![]() |
ORC Fortnes <Eternia Rox>
To jest maly wypadn na orc fortnes :D troche dlugi i moze nudy :D:D
Ekipa: Chaos Pemon 55 Elite Knight <bloker> Asthard 27 Paladyn :D:D http://druidol.rpg.w.interia.pl/orc%20fortnes.rec |
siemka :)
Czesc nie wiem czy to tylko u mnie czy u wszystkich ale mi sie nie sciaga ten filmik jakas blendna sciezka. A nie sorki to tylko transfer przekroczony z góry sorki za błędy :)
|
filmik fajny jak dla mnie ale musze powtarzam musze wiedizec jakie skille mial ten knight plz
|
no no no chaos zaraz sciagam ale i tak pamietam wisisz mi 5 bp uhow
|
gertt a wiesz jakie chaos ma skille moze?
|
ło ****a interia.. zmien hosta albo twoj film nie zdabedzie popularnosci..
|
ehhhh....
Interia...nic dodać nic ująć...wiadomo o co chodzi :p :confused:
|
Mi nie chodzi ten link sciąga sie godzine i jakis error na koncu wyskakuje.
Ps. plz zrob cos z tym :evul: ;( :cup: :baby: X( :confused: :D :o 8o :( B) :] :) ;) :p |
K.... JAK można wrzucać filmy na interie?! Ten server NIE nadaje się do NICZEGO!
- - - http://movie.erigol.com - - - tam wrzuć i daj wtedy link |
interia Sux!!!
|
Łooo LOL Asthard to moja postac ja ja zalozylem 7 stycznia rok temu pierwsza postac moja w tibi i sprzedalem ja, chyba przeszla przez wiele rak i ma dopiero 27 lv a jak ja oddawalem pierwszy raz to mial chlopak 28 lv :D ohh ja nie wiem co tam eterni ale z tymi lv to ci jakos naprawde slabo bardzo idzie :/
POZATYM NIE UMIESZCZA SIE FILMOW NA INTERI !! |
Cytuj:
|
bardzo ładny film lubie filmy z of
|
Cytuj:
|
Niewiem czemu nikt niezauważył, ale to jest Orc Fortrees a nie jakies Fortnes :P. A filmik całkiem, całkiem ^^
|
Cytuj:
X( |
Sorry, ale 3 godziny to cholernie duzo nawet jak na moje lacze... Nie sciagam jak serve ie zmienisz. A szkoda... Chetnie bym poogladal OF
|
O co wam chodzi......??
u mnie 2 min i po sprawie....nie wiem czemu :p |
Sciagam, jak sciagne to editne.
Podaj skille knighta. |
>.> ;) Odświerzam
|
>.> ;) Odświerzam :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |