![]() |
Mafia Edycja Bordowa - III EDYCJA.
Nadchodzi czas ferii, więc będę miał trochę czasu na zorganizowanie Mafii, przynajmniej mam nadzieję, że bd miał :P. Większość chyba już wie o co chodzi, dla tych co nie wiedzą, przypominam;
Ukryty tekst:
Lista zgłoszeń (z niej dopiero będe wybierać zawodników!): Ukryty tekst:
Hm, to na tyle, wybieranie osób w bliżej nieokreślonym terminie. /Ryba |
Zgłaszam się.
|
Może teraz za 3 razem się w końcu uda...
Zgłaszam się. |
|
Grałem w to w rl, myślałem, że jest to jakaś nieoficjalna zabawa xD z chęcią zagram. Zgłaszam się, jeśli to możliwe.
|
Zgłaszam się jeżeli można.
Pozdrawiam |
Zgłaszam się.
|
Również się zgłaszam.
|
No.
<10znakow> |
Cytuj:
|
zglaszam sie :<
|
Też się zgłaszam.
|
Chętnie bym zagrał. ;)
|
Wit Ryba ; ) Ty wiesz co.
|
Do 3 razy sztuka, zgłaszam sie.
|
ja sie nie zglaszam
|
Dopisz mnie na listę :)
|
Przez szum wywołany dziesiątkami drobnych rozmów cicho przekradł się odgłos otwieranych drzwi. W drzwiach pojawił się mężczyzna ubrany w szykowny czarny paskowany garnitur i klasyczny męski kapelusz ukrywający jego spojrzenie. Bacznie rozejrzał się po pokoju. Pomieszczenie utrzymane w renesansowym stylu wypełnione było po brzegi kandydatami na radnych wszelkiej maści - począwszy od piekarzy, rzemieślników, kierowców przez kupców i właścicieli ziemskich kończąc na bankowcach i politykach z pierwszych stron gazet. Płeć nie grała roli, choć stanowcza większość to byli mężczyźni. Przez chwilę nowo przybyła persona odniosła wrażenie, że w tłumie kręci się jeden ksiądz. Mężczyzna podszedł do stołu przy ścianie, ściągnął skórzane rękawiczki odsłaniając na lewej ręce srebrny sygnet z wizerunkiem lwa. Włożył rękę za marynarkę i wyjął zgłoszenie które, bez zbędnych uwag w kierunku komisji, odłożył na stół. Przeszedł przez tłum na drugą stronę pomieszczenia i usiadł na jednym z skórzanych foteli w oczekiwaniu na wyniki.
Mam nadzieję, że tym razem wypali i dobrani zostaną ludzie którzy umieją bawić się i GRAĆ swoje postacie ;] |
Zgłaszam cheć zagrania
|
zguaszam siem (na polski: zgłaszam się). Jeśli wolisz nie, to nie.
|
JA ! ja ! wybierz mnie ! :D
|
Zgłaszam się ponownie, może za 3-cim razem się uda
|
ta, ja chce, znam to forum juz od bardoz dawna ;d
|
I po wszystkim?
|
Ze względu na dość małą frekwencje udział w grze mogą wziąć wszystkie zadeklarowane osoby, tj
1. Colo_2006 v 2. Fire Necromacer 3. Thero 4. Yoh Asakura 5. Wrotek 6. Nikast Shynix 7. Davido16 v 8. Ditto 9. Kulikos 10. Karl0ss 11. Marcin24 12. Aval'yah 13. Cafe 14. Adner 15. Wieszok 16. Knight Simon Dark lord 17. Voon Arculin 18. Thomisson v 19. ciemne dropsy Macie 2 dni na złożenie podania do grupy MAFIA (panel użtkownika > członkostwo w grupie) osoby, które nie zrobią tego na czas stracą możliwość wzięcia udziału w grze. Dalsze instrukcje później. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |