![]() |
Ferumbras - Harmonia
|
Co to za dziwne rozszerzenie??
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Kod:
You want to download the file http://rapidshare.com/files/88880366/ferumbras.cam |
nie dziwne wejdz se na tibiacam.tv
@movie najs kto dostal hata? @edit up nom |
Cytuj:
Link |
@Up normalne, Tibicam TV
Film piękny :) Ale nie zdradzę niczego :P |
"Rechozd" plixplixplix xD
|
Może i tym znoobie ale dajcie linka do najnowszej wersji tibiacam Tv bo szukam szukam i nic a nie mogę se filmu obejrzeć :/
|
Dajcie ktoś rehosta z góry dziena ;D
|
no prosze a na koncu poczekali nawet na tego co freeza mial :)
dobry film :) |
20:37 Herganon [263]: GO OUT
20:37 Herganon [263]: KURWa <3 |
Nie można tego na tibicam bo jest na Tibicam TV!!
|
Nie znudził wam sie Ferumbras jeszcze ??xDD
|
Bardzo zgrana ekipa wiadomo ;)
21:04 Herganon [263]: GO OUT 21:04 Herganon [263]: KURWa 21:04 Lopez Norris [152]: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 21:04 Herganon [263]: hcesz deda? lol:D |
"
21:04 Herganon [263]: GO OUT 21:04 Herganon [263]: KURWa 21:04 Lopez Norris [152]: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 21:04 Herganon [263]: hcesz deda?" Polski nie jest mu obcy :PP |
REHOST! ;p
|
Zgranie perfekcyjne...akcja szybka, sprawna i na dodatek poczekali nawet na kolesia z freezem...po prostu gz :P
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
piekne zgranie :o kto dostal hata ? :] |
Czy ktoś pomoże i powie mi gdzie jest najnowsza wersja tibiacam tv ? :/ bo widzę że nikomu się nie pali żeby mi odpisać mam wersje ale chyba stara bo coś nie działa
|
Fajny filmik : )
Gratulacje i życzę pokonania kolejnych takich potworów. Morghoth?;] Kto wie...Fajna ekipa :) |
tylko ze taki patent ze prawie zawsze NIE UDAJE sie im go zabic, i dlatego kazda informacja na temat ubijania feru to spoil i psucie ludziom zabawy, tyle -.^
|
O ile się nie mylę to już 2 hat na harmonii GZ :)
|
<ironia>Ciekawe ile Achon Elaw zapłacił za Feru :D </ironia>
GRATZ Herganon ROX :D |
Jak nie trzeci.?
|
Gratz :cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Harmonia ma bardzo zgraną ekipe, która dobrze sie dogaduje i potrafią zrobić wszystko :D z tego co pamietam to taki wydarzenia jak 1st PoI czy 1st Ferumbras mozna przypisać harmonii ?
|
Herganon Bloker Ferumbrasa hahahaha
ale Legenda Pancrasa nas nie zwiedzie jak bloczyl Ghazbarana ha gratulacje 3 ferumbrasa i smiesznych tekstow xd |
Cytuj:
Przed instalacją lepiej odinstaluj poprzednią wersję. |
Ale zgrana ekipa 0 dedów gz ubicia.
|
Cytuj:
Taa.. Herg~ ma wyczucie jeśli chodzi o mówienie polskich tekstów ^^ Pamiętam filmik jak grał w kości z Achonem. Gz ubicia tak btw. :P @down Pisałem już że trzeci xD Kaczce napisałem tylko, że zabili drugiego na Tibii :-P |
Polski nie jest mu obcy bo na hunty chodzi przewaznie z polakami to dla wygody nauczyl sie podstawowych slow ;]
@up to byl 3 ferumbras na Harmonii |
Cytuj:
co do filmu no nieźle im to sprawnie poszło ale no pvp to sobie tak mogą |
gratz team
a ja stałem 2h przed feru tower 3/4 ludu sie rozeszło to i ja zwątpiłem i poszedłem widze że na marne bo opuściłem całą akcje :s |
Cytuj:
dziękuje za uwagę. |
Rehost Plx :x
|
Herg wymiata, śmiać mi się chce jak tak gada xD
@edit Onie: A nie czasem Antica Team z Sashrą na czele? |
Najlepiej napisać "LINK"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |