![]() |
PK on Antica! H lvl'e padaja.
Super pk :) najlepszy film jaki oglądałem akcja na wysokim poziomie.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36131 |
Wyjebany film. Ostatnio rzeczywiscie lepszego nie bylo ; o
|
Ładny filmik, polecam :D
|
Hahaha, co to było, niszczyli każdą 100+ lvl postać jaką chcieli. Dla mnie wzór PK :D
|
Świetne akcje, knighci nie wyrabiaja w trapach wogóle po zimowym update. jednak dodaje to grze realizmu, nie rozumiem dlaczego ktos ma sspokojnie sie leczyc, podczas gdy bije go 6+ osob. Ogólnie filmik naprawde warty obejrzenia.
|
Podobała mi się akcja na Dwarf Brigde ;d:D
|
Cytuj:
|
Filmik jest świetny, zabijali kogo chcieli, doskonale zaplanowane akcje które prawie zawsze kończyły się śmiercią atakowanego. Film warty obejrzenia (polecam).
|
Nom coś fajnego i fajne trapy:P
Myślałem że ten co nagrywał im ucieknie no ale cóż, jakby się zaszyli na jakimś d lair może dłużej by wytrzymali |
Haaahaaa!!! Pikne fragi :) Super ich bloczyli, jeszcze lepiej łatali ! Osoba, która to nagrywała ładnie się broniła, padła bo ludzie co go lali byli w liczebnej przewadze :]
Jeden z lepszych filmów jakie widziałem związane z Tibią :D 8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyjebiaszcze ;D
|
Cytuj:
|
Tak bo my mamy najlepsze pvp ;[;[
|
@up:
To zacznijcie :) ale i tak nie przebijecie tego filmu :) @topic: Knight po upie po prostu nie ma szans :) |
@up
To chyba niedobrze co.? Btw, po update'cie knight jest do dupy i w pvp i pvm.. Why.? Nie wiem co znów stworzył Cipsoft, ale widzę, że powracają do swojej starej gry "Jak najlepiej udupic Rycerzyka". |
Dobry film, piękna akcja... Na końcu mogli sie trzymać razem i uciekać np. na hellgate, może by przeżyli.
/Down : w sumie i nie zabili, ale dla takiego 15 kiny spod carlin ten 100 lvl to jest dużo ;) |
H-lvlu nie zabiliscie ani jednego .
|
calkiem przyzwoite akcje
|
18:39 Kitiara [109]: why?
18:39 Warning! The murder of Kitiara was not justified. hahahaha |
Pięknie! Właśnie takie akcje lubię oglądać :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Świetny film : D. Szkoda tylko, że padł (bo bić z przewagą liczebną to jedno, a zwiać to drugie, bo na pewno miał szanse <m walle>) i że wszyscy mieli aole : D.
|
Cytuj:
Napisałem taki tytuł po padają rzeczywiście h-lvl's _/ pzdr |
Świetne zgranie, pvp na wysokim poziomie
na końcu mógl Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Salarigoth;1847566]Tych 4-5 marnych 40-120 lvli mogli by jego 20~ osobowej ekipie naskoczyc bo jakby sie juz mieli bic to przewaga liczebna bardzo by zwieksala szanse na wygranie.
Jego ekipa to są 20-40 lvl, więc mi nie mów nic o przewadze liczebnej jak nawet nie wiesz o kogo chodzi. |
Mają chłopaki Pvp :-)
|
Cytuj:
a mój wcześniejszy post był raczej ironią :PP |
[quote=Rognis;1847640]
Cytuj:
Po 2 Skad ty mozesz wiedziec czy ja nie wiem o kogo chodzi? |
Do autora tematu, wiesz co to jest h lvl ?
|
Cytuj:
Ja rozumiem, że chcesz się pochwalić, że masz ten 100+, że wymiatasz i że dla ciebie h lvl to jest 300+, bo uważasz się za lepszego od wszystkich na forum. Już się po prostu tak przyjęło, że na 100+ się mówi h lvl, bo nie możesz twierdzić że 100 to nic, mało, prawie zero itp na tej podstawie że ty masz 140. To tak jakby Bill Gates mówił na kogoś kto ma 40 mld USD biedak i plebs... |
[quote=Salarigoth;1847811]
Cytuj:
Po 2 wnioskuje to z twoich postów. |
[quote=Rognis;1847895]
Cytuj:
Po 2 Masz mniej wiecej racje ale jak mowicie 20 osob 40 lvle to cos to mowi nie? Po 3 Czy tak trudno opcje "cytuj" opanowac ? |
Up jak nei wiesz o co chodzi patrz podpis :P
|
Kolejny temat gdzie każdy chce się popisać jaki on to jest h-lvl i jakie on to ma zajebiste pvp.
Sam film mi się podobał..Musze przyznać, że niezłe fragi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |