i tyle ;0
|
Ktoś tu pisze, że gwiazdki "miały" zastapić sd. A nie zastąpiły? Kosztują tylko 100 gp i nie łamią się od razu, przynajmniej nie zawsze.
|
Musze sie wam pochwalic ze dzis dobijajac 11%do 80 lvla na dragach i dlach zuzylem 75 (!!!) ass stars.Wiec prosze nie mowcie ze pall ma super rox i wyciagaj 300k/h na frostach.
_/ |
Z tą różnicą że z assasin stara możesz zadawać hity powiedzmy 0-400 a sorc z sd 300-400 :confused:
|
Sie zabardzo nie orientuje wiec spytam od ktorego lvl sa "gwiazdki"
Bo wszyscy mowia co innego i mnie troche zmylilo ;p |
18:14 You see 100 assassin stars (Atk:65 Def:0).
It can only be wielded properly by players of level 80 or higher. They weigh 200.00 oz. poza tym na co sie sracie jak i tak pall to teraz najlepsza profesja ... i najszybciej sie nia zarabia wiec ten waste raz na jakis czas to nic |
Zarabia? -.- To zalezy od farta. Exp owszem ale trza na serio siedziec by sie zwrocilo. Teraz to juz wogole sux >.< sd daje choc ta gwarancje hitu wiec czemu tak do sd to upodoniaja to nie wiem. I nie da sie ich zrobic jak sd podczas skilenia :confused:
|
up@
A SD'ki wcześniej robiłeś? Topic@ Nie grałem nigdy paladynem (nie licząc jednego 18 lvl) ale wg mnie nie macie nad czym ubolewać bo w porównaniu do knighta macie wypaśnie (wg mnie)!!! Uciekacie od potworów więc nie zadają wam aż dak dużych hitów, leczycie sie "vitą" więc to też w jakimś stopniu zmniejsza koszty wyprawy. Więc nie narzekajcie, że wam CIP'y wam exp ograniczyli... |
@up uswiadomie cie ze vita to sobie teraz mozesz exura san tez jest do kitu a najoplacalniej sie jest leczyc exura ...
|
Nie rozumeim po co wy sie klocicie , jak ktos lubi grac knightem to bedzie gral knightem nawet jak bedzie expil 10x wolniej . Tu nie chodzi o to zeby w bic jak najwiekszy lvl bo co mi z 300 ms jezeli mam "powyzej uszu" jego czary. Na dzien dzisiejszy nawet jak jedna prof jest gorsza od drugiej to i tak naprawde efektywnie mozna grac nawet ta najslabsza.
|
Cytuj:
ewentualnie, jak masz problem to zrup ewul palka ;D ja i tak knight forever więc dla mnie assasiny moga mieć 1000 chargers ;D |
Powiem tak
Assassin stary to są do walk takich jak arena warlord lub annhi a nie zwykły exp na frostach..Na exp Cipi'sy wymyśliły różne rodzaje bolców a nie zaraz najlepsza broń którą są assassiny.. To moje zdanie....srry za błędy..:) |
Assassin stars czasem sa na 1 hit i to nie zawsze musi on trafic z sd zadacie zawsze jakis hit wleci i macie zawsze te 3 hity a my nie zawsze wiec nie wiem po co wogule zmniejszali trwalosc assassinow jesli wogule ja zmienili a co do knightow oni maja tylko z leczeniem gorzej wydaja wiecej kasy na leczenie a palkowie musza i troche na leczenie i duzo na na bron bo niestety expiac z innych rzeczy jak bolty strzaly jestesmy blizej potworow co nie jest za ciekawe a postacie magiczne tez nie powinny narzekac bo maja teraz wydluzony czas expienia poprzez zwiekszenie ilosci pociskow w runie
|
Cytuj:
Widac o twoim pojeciu -.- Zwiekszyli rowniez obrone niektorych potworkow teraz palek ledwo moze 150k/h wyciagnac na 140 lvl -.- zenada na lvl musze wbic milion expa a teraz oblicz sobie ile mi to zajmie za to kochany sorc wchodzi 300k/h min najczesciej mu sie zwraca i ma 3h na lvl. YEAH fajnie co nie? |
Ale krzyk normalnie......
To nie grajcie w Tibię tak jak ja skoro nie widzicie w Tibi wyłącznie zabawy......assainki i tak nadal są dobre widząc po filmach aktualnych.Wszystko zależy od szczęścia.Jak macie takie słabiutkie nerwy to zawsze jest"Welcome rl world" @Strongmen101 Nie podoba mi się twój avatar..... |
hmm z tym znikaniem to chyba jakas prawda dzis na 80 assassin starow siedzialem dokladnie 22 minuty na hydrach.... wczesniej 100 starczylo mi na prawie 1h, najgorzej to... 15 starow na 1 hydre... wiem wiem ze narzekam i jak nie chce to nie musze grac w tibie :D:D
|
Cytuj:
|
i znów palka pogorszyli ze dość że się kiepsko leczy to teraz assasin stary szybciej znikają.
|
Mogli powiedziec że będą cos zmieniac a nie nakupiłem tyle tego gówna.
|
Top 500
top powergamers knight sorcerer druid knight sorcerer knight knight druid knight knight sorcerer knight knight knight knight knight knight knight knight knight . . . . . . 21-paladin 17-paladin Paladin byc bardzo dobra profesja ;] not |
Nie narzekajcie
Dla porównania palek ma za 10k 100 ass co daje max.300 uderzeń z starów.A sorc(przynajmniej na moim świecie)kupi za tyle 2 bp sd co da mu 120 uderzeń.Więc już nie przesadzajcie :P |
Cytuj:
a te 200 które zostaje wbija bardzo różne hity -.- |
Ale przed up'em było gorzej :P
Żeby półowa palków w tibi grała od up'a przynajmniej 7.92 to by nie było praktycznie żadnych narzekań.A swoją drogą dla palka się przeważnie zwróci a dla sorca nie :/ |
Skoro mówisz ,że sorkowi sie nie zwraca to obejrzyj filmik na którym Saldavo (207 ms) robi 500k/h na frostach z ue. Waląc je bez utamki z exury gran ,którą leczył sie po 700 hp za 70 many ,uderzał z ue po 700+ i jak potem napisał "Nie miał waste". Gratz. A co do hydr ,już to nie jest przyjemność ,bo i itemy się z nich słabo sypią. A kina z sova z tym samym skilem ma 2x lepszy exp niż palek z royalami. Knajtowi częsciej hity wchodzą i są one większe noi darmowe. Co sie wyrównuje kosztom leczenia. Ale nie rozumiem czego to zawsze ms albo ed sie żali ,a knajt siedzi cicho i sie cieszy z hitów. Ciekawe co teraz szybciej zrobi anni na non pvp. 4xms albo ed czy 4x rp. Proste ze ms i ed. Walną ue spamy i pod 20 sec jest pusto.
|
@up
Pooglądaj filmik (jest na forum) jak na Arcani łatwo poszło na Anni (4 sorców) -.-. Zobaczysz, że się mylisz. Na non-pvp owszem, walną spam ue i po sprawie, ale ile jest servów non-pvp... @topic Kiedyś pale miały i tak gorzej więc nie narzekajcie. |
Cytuj:
|
dobrze :D Podsumowanie:
MS - zawsze gora *wiem wiem, zjedziecie mnie za to ze nie wymienilem braku rozdzek, ale za to jakie hity mieliscie z run* [odliczajac poprzedni up summer 2007, choc mam mieszane odczucia, ze z tym upem bylo tak samo jak poprzednio] ED - nie bede sie wypowiadal, nie chce oberwac, dostali teraz to czego chcieli [chyba :P] EK - od lat gora RP - pol roku gora (summer 2007), [teraz mozna powiedziec ze to slabszy knight, gdzie tutaj dystans od potwora ?? (po upie 2007 winter)] Dziekuje :baby: |
@up
Bo palladyn nie jest od rzucania włóczniami. Mieliście zwałe, że dostaliście te royal, hunting i enchant spear i na dodatek wracały do ręki... Kto to widział, że ktoś rzuca włócznią w potworka, wbija sie w niego, wychodzi i wraca do ciebie - pokemon? -.^ Także nie płaczcie, że wam assasin stary znikają, tylko kupujcie bolty, jakoś pallkowie sobie radzili od początku i nie mieli bulwersów, że bolty są za drogie... |
@Pepsi
Mi chodzi że z Sd a nie z Ue Btw.jest chyba rożnica między 80 sorcem a 209?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |