Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   I-Doser - narkotyki na mp3 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161991)

Bart_ 18-01-2008 21:12

I-Doser - narkotyki na mp3

Witam,
Przewracając ostatnio najgłębsze zakamarki sieci natknąłem się na to:

http://www.***********.com/488545488.html <= speedy share (bez spacji of kors) ;)

I-Doser - z opisu programu wychodzi na to, że jest to coś podobnego do "Brain Wave Generatora", tyle, że wprowadza nasz mózg w stan narkotycznych doznań... Myślę - ciekawe, można sprobować... Teraz po dłuższym okresie słuchania tego wszystkiego mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jednak działa... Co nie ukrywam mnie zadziwiło...

Co o tym sądzicie, działa na Was?

Opisy większości dosow znajdziecie na http://idoser.pl/ jest też tam pewien support.

Ogólnie instrukcja jest taka, żeby położyć się, zgasić światło, "oczyścić umysł" i słuchać... ;]

Miłego słuchania! ;]

Virusmaxi 18-01-2008 22:01

To nie są żadne narkotyki na mp3, bo po pierwsze, to są dźwięki o różnej częstotliwości wywołujące różne reakcje mózgu, po drugie to nie jest MP3, a po trzecie to to działa.

Bart_ 18-01-2008 22:06

Nie zauważyłeś, że tytuł jest przenośnią?
Nie mów ogólnie, na mnie działa doskonale...

Exodus 18-01-2008 22:38

Po któreś tam, było.

Bart_ 18-01-2008 23:55

Chyba że tak, to sorry ;p

Johnny121 19-01-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1850391)
To nie są żadne narkotyki na mp3, bo po pierwsze, to są dźwięki o różnej częstotliwości wywołujące różne reakcje mózgu, po drugie to nie jest MP3, a po trzecie to to działa.

Na pierwszego kumpla od razu podziałało. Na drugiego podziałało po godzinie. Na mnie nie podziałało po pięciu, potem sobie dałem spokój.

Bart_ 19-01-2008 01:35

Na niektórych działa po przesłuchaniu któregoś z kolei dosa... Ja bardzo lubie posłuchać sobie marijuany, Anesthesi, przed snem lucid dream albo Sleeping Angel... ;)

Tovob Lard 19-01-2008 09:39

było walkowane z 1,5 roku temu i wnioski były takie, że nic nie daje.

Dark Horseman 19-01-2008 11:11

Wydajcie te 15 zl i kupcie sobie polowke, a nie wymyslacie jakies smieci...

..::QRAS::.. 19-01-2008 11:30

zmien host albo ban

Tompior 19-01-2008 12:36

I-doser tak na prawde nie dziala. Czytasz opis dose'a przed jego przesluchaniem, nastawiasz sie, jaki efekt ma ci dac, 30 minut sluchasz tego gowna myslac o tym, zeby pojawil sie dany efekt. No i co? Jezeli na kogos to podziala to jedynie efekt placebo.

Bart_ 19-01-2008 14:09

Huh, ja nadal jestem zdania, że działa tylko trzeba umieć słuchać, robiłem mały test... Kumpel rzucił mi dosa, puściłem, nie wiedziałem co to... Potem powiedziałem mu, że najprawdopodobniej jest to xxx lub yyy. Okazało się, że akurat yyy.

Podsumowując: Myślę, że nie można tego od razu skreślać skoro na niektórych działa. ;)

Krizz 19-01-2008 15:05

POLECAM! Ściągajcie!

Ten plik nie uzależnia! Wręcz przeciwnie! Dzięki niemu być może w mig wyjdziecie z uzależnienia ;)

czyt. od Tibii ; )

juliX_de'pampers 19-01-2008 15:58

eeeeeeeeee tam to jest jakies do dupy (a moze i nie!!) nie mam czasu testowac, ale moze kiedys wyprobuje... a fajne jakies chociaz?? (te narkotyki?)

Batman666 19-01-2008 16:12

Gdzie są darmowe dosy ?

Bart_ 19-01-2008 22:04

Pod tym linkiem, który dałem jest program + większość dosów, które powstały ;]

Marcin24 19-01-2008 22:09

Ciekawy programik, mój kumpel testował.
P.S. Zna ktoś stronę z darmowymi dosami?
@down
http://i-doser.pl/teksty/10/
Gdzie poszukać?

<.< 19-01-2008 22:39

@Up: Na pebie poszukaj.
@Topic: Jak przekonwertować dose'y na format *.mp3?

X-Zero 19-01-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1850391)
różne reakcje mózgu

Jakie? Bo się boję xD

Rethfing on Aldora 20-01-2008 00:28

Ci z I-Doser'a powinni zrobić taki utwór, który by wywoływal reakcje jak przy graniu w Tibię. Może mniej ludzi by w nią grało.

Marcin24 20-01-2008 00:54

Pierwszy sukces - mam wszystkie Dosy. Ale oczywiście jak to zawsze jest, gdy rozwiąże się jeden problem, pojawia się drugi - jak to cholerstwo zamienić na mp3?

<.< 20-01-2008 02:40

@Up: http://i-doser.pl/teksty/10/
Sam podałeś :D

Gadziu 20-01-2008 12:17

Narkotyki sa zle. Uzaleznicie sie i skonczycie na dworcu.

Arrivald 20-01-2008 12:58

Rotfl, i pewnie ci przeciwni realnym narkotykom zapodaja sobie taka mp3 i mysla ze sa na fazie zycia. Zenada :/

Neflonde 20-01-2008 13:02

Nie wiem jak na was, ale na mnie to dziala (dos z alkoholem) :)
Jak ktos ma jeszcze jakies to napiszcie na PW, postaram sie jakos odwdziedzyc :)

Btw. ale ze mnie narkoman :P

2Btw. Nie trzeba, juz mam :)

Polecam HoG (HandofGod)

Marcin24 20-01-2008 22:37

Wie ktoś czy mogę mieć jakieś skutki uboczne słuchania, z powodu astmy?
P.S. Dla tych co się boją, zaraz przetestuje jednego dosa i napiszę relacje co się działo.

Tompior 20-01-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1854107)
P.S. Dla tych co się boją, zaraz przetestuje jednego dosa i napiszę relacje co się działo.

Przeczytaj wypowiedzi osob z poprzednich stron i z poprzedniego tematu: to nie dziala, a jezeli tak to efekt placebo.

Marcin24 20-01-2008 23:12

Cytuj:

to nie dziala,
Jak sam przetestuje, to sam się przekonam.

Arrivald 21-01-2008 11:25

Cytuj:

HAHAHHAAHHAHAHAHA, you made my day! Skutki uboczne xDDDD Tak czlowieku, ssapiesz sie z podniecenia sluchajac tej mp3 i mozesz dostac ataku astmy!

Walekifa 21-01-2008 13:10

Na mnie to nie działa... Imprezy dla no-life'ów?

Bart_ 21-01-2008 14:06

Wiadomo, że lepsze od tych prawdziwych nie są(DXM <3), ale po wysłuchaniu pewne efekty są, to muszę przyznać...

Esko 21-01-2008 16:05

A co zrobić, gdy po sciągnieciu I-Doser i próbie włączenia go pokazuje się błąd, ten z możliwościami "Wyślij" "Nie wysysłaj" ?

Walekifa 21-01-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bart_ (Post 1854869)
Wiadomo, że lepsze od tych prawdziwych nie są(DXM <3), ale po wysłuchaniu pewne efekty są, to muszę przyznać...

DXM to narkotyk? Wydawało mi się,że środek zawarty w lekach również bez recepty.Ale mogę się mylić.Ćpanie lekami sux na moje : <

Virusmaxi 21-01-2008 17:36

Trzeba umieć z tego korzystać, z kumplem testowaliśmy (z jednym Quick Happy z drugim Nitrous), i gdy słuchałem Quick Happy, nagle zacząłem się bezsensownie i bez powodu śmiać, i nie mogłem tego opanować. Nitrous oferuje takie ociężałe uczucie i w ogóle, po wysłuchaniu tego z kumplem byliśmy zmęczeni i ociężali... xd

Btw. X-Zero pytał się jakie sa te reakcje.

To wszystko zależy, jakiego dosa wybierzemy. Chociaż jeden, chyba Hand of God wywołuje takie, których nie da się określić.
Btw. Próbował ktoś wysłuchać Halucynogennego Dosa? Ja próbowałem Trip, ale tylko 10 minut. Wszystko było jakieś takie... wyblakłe xD

A, i ktośtam gdzieś pisał, że po wysłuchaniu czegoś, jak szedł do szkoły, to okropnie się bał, drugi widział cienie na ścianach i bezpowodu śmiał się dziesięć minut z kumpla, a trzeci, po próbie wstania przewrócił się.

Ten I-Doser to fajna rzecz, ale komu chce się pół godziny słuchać głupich pisków?

A, i jeszcze jedno, na niektórych to nie działa bo niestety nie każdy się "daje", ja naszczęście jestem dość podatny.... xd

Serious Sam 21-01-2008 18:05

Może ktoś określić jakie są skutki słuchania "Hand of god" ?; d

<.< 21-01-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 1855300)
Może ktoś określić jakie są skutki słuchania "Hand of god" ?; d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez i-doser.pl
Dose, który jest życiowym osiągnięciem I-Doser.com znajdował się jedynie w laboratoriach I-Doser z bardzo dobrego powodu: został uznany za zbyt potężny, by udostępnić go publicznie. To tak, jakby Bóg przybył z nieba, gdy ty leżysz sobie z zamkniętymi oczami i pokazał ci wszechświat, wszystko, bezkres. 5 osób przetestowało tego dose i zdecydowano się odstawić go do archiwum. Drżenie powiek, wspaniałe i niemal nadprzyrodzone wizje, pierścienie światła i wielka przenikliwość, lecz to wszystko ma swoją cenę. Wraz z tym przychodzi lęk, nieświadoma samorealizacja i załamanie wszystkich zmysłów. Płacz, strach, gniew: musisz to osiągnąć wraz z dziwną intuicją mogącą przynieść złe konsekwencje.

10znaków10znaków

Bart_ 21-01-2008 19:59

@Walekifa:
Dokładnie, ale nie jest to typowy środek "zabrechtaj sie na smierc" ;) Przy tym są trochę poważniejsze rozkminy, analiza ewolucji, tworzenie światów etc ;) często też OOBE ;) polecam poczytać na http://hyperreal.info/drugs ;)

@Ktoś:
Program i dosy sa w linku(pierwszy post). Ewentualnie można poszukać na p2p, na torrencie jest sporo nawet w mp3 ;)

X-Zero 21-01-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1855256)
Trzeba umieć z tego korzystać, z kumplem testowaliśmy (z jednym Quick Happy z drugim Nitrous), i gdy słuchałem Quick Happy, nagle zacząłem się bezsensownie i bez powodu śmiać, i nie mogłem tego opanować. Nitrous oferuje takie ociężałe uczucie i w ogóle, po wysłuchaniu tego z kumplem byliśmy zmęczeni i ociężali... xd

Btw. X-Zero pytał się jakie sa te reakcje.

To wszystko zależy, jakiego dosa wybierzemy. Chociaż jeden, chyba Hand of God wywołuje takie, których nie da się określić.
Btw. Próbował ktoś wysłuchać Halucynogennego Dosa? Ja próbowałem Trip, ale tylko 10 minut. Wszystko było jakieś takie... wyblakłe xD

A, i ktośtam gdzieś pisał, że po wysłuchaniu czegoś, jak szedł do szkoły, to okropnie się bał, drugi widział cienie na ścianach i bezpowodu śmiał się dziesięć minut z kumpla, a trzeci, po próbie wstania przewrócił się.

Ten I-Doser to fajna rzecz, ale komu chce się pół godziny słuchać głupich pisków?

A, i jeszcze jedno, na niektórych to nie działa bo niestety nie każdy się "daje", ja naszczęście jestem dość podatny.... xd

To chyba trochę czuję lęk, ale...muszę to zobaczyć! Bo dla mnie to dziwne że dźwięk potrafi "edytować" nasz mózg... tak dziwne jak reklama po której chce się pić XD

No, ale dźwiękiem da się zabić nawet, więc...

@down:
Pomyśl, że nie brałem xP

@edit:
Uff..zdążyłem przeczytać na forum coś i wszystko jest nie ważne, bo to może zaszkodzić mojemu zdrowiu.

Neflonde 21-01-2008 21:01

@Up
Narkotyki dzialaja tez na mozg ;>
Mózg kołują, i nic innego

Ja też nie brałem, wystarczy trochę "oleju w głowie" :P

@<.<
Widac ze nie sluchales :)
Mi po 10 minutach wydawalo sie ze tulow "odpada" mi odreszty. Zalezy jak dla kogo ale ten dos dziala roznie na roznych :) A co do drżenia ciała to się zgadzam, ale żadnej "ekstazy" nie doznalem, moze dlatego ze ciagle myslalem co sie moze stac zamiast sie rozluznic :)
Najlepiej na noc puscic gdy jestes spiacy i jest ciemno, bo w dzien same mi sie oczy otwieraly ;/
@Nie znacie efektow?
www.youtube.com > idoser/i-doser

@Offtop
Cytuj:

Coś długo go nie ma :P

Bart_ 22-01-2008 19:00

W sumie śmieszna sprawa, że nasz mózg daje się oszukać przez zwykłe dźwięki ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49.