![]() |
Vyverns!
Mój char ma :
21 lvl, 4 mlvl 82 % do 5 , Skille : 68/68 zaraz 69 ale dobijam do 70/70 Mam pytanie czy dałbym rade huncić vyverny Jeżeli tak to prosze o Wiadomości na temat : Jakie taktyki na vyverne . Czy to jest opłacalne. I ile brać potionów. |
Tak weź Uhy leczą za 40 ale mały drobny szczegół. Dziecko pomyśl czasem uhy nie leczą jak dawniej. Myślę, że skille 70 wystarczą ale lvl wbij z 25 przynajmniej. Enchantowanie nie jest pomocne z racji tego, że wywek na nic nie jest słaby. A lvl 25 z racji,że jak jakiś noobek cie zbloczy albo jak walną 2 na raz z wava to może być cienko. Dwarven ring oczywiście także załóż. :)
|
Zapytałem się ile mam wziąść uhów (Albo potionów)
Powiedz mi jeszcze ile średnio potionów zejdzie mi na jedną vyverne . A i zamierzam expić na pojedynczych spawnach. I czy huncenie ich jest opłacalne . I Ile vyverna średnio hita (chodzi mi o Atak z dystansu (trucizną) Bo nie zamierzam dostac z wave. |
skille-ok
lvl-wystarczy by bic wyvki dla sportu, na hunt to tak ze 25 albo 27 by starczyl ilosc potionow-wez bp i zobacz ile bedzie leciec na 1 wyve czy oplacalne? zalezy od loota o ile mi wiadomo wyvka łejwem tylko zatrowa.... -,- nie zadaje nim obrazen tak odrazu np bach bach 100 100... |
Jak hunciliście vyvki to tylko jeszcze chce wiedzieć ile ona hita
Bede unikać wave chodzi mi o ataki z pazura i dystansu . |
Widze,że w tym temacie wypowiadają się osoby,które nie maja pojęcia.
Po pierwsze na wyvki wystarczy nawet 15 lvl. Po drugie minimalne skille to 75\75. |
Cytuj:
Jak się na tym znasz to odpowiedz mi na to na co chce odpowiedzi -.- |
1 maly szczegol - Uhy sa od 24 LVL
|
Cytuj:
Chodzi mi o to czy teraz bym dał rade a na vyverny bede chodził na 25 lvl :) Bo jak nie wiadomo czy teraz mi to siĘ OPŁACI to narazie nie ide ^^ |
Expienie na wyvernach jest wogule nie opłacalne duże waste i prawie nic nie wypad więc radze ci expić w innym miejscu np tomby pod mount sterum(nie wiem jak sie to pisze),ghostland forteca koło ab'dendriel.
|
Cytuj:
Nie chodzi mi o expienie stałe... Chodzi mi o hunty ... np. na godzine se lece na vyverny ( może a rusz coś wypadnie ) Jak coś wypadnie to zostaje dłużej Jak nic nie poleci to spadam na stały exp (powiedzmy dwarfy :P) |
Hehe ja juz tyle razy biłem te Vywerny a nic prócz power boltów dobrego mi nie poleciało,więc nie sądze że jak pojdziesz sobie od czasu do czasu je huntowac , to znajdziesz pare WoI.
|
Hehe Zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo :)
|
nie chodzi ci o expienie , a o huncenie ich , a na samym początku pytasz "czy dałbym radę EXPIĆ na wyvkach" ... B) to się zdecyduj . A propos huncenie i expienie na nich jest według mnie nieopłacalne , no chyba, że ktoś ma zawsze szczęście do loota B)
|
Cytuj:
|
albo mi sie wydaj albo nie podales swojej prof..ale zgaduje ze najt a dla niego huncenie wywki jest NIEOPLACALNE co innego jak bys byl palem/sorcem/drutem, a co do lootu do ja expiac na wywka 30ms zawsze mi sie zwracalo po 1h huncie
|
hmm.. huncenie z tego co mi wiadomo , żadko kiedy jest opłacalne i musi sypnąć lootem żeby się zwróciło , a ja do wyvek nie mam szczęścia i ogólnie nie polecam :)
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Wyverny sobie czasem dla sportu ubijaj, ale jak powiedziało kilka osób są mało opłacalne. |
Cytuj:
|
Żal mi dupe ściska jak czytam wasze mongolskie teorie.
@Topic Dobij 25 level. Skile 75/75 ci w zupełności wystarczą. Jeśli walczysz swordem kup sobie crystala , axem -double club - sam nie wiem nigdy nie miałem. nigdy nie masz przysobie bp health potionów bo ja tak. Na wyveryna 1 czasem zejdzie 1 może 2 czasem wcale. loot - nieopłacalny. Idź expić lepiej na ghostland , tomb pod MT , kopalnie dwarfów , DC jak wbijesz 50 możesz próbować na OF. |
Cytuj:
|
Wiecie co ? Zal XD
@ TOPIC : 70/70 starczy . Wyverna potrafi zadac obrazenia ( o ile stoisz bez shielda) do 110 hp . Wiem Bo dzis tyle pallem dostalem jak bieglem z Arba ;p :baby: Wez na wrazie czego mana potiony bo na exane many Ci nie starczy . Pozdrawiam . Ah I Btw Polecam po1 spawn . |
@up
O taką wypowiedz mi chodziło Very Thanks. |
@ up
przeczytaj posty to bedziesz wiedział :) |
Cytuj:
z twojego profilu wynika to ze sie madzrysz jak gowno wiesz (masz 74 wiec chyba nie huncieles wyvek ^^) |
@ up
Haha @topic zaczyna się rozkręcać :P |
Już nie długo...
18:28 You advanced in shielding. 69 :) |
Najlepiej to nigdzie, na rzadne wyverny nie idz, bo wyvki twojego szpanerstwa sie wystrasza, a pozatym zgrywasz twardziela nabq.
Jak napisal pan up, czesto zmieniasz zdanie (i smierdzisz, denerwujesz). DRZWI NA LEWO ;] @edit Smerfie, idz 15 knightem na wyvki, wilkie gz sam poison cie zabije ;o @edit2 Zastanow sie czy smiejesz sie z goscia ktory mowi ze uhy od 24 lv czy (jak sam napisales na poczatku tematy) chcesz wziac uhy na hunta x,x |
Cytuj:
Idz lepiej na raty.. -.- choć i one cię zaj*bią |
Cytuj:
|
Ja tam wole dragi duzo bardziej niz wywy. Lipne to to jak nie wiem. Ciezko hity wchodza. Prosciej jest mi zabic draga, niz to dziadostwo. A loot z draga jest duzo lepszy (tez lipa ale zawsze lepszy).
Ogolnie NIE polecam wywern nnwet na hunt. Jak juz tak chcesz huncic to smoka. Jest pare pojedynczych spawnow, m.in. W zamku kolo AB, w kanionie w Kazzo, niedaleko kazzo, Thais ancient temple, thais ancient temple2+maly zielony i napewno sporo innych miejsc. |
Cytuj:
;o 39 Rp z Arba GZ dobijaja mnie ludzie ktorzy pisza takie cos... @top Wyv wogole dla knighta nie polecam ale jak juz to dobij ten 25 i skille 70/70+ i z naginata lec stoj ZAWSZE na ukos miej dwarven ringa lub axe ring lecz sie raczej potionami no chyba ze pacc to wtedy exana mort + mana potion |
lol co ci nie pasuje w 40rp i arbie?
jesli nie wiesz, to na niektorych swiatach to po 120k~ chodzi, a uzbieranie tylu na 40rp to chyba nie wyzywanie |
CICHO ... autor tematu już otrzymał satysfakcjonującą go odpowiedź .. a wy się teraz kłócicie o pierdoły :baby: Topic chyba do zamknięcia .. :]
|
Zabic dasz rade ale czy to oplacalne to watpie .Potionow bedzie ci szlo duzo na zwrot nie licz lepiej wbij parenascie lvli i dopiero idz.
|
Na moim Charze na 21 sorcu się biło Wyvka (ze słabym blokerem) :P
:mag: |
Zalosny temat... nabij 25lvl ! skile sa ok ! i spier*** do carlin ... tam jest z 1 wyvernem ... nawet pisac wyvern nie umiecie! X(
Zal mi was...! wez bp health potion... i sobie zobacz... czasem sie zwroci czasem nie... zalezy... czasem perla wypadnie,czasem woi, a czasem kasa ...8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |