![]() |
Nowa wojna... znowu... :)
Wczoraj zaczęła się nowa wojna.
Pathfinders + Kilku Rexis postanowili rozpocząć nową wojnę przeciwko Rexis. Powstała w ten sposób gildia Surprise, która ma na celu pokonanie słynnego Rexis. Co pokaże czas to się dopiero okaże :) Życzcie szczęścia nam, tzn. Surprise :) |
Z czasem się przekonamy co z tego będzie:))
Good Luck.:) |
no był ob na ank, miliony noobów, wynik nie jasny, nie wiadomo których helpersów powinno się liczyć a których nie ;p ale było gdzieś koło 5-4, 4-4. Gl ;]
|
damy rade... :D następnym razem Surprise wygra ^^
|
Nutty ma szanse się odegrać na swifcie :) Mam nadzieje, że więcej osób się ogarnie, w szczególności tych, którzy obiecywali już dawno pomóc. Zauważyłem również, że Ci którzy odeszli z rexów mają honor.
GL |
Gz Surprise
adwa darion do boju prowadz Surprise do zwyciestwa zeby zylo nam sie lepiej
|
5-5
Arterossy Oddina: Jan 29 2008, 16:15:46 CET Killed at Level 157 by Pher Zen |
Cytuj:
a wynik tych działań jest dziełem całego teamu, a nie jednej osoby. |
For freedom ! :D
|
oho Zunri wrócił :D bedzie fajnie ;)
|
lols
Cala Askara powinna sie zlaczyc jezeli chce spokoju. Ale noobki boja sie o swoje chary zeby ich nie stracic po rocznym graniu. Wola sie podlizywac i padac od rexow niz z nimi walczyc. Polacy wlasnie tacy sa;/;/
Hail Surprise and Coma!!!B) |
Pewnie rexy stwierdziły że to może być poważniejszy konfilikt niż ten z pokemonami , i że już nie będzie szło tak lekko.
A wtedy zaspamowali Zunriemu , Blz blz Zunri , help us or !; no i zunri aktywował pacca , teraz Pewnie już ma jakąś genialną strategie , jak roz^&* przeciwnika . Wiec tylko czekać aż Rexy zrobią jakiś mass owned. ...:PP Zunri To przecież pro pvp Commander .. itp.... |
Zobaczymy jak to bedzie... Moze Zunri stracil swoje zdolnosci strategiczne;) Ale i tak pewnie Reexy wygraja, bo jesli beda do tylu z fragami to dolaczy do wojny hurricane druga najlepsza gildia na askarze i bedzie wtedy masakra. Rexis ma w swojej gildi najpotezniejszego druta i knighta wiec i tak mamy przejebane.
|
@up
1/haha knight? teraz ani nie podbiegnie taki 200 ek do 5+ magów, bo będzie się bał... 2/ rexy mają w ciul kasy, i to jest właśnie problem, bless/aol dla nich to nic, kasy gildiowej+swojej mają tyle, że głowa mała. Ewentualnie dokupią na allegro/ebay :D hehe. |
Cytuj:
wogole nie myslisz przyszlosciowo... jakby surprise wygralo to na askarze tylko chlew by sie zrobil, swift wszystko dobrze ogarnia i nikt tak dobrze nie bedzie rzadzic na askarze jak on, a juz napenwo nie gildia abuserow i random pkerow dlatego nie wszyscy chca pomagac surprise |
Nie jestesmy zadnymi PA czy tez random PK, wiec prosze Cie, nie obrazaj nas... Pozatym slysze co chwile "Zunri to, Zunri tamto" bla bla bla ^^. Chlew mowisz ? Kazdy ma prawo do swojego zdania, ale zaufaj mi, bylo by lepiej i to o wiele. Najbardziej mi zal tych co biegaja jak pudelki ahh =/. Zobaczymy co czas przyniesie :)
Btw. Hurricane to nie 2 najlepsza gildia na servie B) |
Napewno gildiami nie bedą dołączać do wojny, tylko pojedyńczymi osobami.
|
Cytuj:
a random pk jest quaits djurico djeltra etc a co do hurricane to 2/3 sa retired i jakby polowa do war doszla to byloby to max |
Ja tam nie uwazam,ze Hurricane jest druga najlepsza gildia :o a co do war to nie wiem jak bedzie i kiedy byloby lepiej. Na poczatku bylo dobrze, ale Rexis zaczelo sobie randomic i wojna wybuchla, teraz to sam nie wiem :p ale i tak Rexy maja taka przewaga ze maja od zaje&&&& kasy a Surprise raczej nie. Aczkolwiek sadze, ze Surprise ma duze szanse bo ma duzo magow, a to jest wazne. Zobaczymy co bedzie B)
|
Najebiemy ich...I chuj ;d
|
repco, Nie zauważyłeś, że pare z osób odeszło by walczyć przeciwko nim? Przypadkiem bajaxe nie podpierdolił kolesiowi 400 k, jako payment za poi ostatnio? Rexy wyrzucają jak chcą z respów...
co do hurricane? Są to pewnie te 2/3 bez doświadczenia ( nie widzialem ich na żadnych ob na askarze) które nie chciałyby walczyć. Mam wymienic już pare nicków, które na 100 % by nie walczyły przeciwko surprise? co do djurico, djurico i djeltra się dziwisz im? Zrokowali Kartisa, i raczej nie mają szans się wypłacić, bo zrobią ich w chu*a jak Nuttiego, bądz nie mają kasy na to. Byś nie pkował jak oni, wiedząc z góry, że char jest stracony na tym świecie? |
Wlasnie quzwa najebiemy im i juz!
Jak by Szwedzi zaczeli jeszcze pomagac to bylo by pieknie. Chodzi mi o Dana E~, Sain Onixa, Fraziusa itp. Ale i tak wygramy! Kochac Mnie i Legiony Polskie!"!"! |
żeby włączył się pełny skład poke ;D bez tych co tam się wypłacili
Znając rexis, wjebią spy'a... Inaczej nie potrafią grać. |
Macie racje moze hurricane nie sa tacy dobzi:P No i rexis ma pelno kasy, ale jesli rexis napisze do jakiegos neutralnego kolesia czy by chcial wejsc do gildi napewno sie zgodzi!! Ich by moglo byc pelno tylko niechca miec za duzo ludzi w gildii bo z kim by sie bili.
Szacunek dla tych co wyszly z rexis i dla walczacych z nimi nie lubie rexow i tyle. Oni najwieksze Pa robia na tym swiecie nawet na kopalni nie mozna sobie poexpic bo zaraz Ci wpadnie ktos z nich a do POI szkoda gadac |
tyle ze ci co wyszli tez robili takie same pa tyle ze teraz jakby wygrlai nie byloby swifta ktory by jako tako ogarnial
|
swift ogarniał payementy co najwyżej :D
|
hah swift sie nadaje do grabienia wody:D:D Jak by swift wszystko ogarnial to na askarze by wogule nie bylo PA. A jest tak: Że sobie expisz na kopalni i wchodzi Ci np. taki Hurek i on mowi ze tu hunci a ty zeby nie pasc to wychodzisz z kopy, pozniej patrzysz a tu jakis jego kumpel expi!! Czy to jest sprawiedliwosc??? I swift wszystko ogarnia?? Rexy wszystko robia by pomagac swoim kumplom i by Ci przeszkodzic w expieniu!!
A i moze Rexy nie pkuja swoimi real Charami tylko maja noob chary ktorymi pkuja. Takich pkowcow zabijesz to jestes na czarnej liscie rexow. I masz pewnosc ze niedlugo padnieszB) Ale mam nadzieje ze niedlugo skonczy sie panowanie przez rexow na askarze!! |
Hail Legiony Polskie!
Hail Legiony Polskie! Hail Legiony Polskie! Hail Legiony Polskie! Hail Legiony Polskie! |
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi o moją gildię, to chciałabym tylko dodać, iż jesteśmy neutralni. Chociaż, ostatnio Suprise "trochę" przegieli zabijając mojego membersa noob charami, ale mam nadzieję, że uda się nam rozwiązać tą sprawę polubownie.
|
Cytuj:
Kto narzucał limit expa na askarze?? Kto za PG huńcił ludzi? |
Elton i inni
Jesli uwazacie ze na Askarze jest tak wielkie PA to proponuje gre na Eternii :) Tam zobaczycie co to prawdziwe " PA " :) |
Cytuj:
|
Na to nie potrafie odpowiedziec, aczkolwiek tam jest ladne PA :) nie ma dnia zeby kogos nie ubili badz wywalili z respa zabijajac przy tym lub tekstami "armor!!" XD
|
moze daltegoz e tam nie maja serva wiec nie maja nic do stracenia
|
Cytuj:
Zef - 400 k , Nutty - 1,5 kk, Psiaku - wyplacil sie ze wczesniejszej ale dostał limit expa. Takie okradanie ludzi na askarze jest na porządku dziennym tylko boją się pisać/pruć do rexis. |
Z tego co wiem to z Zefem byl fake, zeby mial hunta ale nie wiem dokladnie. Tak mowisz, ze takie PA, to dziwne, bo maja wladze i tu i na Eternii a tam PA o wiele wieksze, dlaczego hmm ? Moze maja jebane na tamten server ludzi itp. Na askarze nie jest jak tam, ze co chwila robia random na kims, albo bija i pier^^^^ zeby placic jak dasz item to i tak upierd^^^ etc etc
|
Chyba troszke przesadzacie, jeszcze nigdy na Askarze SAM nie spotkalem sie z zadnym PA ze strony Rexow czy tez Surprise (gwoli scislosci).
Co do samej wojny, o ile mi wiadomo to... Devil Spocony Hacked, Max rowniez, oraz dwoch innych ktoryc nickow nie pamietam. Tak czy owak, w ciagu jednego dnia 4 czlonkow Surprise zostalo shackowanych, a sam na wlasne oczeta widzialem jak paru Rexow probowalo 'odtrapowac' Devila, strapowanego w temple, zeby sie nie rookowal. Smieszy mnie rowniez to ciagle marudzenie, ze druga strona uzywa noob charow - Rexis mowi, ze to chary Surprise, Surprise ze to chary Rexow - a imo prawda lezy po srodku, te noob chary to po prostu noobki chcace obejzec wojne : ) |
@up
co do noobcharow to masz racje. Aczkolwiek z PA sie nie zgodze, co bylo jak byl 2x exp ? Wyrzucali z exp jak popadnie i to przyznac trzeba :p ale takie sa zasady, kto ma wladze ma lepiej |
Cytuj:
Poki co, Rexis niczym sie mi nie narazilo, nic nie przeskrobali przy mnie wiec ciezko mi sie wypowiadac na ich temat ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |