![]() |
Sashra umiera ... ale ładny blok zaliczył ;) TibiaCam TV.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vhxrx8ouanas7ypj
Szkoda bo mógł być ciekawy filmik... a wystarczyły uhy z przed update ... te pointy sobie mogą wsadzić ... :P |
co za podniosłość lmfao:D
|
Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle.
|
Cytuj:
|
To wygladalo jak rutyna xD
"Bosh.... zdarza się na kiego lurował tyle gówna ? Tylko i wyłącznie wina Sashry nie umie się dostosować do upa ? niech nie gra. Tyle."hahah jezeli bys popatrzyl choc przez chwile on lurowal jednego hh demona i pieska reszta shitu sama przyszla widzisz chyba jak pieski szybko biegaja? |
Początek był fajny, a później już bęc.
Szkoda mi bardzo Sashry, nie wiem dlaczego, ale jakoś lubię tego gracza, może bezpodstawnie, ale lubię. Bardzo mi go szkoda i kolejnych milionów expa, które stracił, w tak głupi sposób. Widać, że ten update to porażka, choćby na tym przykładzie. |
w*****a mnie tibiacamtv nie da sei tego obslugiwac -.-
|
Pozostawie to bez komentarza.
A pana u góry poprostu Mi szkoda. |
@Regoor
A samemu Sashrze (nie wiem jak to się odmienia ;p ) nie jest siebie szkoda bo tak się składa że jego 2 char to Embermane i mu ten update w sumie bardzo nie przeszkadza, z jednego h lvla przerzucił się na drugiego z inną profesją i to wszystko :) Jak kogoś mu może być żal to ogólnie knightów ale ich to chyba wszystkim ... szkoda :P |
Fajny outfit ^^
|
Cytuj:
zal @top "pies najlepszy przyjaciel czlowieka" i przybiegly;p pzdr |
Cytuj:
czajcie tylko napisac ,że sashra pada i : Użytkowników czytających ten temat: 22 (zarejestrowanych: 13, gości: 9) Jucha Furora, Groo0oosZ, DexteroO, Iks.de, Mega_RobalXXL, Agro'pol, Ghand, Reflux, Parcatras, GoraPall, Nazi, Czles, Hunab |
tylko czekalem az on padnie i juz bedzie jakis temat na forum jaki to on biedny bo umarl... <lmao> uczcijmy pamiec o tym graczu postem ciszy.xD
|
10 znakuff!!oneonecisza post !
|
biedactwo :(
|
ale on sie nie boi pokazac filmow w ktorym pada ;D
a tak to ladnie mu szlo i na koncu nie dal rady bywa i tak ... moze kiedys odrobi ;) |
Cytuj:
@topik Troche za daleko poszedł i sobie nalurował tego no i nie wytrzymal xd, a nawet spoko loocik był. |
Cytuj:
@film jakby się leczył zamiast otwierać ciała i sprawdzać loot to bardzo możliwe, że przeżyłby >.> 'i died cause of no healing' |
myslal ze jak ma 250 level to te potwory nie sa go w stanie zabic - widzial po prawej stronie ze do niego podbiegaja. pozatym takie kozakowanie sie nie oplaca, lepij zrobic sciane mwalli i pojedynczo je bic
|
Cytuj:
|
Sashra umie grac lepiej niz my wszyscy wiec nie pier***cie
|
Cytuj:
Co do akcji... i tak dlugo sie trzymal ^^ |
O, NIE! MUJ KOHANY SASZRA DEDNOM! O, NIE, SASZRO NIE ZAUAMóJ SIE, ODROBIRZ TO! IDE SKOCZYC Z OKNA :(
@topic Skad tyle ludu ma G shielda i G helma? :P |
Cytuj:
@topic za anticy |
Sashra gra bardzo dobrze. Widac to po jego filmach już od 180 lvlu. Nie powiem żebym był jakimś jego fanem ale przynajmniej zna się na rzeczy. Kręci dobre filmy. Lubię tego gościa.
Ja nie wiem czy dużo osób ma g shielda i g helma. Wiem że jeśli chodzi Ci o to że embermane tez ma to wiedz że to jedna i ta sama osoba i sobie eq tylko przekłada. G helmów jest więcej bo na antice kiedyś leciały z demców (mówiono to już 9999999 raz na tym forum). Update zjebał całkowicie podstawową funkcję knighta jaką jest bloczenie. Sashra tyle w to grał, ciężko na to pracował, w końcu dorobił się wysokiego lvlu, mógł sobie blokowac dużo silnych potwórów. Teraz mu to odebrali.... dlaczego? Bo inni gracze byli urażeni że ich postacie nie są równie dobre, zaczęli mówić że to przez to że on ma lepszą profesję. Cipy zaczeły myśleć i zjebali swoim myśleniem wszystko. Wszystko od tibi 7.4. A wszystko przez zazdrość innych graczy. |
Cytuj:
@ryba ty sie zamknij bo jestes ostatnia osoba od ktorej cokolwiek bym chcial uslyszec |
8o Nie no demca 3 hellhound i 2 hellfire fightery wziasc naraz na klate to samobojstwo... Nawet stare UH nic by mu nie daly bez leczenia przez innych graczy.... Leczyla go tylko 1 osoba ktora i tak przestala.... wiec ded byl pewny.. szkoda.
|
Szedł jak czołg, ale nawet i najlepszy pancerz nie przetrzyma takiej ofensywy i techniki ;d Ciekawi mnie też jego ilość zer na koncie, że nie zbiera tych GP i platynek.
|
Cytuj:
Nie wiem co on chcial osiagnac :X Czy on w ogole uzywal potionow? =o |
Cytuj:
@Topic Film zapowiadał się zajebiście, bardzo ładnie mu szło, ładny loot a tu bach :( |
Szacunku człowieku, szacunku.
A co mam napisać? Zbluzgać go za to, że nie umie obsługiwać tak banalnej rzeczy jak tibicam.tv? To może jeszcze nie wie, jak użyć żelazka, albo włączyć mikrofalówke? A nawet jeśli nikogo to nie obchodzi, mam prawo do pisania. I nie pisze tego dla Ciebie, komentarz jak komentarz. ; ) @down No przykro mi, każdy ma to coś pod czaszką. Pisałem na temat. Zacytować? Cytuj:
|
Cytuj:
|
szacun dla niego, równie dobrze mógł spierdolić do shooterów, i się leczyć cały czas, aż reszta torująca drogę ucieczki by popadała. Te 2 levele odrobi w mgnieniu oka, a szacunku by nie odrobił[; Co do winy to imo jego wina, gdyby całą ekipe ustawił 4sqm wyżej na pewno by do tego nie doszło, cóż człowiek uczy się na błędach,prawda?
|
Niech wszyscy dedzą i kończą z tą grą to może cipsoft wróci po rozum do głowy i przywróci tibie 7.2 lub 7.6 teraz to już jest OTS a nie tibia jeszcze brakuje żeby w lecie zrobili training monki ,manaruny dające full mane i posiadające 100 ładunków i może golden helmety z questu na cave ratach _/
|
To ze nielurowla sobie po trochu a lurnal tyle i padl to zwykle ZNOBIENIE ,zrobilem poi 8 razy "nobom" i znam ten qust napamiec ,o ze padl totylko jegonobostwo i narazanie ekipy czyszczacej dla porownania
2 helfire i dem ma go na hita 2 psy majago na hita byly 3 psy 2 helfire i dem - mial farta ze it ak siedlugo trzymal |
Cytuj:
Jakkolwiek Filmik SpoKO! |
@Salarigoth
Ty głupcze z Ryby zejdź bo jest to porządny i normalny ( względem niektórych jegomości na forum) obywatel. Ty natomiast jesteś zgniłą jednostką nie dającą nic oprócz... no dobra dającą dużo radości z siebie samego. Dziękuje. --- Co do tego, że lurnął faktycznie mój błąd xDD:cup: |
Nie wiem o co Wam chodzi z tym tibiacamtv.~. Mi naprzykład na kompie nie działa i prosiłbym o rehost na rapida albo tibiabr~ whatever.
Z góry dzięki |
no bywa, to nie jego wina ze mu zjebali lecznie ;x
|
Zdarza się nawet najlepszym ;).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |