Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Life of Miecio. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163265)

Godoraj 27-01-2008 21:32

Life of Miecio.

Oto Fake pod tytułem "Life of Miecio".
1 part: przedstawienie Miecia.
http://img147.imageshack.us/img147/3931/beztytuuck8.png

Pacz_knight 27-01-2008 21:51

Jest fajny fake! Nie. Fake jest jednak glupi. Miecio zeczywiscie nie jest fajny! Miecio musi isc do domu. Fakei paskowe sa beznadziejne.

Tworzysz super zdania na poziomie 1klasy podzstawowki. Moj brat jest akurat na tym etapie tworzenia zdan...
Fake nuuuudny. Jest wiele takich fakeow ze idzie sobie noob i ma swoja super evul historyjke.
Nick nowego i fake nie podoba mi sie. Zreszta kolejny paskowiec, to juz sie robi nuuudne. -.-"

Pedziej 27-01-2008 22:00

Fake mi się nie podoba w ogóle nie lubię nie śmiesznych paskowców nie w ogóle nie lubię paskowców jedyne, co mi się spodobało to te teksty, przez które zapragnął zostać rookstayerem.

wojcio14 27-01-2008 22:00

dis ys lajf óf mjecio de wery wery stink fejk JU HÓNDET ON MAJN!1!!!!!!1!111111111111!oneoneoneone

tabela patrz podpis
|
\/
Ocena 1

ps:za rata dostaje sie 5 exp

Godoraj 27-01-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 1866806)
Tworzysz super zdania na poziomie 1klasy podzstawowki. Moj brat jest akurat na tym etapie tworzenia zdan..

Na poziomie 1 klasy podstawówki? A jakie na przykład?

Mówisz, że jest "duuuzo" takich fake'ów że noob sobie idzie i ma historyjke... A ja ci powiem, że wiecej jest pro-evul-hiper fake'ów z super-hero i zuymi demonami, itp., itp... A ja chcialem zrobić cos krótkiego i śmiesznego... Poza tym jestem tu nowy:baby:...

wojcio14 27-01-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Godoraj (Post 1866841)
Poza tym jestem tu nowy

no i co z tego a fejka nie kontynuuj bo sie pozygam

Pacz_knight 27-01-2008 22:05

Tja wdze ze jestes nowy i od tego jest temat nasze pierwsze fakei.
Poza tym nie udalo ci sie z tym "chcialem zrobic cos smiesznego"...

Dragonek95 27-01-2008 22:24

Takie sobie....;(

X-Zero 27-01-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Godoraj (Post 1866841)
A ja ci powiem, że wiecej jest pro-evul-hiper fake'ów z super-hero i zuymi demonami, itp., itp...

Ty się dzisiaj obudziłeś czy rok temu jak super hero było od cholery, bo teraz zdarza się raz na ... 3 miesiące...no, albo mi się wydaje xD

@fake:
tak jak wyżej.

Drakon 27-01-2008 22:40

Ten fake jest gożej niż fatalny...
Do tego obraźliwy, myślisz że nabijanie się z kogo kolwiek (nawet wymyślonej postaci) jest śmieszne? Otóż rozczaruje cię, to nie tylko jest nie śmieszne, ale wręcz żałosne, tak jak żałośni są ludzie którzy nabijają się z innych by dowartościować siebie, lub popisać się przed kolegami...

Misza 28-01-2008 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojcio14 (Post 1866845)
no i co z tego a fejka nie kontynuuj bo sie pozygam

Nie chce cię zmartwić, ale akurat tobą to mało kto się tutaj przejmuje.

@fake: za dużo tekstu.

Michoss 28-01-2008 07:47

/me obwąchuje monitor
Hm...Nie wyczuwam Oroga...

Wiesz co? Nie rób więcej fake paskowych. A tym bardziej o orientacji pionowej ^^.

wojcio14 28-01-2008 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1867325)
Nie chce cię zmartwić, ale akurat tobą to mało kto się tutaj przejmuje.

No i co z tego jestem i nie pojde bede walczyl o uznanie itd.

lol
ale ja dziwny

EvilPwned 28-01-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojcio14 (Post 1867354)
No i co z tego jestem i nie pojde bede walczyl o uznanie itd.

lol
ale ja dziwny

faktycznie, ty dziwny. lol

bedziesz walczyl o uznanie a inni cie wysmieja i juz na zawsze bedziesz nubem itd.

lol
ale ja dziwny

Lagon Night 28-01-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojcio14 (Post 1867354)
lol
ale ja dziwny

Dziwny to mało powiedziane. lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EvilPwned (Post 1867601)
faktycznie, ty dziwny. lol

lol
ale ja dziwny

HUSHEHEHE

Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy.

Topic@
Zmień format wstawiania, a będzie ok. Nie przejmuj się noobami (tak, Wojcio, to o tobie) i dostosuj się do obecnego stanu forum. Teraz takich paskowców jak myślałeś (super hero, "iwul" demony) nie ma. Jest idiota wciągnięty, często niedobrowolnie lub przez autora w jakąś durną historię, lub bezfabułowe (precel (chociaż tylko w opisie nie ma fabuły, a jednak ma), nieme cośtam). Przynajmniej te robione ostatnio (co nie znaczy że nie dawno).
Zobaczymy jak się potoczy dalej.

2xDown@
Nie no, nie jest tak źle na tym forum, niektórzy krytykują tak jak mówiłeś, ale nie tyko nowych. Zdarza się że ktoś daje złą ocenę, bo "mandarynki są importowane [chyba] z Islandii", itt. (i takie tam). Takie "komentarze" ignoruj, lub jak ten pod moim, możesz reportować, bo naruszają regulamin działu (2.d - ten o krytyce).

Matox 28-01-2008 16:47

Jednym Slowem ......BEZNADZIEJA X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Godoraj 28-01-2008 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lagon Night (Post 1867852)
Topic@
Zmień format wstawiania, a będzie ok. Nie przejmuj się noobami (tak, Wojcio, to o tobie) i dostosuj się do obecnego stanu forum. Teraz takich paskowców jak myślałeś (super hero, "iwul" demony) nie ma. Jest idiota wciągnięty, często niedobrowolnie lub przez autora w jakąś durną historię, lub bezfabułowe (precel (chociaż tylko w opisie nie ma fabuły, a jednak ma), nieme cośtam). Przynajmniej te robione ostatnio (co nie znaczy że nie dawno).
Zobaczymy jak się potoczy dalej.

Lagon, jesteś jednym z niewielu userem komentującym fake'i rozsądnie, a nie po to, żeby miec podjare ze sie zjechało jakiegoś nowegoX(
Po namyśle zdecydowałem, ze tylko prolog bedzie paskowy, reszta normal. Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )

Voon 28-01-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Godoraj (Post 1867903)
Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )

Oceniłem. Sprawieliwie jakby co.

a tak na serio to ile robiłeś tłooo?

Poprostu Pitbul 29-01-2008 15:39

Słabiutko. Skończ prace nad tym fake'iem, radzę Ci. Nic nowego nie przyniesie. Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle. Wymyśl coś innego.

Philozof_ 29-01-2008 15:57

Czy ja wiem, czy z tego cokolwiek wyjdzie? Ramka do kitu, pomysł powtarzany miliony razy. Czy nikt nie mógłby raz zrobić fake`u o pr0? Czy noobostwo to taki wdzięczny temat?
Nie widzę przyszłości Miecia. Jest ciemność ;_;

Nie oceniam. Bo bez sensu oceniać szit. Do cholery, róbcie coś lepszego.

@wojcio
lol.
ale ty dziwny.

Godoraj 29-01-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1869579)
Słabiutko. Skończ prace nad tym fake'iem, radzę Ci. Nic nowego nie przyniesie. Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle. Wymyśl coś innego.

"elita"... posłucham rady i nie bedę go robił, żeby jaśnie-pan Wojcio się nie "pozygal" -.- A na serio : zrobie podobny, ale nie paskowy, bo widze ze sie nie przyjmują.X(

Czy szanowni moderatorzy byliby łaskawi skasować ten temat? Bo nie moge patrzeć na wypowiedzi niektórych userów -.-

Drakon 29-01-2008 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1869579)
Elita zarzuci ci ...

Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...

@up
Skoncz spamować...
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po prostu nei pisz!
@Langon
Hierarchii? Ja tu widze tylko totalną samowolkę...

wojcio14 30-01-2008 10:34

Koniec zamknąć temat

*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało

EvilPwned 30-01-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojcio14 (Post 1871083)
Koniec zamknąć temat

*Wojcio14 błaga Boga żeby tak się stało

Koniec. Przestań pieprzyć głupoty.

EvilPwned błaga Boga żeby wojcio14 skończył wreszcie pisać totalne głupoty.

@top
Słabo. Skończ z tym.

Kashek 30-01-2008 15:17

Rzążysz, koleś.
Skończ z tym.

eerion 30-01-2008 15:18

@autor:
Porzuć fake paskowe to zawsze była populistyczna szmira, nigdzie z tym nie dojdziesz

Cytuj:

Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle.
Cytuj:

"elita"
i odpowiedź
Cytuj:

Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...
Są starzy fake'owcy, którzy trzymają sie jako grupa.
Nie jakaś bzdurna elita.
Po prostu sie znamy, razem uczylismy robić fake i sobie pomagamy do teraz.
Ot tyle.

Cytuj:

Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy.
A hierarchia ta tworzy się poprzez podbijanie własnego ego i wywyższanie się. A nowi się podpasowują i tak to się dzieje.

A ty wojcio lepiej przestań cokolwiek psiać, bo ani nie krytykujesz, zniechęcasz nowych i zachowujesz się jakyś wszystkie rozumy pozjadał.
Nie wiem czy chcesz się bawić w krytyków z Twórczości (których szczerze popieram ^^), ale ci to nie wychodzi.
Jedynie pokazujesz jakim niedorośnietym gówniarzem jesteś.
Więc zastanów sie co piszesz, albo przestań to robić.

Albo ja - naczylny myszcz elyty skażę cię na wieczną banicję
Po tych bzdurach o elicie jakie tu przeczytałem musiałem napisać coś w tym stylu ;P

Misza 30-01-2008 16:46

@up: uważaj, bo jeszcze Koper wykorzysta swoje wtyki i każe cię zbanować.
@down i 2down: ejno, ale on przecież straszy ludzi wtykami, musicie być ostrożni.

Do tego @down: nowy owner forumowego konta, czy spadło ci IQ? ;[

Drakon 30-01-2008 19:43

@up
Koper i wtyki...
Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie :P
@topic
Jak już mówiłem fake jest wręcz żałosny, totalnie pozbawiony chumoru i nikogo raczej nie śmieszy nabijanie się z wirtualnej postaci... Ten fake jest na poziomie wrzutów typu "Twoja stara jest taka gruba że spada z łóżka... z dwóch stron", lub nawet niższym...
Fake paskowe są (obecnie) bez przyszłości, ludzie są wybredni, nie śmieją się z byle czego, trzeba wiele trudu, lub wielkiego talentu by za każdym razem trafić w gust widza... A tobie to totalnie nei wychodzi.

Matixek007 30-01-2008 21:30

Cytuj:

@up
Koper i wtyki...
Prędzej go zbluzga na gg, za byle gówno lub wręcz bez powodu, tak jak mnie
Koper tak ma mnie tez bluzga :D

Cytuj:

Nie oceniam. Bo bez sensu oceniać szit. Do cholery, róbcie coś lepszego.
Sluszna uwaga...

Topic:

Paskowiec jak na paskowiec ciagnie sie na jakies 5/10 ale, ze nienawidze paskowcow tak jak pewnie 3/4 forum to wstrzymam sie z ocena.

Triplonq 02-02-2008 18:44

:d

Super fake 10/10!!!!

Ojojojjj znowu mnie glowa rozbolala ;/

DracoR 02-02-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Godoraj (Post 1867903)
Po namyśle zdecydowałem, ze tylko prolog bedzie paskowy, reszta normal. Zobaczymy, jak ocenicie ( sprawiedliwie )

Jeśli będzie tak jak powiedziałeś to z tego fake'a powinno coś-niecoś wyjść, chociaż wymyśl ciekawą fabułę. Niech nawet będzie super hero ważne będzie to, że się postarałeś i potrafiłeś zrobić coś sam od zera (Przypomina mi się mój Shrek, Osioł i Fiona... :D).
A na przyszłość jeśli będziesz robić fake'i paskowe to rób poziomo, bo czytając to pogubiłem się na początku :D

Orog 03-02-2008 19:34

Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie. Popieram was że fake raczej cienki ale zamiast "to Ci nie wyszło,próbuj co innego" to "nie rób już fake" ?? Co ku*** bo jest nowy to można go obrzucać mięsem? Albo jeszcze lepiej:

"Wojcio prosi Boga aby tak się stało" to już pożal się Boże do końca. Ostatnio wielu nowych przychodzi i większość z nich próbuje być fajna jak elyta, a nawet jebanego żartu nie umieją wymyślić. (Tak wojcio, wiem że tu długo siedzisz ale gówno fake robisz i oto mi chodzi)...

Don_Kustosz 03-02-2008 19:41

fajny ten fake :D smiechowy ;)

Godoraj 03-02-2008 22:53

Orog masz racje. Wojciem sie nie przejmuje, bo on chce byc fajny ( nie udaje mu się to ) Don - WOWOWOWOWO jedna osoba skomentowała pozytywnie. Ale i tak już nie robię TEGO fake'a.

wojcio14 04-02-2008 08:56

o boshe o.oorog!!!!!on wrocil !!!!!!help !!!!

Matixek007 04-02-2008 09:09

Cytuj:

Ludzie..No ja staję się rozsądny(pomocfake potwierdzi) a wy coraz bardziej debilni się robicie...
Rotfl! Ty stajesz się rozsodny? Omlet staje się rozsodny. Jak oznakiem rozsądności jest twój avek, syga, i sposób w jaki rozmawiasz z ludzmi. To każdy inny człowiek przy tobie jest poprostu geniuszem... Wiec już masz jednego usera z PomocFake, który tego nie potwierdza, a zapewne jest ich wiecej.

@Topic
Pisałem pare postów wyżej, ale nie mogłem się powstrzymać, aby to napisać.

wojcio14 04-02-2008 09:14

@up ja jestem drugim

Orog 04-02-2008 13:25

@up3

Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę.

@up2

Na omlecie siedział vasudanin,inteligencie. Ja założyłem tylko. Zobacz na morda.

Kogucik302 04-02-2008 17:53

@up
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orog
starasz się być fajny jak elyta

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon

rzal.afryka

Matixek007 04-02-2008 18:17

Cytuj:

Nie wróciłem. Jesteś na tyle debilny(i starasz się być fajny jak elyta-gónwo Ci wychodzi) że przyciągasz krytykę.
I tu sie mylisz. To krytyka przyciąga mnie. Myślisz, że na tym forum znajdzie sie chociaż JEDEN użytkownik, który powie, że Orog jest fajny i da sie z nim pogadać? Próbujesz siebie chwalić a tym samym krytykować innych. Jeżeli nikt Cie nie pochwali to jak widać nie jesteś tego godny i twój mózg mówi Ci:
-Pochwal się sam i bedzie szącił1!!111

Nie staram sie być fajny, mówię co myślę zabronisz mi? A co do Ciebie mam już wyrobione zdanie a jest nim:
-Orog to najgroszy noob na forum (nie wiem czemu nie ma tytułu nooba 2007) Uważasz siebie za Pana tego forum, a co chwile dajesz nowe fake'i bez kontynuuacji i zakładasz nowe konta szkoda, że jeszcze nia ma pod twoim nickiem Zbanowany. Pewnie gdyby to użytkownicy zobaczyli baardzo by się ucieszyli.(łącznie ze mną)

Cytuj:

Nie Wróciłem...
Całe szczęście jednego nooba mniej.

Myśle, że dużo użytkowników się ze mną zgodzi.

Btw. I tak wiemy, że to własnie ty na Omlecie przesiadywałeś większość czasu więc nas nie nabierzesz.

Pozdro Matix.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43.