![]() |
Zobaczcie co Eternal Oblivion mówi o mnie...
Bardzo ciekawe :D ja to jestem Mystic Cubone :baby: ^.^ koment plz ;)
Ps. nie pisac ze fake bo bylby w dziale fake'i :D http://img81.imageshack.us/img81/3521/zdjeciezeotb1.jpg down@ a przeczytales ps ? -.- to sie nie udzielaj to nie jest fake slowo honoru Moze ktos nastepny mi uwierzy -.- |
Wielkie mi halo napisać w Fake Converterze takie coś i wkleić na zdjęcie.
|
Ale co z tego ??.....
|
Sorry, ale Eternal Oblivion już nie jest trendy. Teraz na topie jest MDW i Seromontis
|
I co stanal ci bo hajcz lefel napisal ze jestes jego idolem?
|
hajcz lefel? lol? zal mi ciebie
a tak wogole to wiekszosc z forumowiczow to noobki(nie mowie o wszystkich) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja wole zozole i co ? xD
Hell Yeah. |
ja lubie eternala bo z polakami trzyma ^.^
a nie jakis mdw walic go clubem w plecy A Ci Retrio zal duipe sciska odrazu ze do ciebie tak nie napisal Ps. wasze posty to SPAM :D:DB);):p |
Iiiiii...?co ci to da? chlopaku na twoim miejscu bym tez sie tak cieszyl ;] tak trzymac jestes cool bo koles ktory ma wiecej cyferek w tabelce w gownianej grze ci powiedzial ze jestes jego idolem... Pozdro for u
buahueheu ten temat mnei rozwalil zalosne.. ;] |
A pamiętacie jeszcze Taifuna Devilry?
Ja tam EO szanuje - bardziej niż Seromontisa i MDW. Cachero też ;0 |
i co ?? spuściłeś się z wrażenia ?? :p
|
Cytuj:
i nie rob spam ps nie spuscilem sie ale raczej ty tak ...:baby: |
Cytuj:
Skoro my jestesmy noobami to ty musisz byc .. ultra noobem? |
oo jaa on ma wiencej pikesluf niz ja to jest leprzy oenoen11111111111111111111<33333333333333333333(3)
|
Dziwne, że po raporcie moderatorzy jeszcze nie zareagowali.
|
ou je, teraz idz sie z masturbować na kibelek :<
|
E ty wogole dziecko nie zczaiłeś że on sobie z ciebie jaja robi?;o
|
To wy jestescie banda idiotów którzy tylko potrafia nabijać się z innych.
Cytuj:
Widzieliscie kiedyś inne forum? Np tibia.de? Tam nikt nikogo nie wyzywa, każdy może sobie zrobić temat choćby dla jednego zdjęcia. Tylko u nas jest jakas chora moda na "masowe" tematy. Jeżeli bede chciał to dodam screena jak zarabiam swoje pierwsze 100gp na rooku i gówno ma to was obchodzić. Nie pasuje, to wy*******ać. Ps. Sorry za przekleństwa ale nie wytrzymałem. |
WOW JESTES FaJNY CHCEM BYC TFOJIM KOLEGOM!!11111111onełanłanonełan
weź dziecko neostrady jestes ; P |
AdAmSiK
popieram cie ;) Tyle tu noobostwa :baby: wkurzaja mnie tacy ktorzy maja wiekszy lvl ode mnie i sie tylko przechwalaja :D Zal mi was bez kitu myslicie ze jestescie fajni i wam wszyscy dupe liza haha ;p a ja sie moge pochwalic tym ze znam nervine <lol2> :P |
Cytuj:
To dla niewidomych ^^^^^^^^^^ //Ownzor. |
@cubone
Nawet nie wiesz jak bardzo chciał bym być tobą :'( |
RZal.kosowo dziecko neo...
|
szkoda ze w pasku masz odpalony evo (silnik do otsa) ale kto co ludzi pozdro xD
|
Cubone, jestes zalosny i tyle. Nie wiem co jescze mogl bym powiedziec... ten temat jest zalosny.
Pare razy up@ Ktos napisal ze moderatorzy nie usuneli, a jaki mial by byc powod usuniecia? Koles screena dal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top rece opadaja, jeszcze nie zauwazyles, ze EO robil sobie z ciebie jaja? |
ty noobie zasrany shigure to jego "zona" w tibii hahaha dlatego jaj nie robil xD a ja ja znam jeszcze jak miala
gdzies hmmm 40 lvl |
_/Hail Orgasmo_/
omgwtflol roflmao noob do kwadratu |
HUeuseusuesuhesuhes , widac ze temat sie rozwija xd...B)
|
Za czasow jak gralem na Amerze to EO, Will i spolka wyznawali haslo "dobry Polak to martwy Polak" i niewielu sie uchowalo calych :P
|
/Cubone8\
Bez obrazy chłopie ale weź już wyjdź z tąd i nie wracaj... Sądzę że adamsikowi chodziło o wasze zachowanie a nie o temat, zachowajcie się chociaż raz jak myślące istoty i powiedzcie mi czy ten temat ma jakikolwiek sens ?^_- Modo'wie dajcie spokój, kasujecie bezsensownie posty które na to nie zasłużyły a takie tematy zostawiacie, czy od własnej inteligencji ważniejsze są zasady panujące na forum? |
dziwne, ze w pasku silnik evo :(
|
@Miłosz
Oj s*******aj noobie jebany w dupe sam chcesz zebym tutaj nie wchodzil weic prosze badzo zal mi was jestes kawal hujow jebanych w dupsko codziennie -.- wystarczy to na bana ? :D |
Kocham polaczków !!! i całe forum.tibi.pl ;)
Tylko tutaj zjadą Cię za wszystko i za nic :) Doyebia się , że nie dajesz ssów a jak dasz to , że są ...ten tego i w w ogóle. Najlepiej się tutaj nie udzielać ( zaraz będzie , że skoro tak mówię to co się udzielam ale kij z tym , leje na Was sikiem prostym ) jeżeli nie chcesz żeby wyzywali Cię od noobów, ciot i rzucali stekami wulgaryzmów w Twą stronę.Najlepsze wyjście oglądać forum nie komentując nic lub po prostu przenieść sie na tibia.de jak wspomniał Adams.W 110% popieram Adamsa ;] p0zdr0! Jakakolwiek riposta z Waszej strony jest zbędna gdyż raczej nie zagoszczę tutaj więcej , no chyba żeby pośmiać się z postów noobów wyzywających innych od noobów :p Baj @topic Fajny outfit ma Eo XD! p0zdr0 Autor ;] Ness Signed. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |