![]() |
Time of Dying - Tibia
Wszyscy wklejają filmy z huntów, pk, wojen... a ja postanowiłem zrobić coś nowego :)
Trzy minutowy film przedstawiający hmm... Tibijską interpretację pewnego utworu : http://pl.youtube.com/watch?v=zH-OZFOUWV0 (Film nie jest kręcony Tibicam, treść nie byłaby możliwa do przedstawienia. Kleiłem różne scenki pewnym programem) W najbliższej przyszłości zamierzam zrobić inny film, z innym utworem tego samego zespołu ^^ |
i co ten filmik niby przedstawia ?
red hp ? i do tego muza jakas zjebana |
całkiem ciekawe. do kazdego np. refrenu moglbys zrobic inny film, bo wieje nuda :P
|
Nie lubię tej muzyki ... także odpada na całej linii ;d poza tym taki byle jaki filmik.
|
E no ludzie, dajcie chlopakowi troche pozytywnych komentarzy :), film w cale nie byl taki zly, lubie ten typ muzyki wiec za to +. Tak samo z tekstem, tekst piosenki dobrze przypasowany do scen, tylko szkoda ze tych ów scen bylo malutko : (.
Ogolnie: 7/10 |
Hehe, gdzieniegdzie trudno było dobrać jakąś adekwatną do słów scenę. Powiedzmy "I'll wait here for you..". Chodzi o to, żeby scena bezpośrednio kojarzyła się ze słowami :) A "I will not die" no cóż, to było najłatwiejsze.
Co do samej muzyki, ten zespół jest jednym z moich ulubionych. Szczerze, nie obchodzi mnie opinia hiphopowców na jej temat, w końcu ten topic nie powstał po to, by się w nim kłócić. O gustach się nie dyskutuje ;) |
Co wy macie do tej muzy? nie moja wina, że wy lubicie Krzysia Krawczyka :P
Ja tam lubię taką muzę :P Dobrze się przy takiej jeździ(szczególnie z czas umierać XD)a nie jakieś techno od którego łeb napier**** albo hh -.- tez mnie wkur*** na maxa Fajny filmik sam bym lepszego nie zrobił, bo nie umiem twórz dalej :P |
Film mi się spodobał. Czekam na więcej ale szkoda, że taka słaba jakość. Może następny film dasz też do ściągnięcia na kompa?
|
:E ?
jakbym nie przeczytał posta autora filmiku o czym jest ten filmik i jaki jest w nim sens to sam bym sie nie połapał T_T niech ci będzie 6/10 za dobrą muzę:) @edit dobra daje 8/10 za pomysłowość :F |
Cytuj:
Wyrażam przecież tylko swoją opinie nie? Nie wziąłeś pod uwagę, że taka muzyka się może komuś innemu podobać? Ja np. nie lubię hh a jakoś się nie wypowiadam na temat większości filmików, że zjebana muza. Chwilę się zastanów zanim coś napiszesz. Moim zdaniem muzyka bardzo fajna. |
Lol
Chłopak chciał się podjarać swoją postacią i że, jak miał red hp to sie wyleczył żenada
3/10 |
Mi sie bardzo podoba, nie bylo czegos takiego jeszcze. Lap dyszke ;p
|
Cytuj:
chodzi o integralnosc tekstu piosenki i tresci filmu |
Cytuj:
a co do filmiku? cudny :D muza wyjebana, razi tylko troche to "unregistered...." i to ze powtarzaja sie scenki. I WILL NOT DIE ! I WILL SURVIVE ! |
Cytuj:
Co do filmiku, za dużo powtórzeń jak dla mnie;) |
Cytuj:
Jakość jest jaka jest, dużo czasu spędziłem na kompresowaniu tego filmu tak, aby jakość była najlepsza i możliwie mało ważył. Przy stosunkowo dobrej jakości zajmował 155MB, a to jak na trzy minuty filmu dość dużo... 50Mb, przy tej wadze chyba lepszej jakości nie dało się wyciągnąć, aczkolwiek można sobie winampem lub Vplayerem otworzyć i widać lepiej niż w tym małym okienku na youtube. Sceny się powtarzają, głównie refren, chociaż starałem się zrobić ich możliwie jak najwięcej. No i... nie miałem zamiaru tutaj przedstawiać hardcorowych sytuacji, gdzie bije mnie 8 DLi a ja bohatersko wychodzę z opresji, nie ryzykowałem też zbytnio. Przy Kleczaj'ku mogłem czuć się bezpieczny ;) Dziękuję wszystkim za oceny, każdemu z osobna, bo potrafi dostrzec mój wysiłek (Dwa dni tworzenia i nerwy, gdy sceny nie synchronizowały się z muzyką) |
Naprawde ok film. Nic dodać nic ująć w sam raz. Nie podoba się tym chyba którzy nie rozumieją ang. bo film ukazuje słowa z muzyki ... WIęc cała polska freestyleuje dzieciom ;!!;
|
Cytuj:
To tak jak komus mowic aby jadl lewa reka, a nie prawa. Co kto lubi i tyle. |
Myślałem, że to będzie o czymś innym. Np o tym jak kolesie uciekają z trapów od ludzi albo jakieś tam a nie o non-pvp :s
|
Cytuj:
"Moim zdaniem muzyka bardzo fajna." - ty mowisz ,ze ci sie podoba (wyrazasz swoja opinie) ja napisalem ,ze mi sie nie podoba (wyrazam swoja opinie) pozdrow mame :* Cytuj:
btw. ta scenka z orciem to juz wogole... tez moge stac przy potworze bez eq i czekac na reda BRUDASY ftw _/ |
Cytuj:
|
Jakim programem montowałeś ten film? Bo szukam jakiegoś softu tego typu a aż za dużo tego w necie i wolę sprawdzone opinię.
A film niezły. |
Cytuj:
Zrozum chłopie, że ten film ma inny sens niż Ty sądzisz. Nie przedstawiam tutaj 'najhardcorowszych' momentów życia mojej postaci... @Up Ten magiczny program to Ulead VideoStudio 10 , naprawdę mogę go polecić. W przeciwieństwie do WMM nie wyłącza się po 8 klatce, przejścia są efektywniejsze, zwalniać sceny można (Nie wiem, czy w WMM się dało) i efekty dodawać :) Bardzo prosty w obsłudze. |
Cytuj:
DRESY ftw _/ |
Filmik średni - co on w ogóle przedstawia ;> ? Twoją vip liste czy red hp ?
|
Cytuj:
Widać, że cię musiał ten post ostro zaboleć ( :O ). Mnie właśnie chodzi o to, że srasz na zdanie innych, a nie powinieneś tak robić. Myślisz, że będziesz fajniejszy jak napiszesz coś o moich rodzicach? Raczej jeszcze bardziej żałosny. A teraz - s*******aj :). |
Cytuj:
@topic: Fajny pomysł i muzyka wpada w ucho. : -) |
Wczoraj zacząłem pracę nad kolejnym filmem... Jak wszyscy pewnie zauważyliście, sceny się powtarzają. Muszę jednak stwierdzić, że jest to w kolejnym tworze nieuniknione :p. W muzyce, której teraz używam jako podkład występują słowa, które bardzo ciężko przedstawić w Tibijskim środowisku. Nie łatwo wymyślić jedną scenkę zsynchronizowaną z muzyką, a co dopiero 5-7 (mniej więcej tyle razy powtarzają się słowa w refrenie).
Okej, wracam do tworzenia :) |
Pracuj pracuj i rób takie filmy!! Naprawde doooOooobrze ; ). Aha i nie przejmuj się ludźmi krytykującymi... nie chodzi im o rodzaj muzyki tylko że w muzyce nie ma słów " hi yes bye hunted fuck you " etc . ;(.
GOGOGO!! Rób takie życiowe filmy albo cosś w stylu telenoweli..czekaj tibionoweli xDDD |
Wow, myslalem ze juz dales sobie spokoj. Mam nadzieje ze piosenka/sam film bedzie jeszcze lepszy, a muzyka jeszcze fajniejsza : ).
Czesek 16:43:08 potem sciagne cala dyskografie Czesek 16:43:14 xd xd! |
Zapewniam, że muzyka będzie lepsza ;P Podziwiam ten zespół.
|
@Pyro
Nikt Cię nie nazwał brudasem ani nikim innym. więc czemu ty wyzywasz innych? poza tym to "pozdrów mamę" takie teksty to są śmieszne , ale w przedszkolu. Swoim zachowaniem sam tylko potwierdzasz, opinie która krąży o takich jak ty(dresiarzach). Jak lubisz to się wóź swoją czarną 20-letnią BMWicą z czarnymi szybami i rurą wydechową większą niż rura kanalizacyjna i słuchaj sobie co tam lubisz. ale nie osądzaj nikogo po rodzaju muzyki jakiej słucha. @Aroonia jak się ten zespół nazywa?(pełną nazwę bym prosił) ściągnę sobie dyskografie :P Nie zauważyłem -.-Three days grace |
........................
|
Bardzo fajny filmik ;). Dobra muzyka, zgrana z wydarzeniami... O wiele ciekawsze niz kolejne poi czy ani. Przynajmniej dalo sie ogladac do konca. Szkoda tylko, ze refren jest stosunkowo dlugi, przez co czesto sa te same sceny.
Zycze powodzenia w dalszej pracy i czekam na kolejne filmiki (mam nadzieje, ze w lepszej jakosci). |
ZAjebioza :D
|
Film fajny, ciekawy pomysł, a co do niektórych osób na tym forum niestety brak słów, nie dość że nie zrozumieli przesłania filmu to jeszcze narzekają na muzykę, lepiej od razu dać wiejską techniawę żeby uszy roz...
|
Filmik ma to coś, widze ze wiesz czego chcesz, myśle ze nastepne filmy beda jeszcze lepsze.
Btw. Jaka to nuta ? |
three days grace - time of dying
|
Wyjeżdżam dziś... sprawy rodzinne. Osoby, które już przesłuchały część utworów tego zespołu mogą domyślać się o czym będzie następny film. Nagrałem dopiero pierwszą zwrotkę i kawałek refrenu... powód? Brak pomysłów :| Niektóre sceny trzeba brać "na siłę" tzn bez jakiegoś większego związku z poprzednimi...
Pomijając, jestem szczerze zaskoczony, że tylu osobom podoba się taki typ muzyki. Przypuszczałem, że 2/3 komentującym Three days grace nie przypadnie do gustu, a tu proszę... :) |
Też myślę, że 90% nastolatków słucha hh i techno >.>
Edit: Co do filmu to za dużo powtarzania ale muzyka dobrze zgrana z wydarzeniami ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |