![]() |
103 EK own3d on non-pvp (celesta) :)
|
|
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36475
Nie będzie punktów na rapidzie! ; d @up Szybszy, hunted :/ |
Filmik fajny ale zabijanie trochę długo trwa
|
jak nie patrzec, zabicie kogos na non-pvp wymaga troche wiecej umiejetnosci xD
|
@UPUPPUPPP cos tam ~ Ble ble ble!
To Filmik Karoleera~ masz jakies pozwolenie? Eaw. |
Z każdą kolejną minutą nie mogłem patrzeć na noobostwo tego trapowanego gościa. Miał tyle możliwości... wystarczyło pomyśleć.
|
Mógł pójść do tego pokoiku z tymi fieldami smieznymi i tym by mu nic nie zrobiły
|
nie maial mozliwosci uciekniacia do knight roomu poniewaz byl on zablokowany przez inna osobe.Akcja trwala tak dlugo tylko dlatego ze Viperek siedzial na laptopie+ pod*******al internet xD karo mial lagi + klucil sie ze starym xD a ja bez exety chuja moglem zrobic :)
|
wez mi nie mow,zalosne ;d
|
Jak widze filmik nie widze tam karo
jesli cos przeoczylem prosze mi powiedziec ;p |
Ej Karo czemu nie wrzucasz już ssków w temacie "Fragi na non-pvp" czy jakoś tak.?;<
|
Z tego co pamiętam to ta ekipa fragowała na hydrach :D ale teraz sie nie da bo cipy cos zrobiły :D ale pozostaje jeszcze wiele miejsc do trapowania i widac ta ekipa potrafi je znalezc :D czekam na wiecej filmików z celesty :D
|
viperek to jeden z najwiekszych noobow jakich znalem ; o
@temat gz "fraga" :) |
No jak zwykle cała śmietanka reconu :D
Gz fraga. |
fajnych masz wafli Karolu, co byś nie powiedział to i tak dalej z tobą
21:05 Strus Temi [111]: VIPER JEBANY DEVILU 21:05 Strus Temi [111]: IDIOTO szkoda że nie potrafisz zabłysnąć na pvp... |
elysia/eternia/danubia
bye |
Tak tylko ze z pvp nie widzialem zadnego fraga ktorego bys przypisywal sobie, czyli dostales wpierdol na pvp ;p
Napisali ci tylko; wracaj na celeste misiek;p i wrociles ;] I tak wszystkich w koncu czeka delete char ;p |
Cytuj:
|
Za to na pvp jest pod dostatkiem kozaków i pozerów takich jak paru panów up w tym temacie -.^
|
Eh.. Dzieci mówicie że "Chodz kozaku na pvp" i tam sie wykaż , oj każdy głupi potrafi wciskać na zmianę f1-exura f2-utamo vita f5-sd , Na no-pvp żeby kogoś zblokować trzeba również pomyśleć...
|
Cytuj:
Cytuj:
Pomyśl sobie że wybierasz n pvp bo nie lubisz pk, idziesz expić na poi, siedzisz z 4 godziny, zostaje ci mało run, manafluidów itp, zamierzasz zaraz kończyć grę, a tu nagle wpada banda idiotów która blokuje wyjście (jest to nielegalne), kilka osób luruje, no i co masz w tym wypadku zrobić nawet takim 200 ek?? gdzie dasz exit?? ubijesz tyle na ile starczy Ci run?? No tak pewnie niektórzy powiedzą że trzeba nosić więcej uh, potionów... Ale sam grałem kiedyś na n pvp i nie brałem uhów tyle ile miałem capa skoro miałem isć powiedzmy na godzinę, a wolałem coś z tego hunta przynieść żeby nie wyjść na duży minus. A co do noobków pomocników Karol~ no to was po prostu pozdrawiam, może zrobicie sobie jakieś spotkanie w rl i mu obcią***ecie, a może nawet na więcej sobie pozwolicie. W dodatku Viperek jest tutorem, dobry przykład daje. Pozdrawiam |
Mowicie, ze zabijanie na no pvp jest trudniejsze... gowno prawda... zeby zabic na no pvp wystarczy trapnac kolesia i lurowac kolejne potwory... a zeby zabic na pvp trzeba nie tylko trzeba trapnac ale trzeba sie liczyc z tym, ze moze sie ona bronic i zwolac kumpli... pozatym na no pvp zabija sie prawdopodobnie z nudow, bo co tam mozna robic poza expieniem ? :( Jak tak bardzo pragniecie zabijac proponuje swiat typu pvp enfo ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |