![]() |
Masakrowiec Z Aldory Nagina Przepisy!
Zrobilem screena na ktorym widac jak [CHAR]Masakrowiec[/CHAR] prosil o pomoc w teleporcie.
http://img411.imageshack.us/my.php?image=masavy3.jpg Ban please _ |
Moim zdaniem Masa~ za takie coś powinien dostać bana. Wielu graczy chocby za tp dostaje bany więc czemu on ma nie dostać ?
|
Sami używacie teleportów więc zamknąć sie idioci...
|
Cytuj:
|
no i ja sie zgadzam z przedmowca!X( za tp powinno dostac sie bana i po rozmowie... ma prawie 200lvl i wrocic sie leniowi nie chec do depo :baby: radze BAN FOREVER! 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1. Fake można bardzo łatwo zrobić.
2. Jeśli GM nie widział jego słów to nie ma sposobu żeby dostał bana. SS ani film to nie dowód. 3. W Tibii cheaterzy (ogólnie określenie na takich, co ignorują zasady, które sami zaakceptowali tworząc konto) nie są już marginesem społecznym, który trzeba zwalczyć, ale grupą społeczną, z którą trzeba się liczyć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O Ja Bana Mu!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111 1111
|
Cytuj:
ty tez nie grzeczny =) (jesli to ty) |
Cytuj:
|
Mszczę się bo nienawidzę jego i jego guildi, która swoim chamskim zachowaniem ( wbijaniem na exp itp.) rujnuje ten server. A co do tego ze 15~ dni temu wbiles 100 lvl to nie musisz twierdzić ze jest dlamnie nie osiągalny bo teraz jesli siedzisz dlugo przy kompie, możesz z łatwością taki wbić. SZCZEGÓLNIE KNIGHTEM bo do niego nie potrzebne są żadne umiejętnosci (przynajmniej do expienia)
|
A verssus z forum tibia.pl nagina regulamin!
Ban blx ;( |
afff, aleś mi dogadal choooopie, "zatkao" mnie
pogluuucimy sie HEhehe, a moze poklikashhhh? |
Cytuj:
Pozdrawiam @down raczej Ty czytaj ze zrozumieniem. Pozdrawiam i kończę tą sprzeczkę :) |
Może nie umiesz dokładnie czytać, ale podałem powód dlaczego ich nie lubie
|
Cytuj:
|
mam 100 lvl wiec moge sie wypowiedziec? ;] czy nadal jestem noobem ktory chce troche sprawiedliwosci?! X( masa powinien za to dostac bana i tyle.. a nie wy tu jakas dyskusje urzadzacie kto co lubi! złamał przepisy ktore wyraznie sa napisane na tibia.com i ktore musismy zaakceptowac chociazby przy tworzeniu konta :] tyle z mojej strony. i dyskusja czy verssus tak robi lub ktos inny jest zbednaB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |