![]() |
MDW na poi monsters
|
Ano... kozackie.
|
ja pierdole jaki polew z tych noobków co go spamowali xddddddddd
|
Cytuj:
|
18:48 Dawid Drruid [14]: gdzie pan jest
Na ten temat powiem jedno. żal kropka pl @topic Lubię jego filmy i zarazem nie dziwie się że czasami padnie. Ja się z tych ludzi tak śmiałem że normalnie brak słów. INVAJT MI TO RUTHLES! Przez 30 min filmu wbił 1% lvla;o Cipy mu chara spitolili;/ |
jak włączyc tibia cam tv?
|
@up
srak @topic przynajmniej wbił sobie 2 % mlvla. |
Cytuj:
|
@yamaroo
Idzie mu 50k expa/1% - około; wbil conajmniej 300k expa (nie liczylem ile dokladnie), więc nie mów że przez 30 min wbija 1% |
Cytuj:
|
Nawet Nawet ten film ciekawe o jakiej grze rozmawiał z Achonem.
|
20:02 Demus Deodel [23]: jestes botem
20:02 Demus Deodel [23]: odpisz bo raport myslalem ze z krzesla spadne^^ filmik fajny:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Albo mi się wydaje albo cachera zgubiłeś |
Cytuj:
|
ma ktos moze ten filmik z reozszerzeniem .rec ?
|
@up
lol ofnet |
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
Polacy są the best ;* |
Zal prawie zaden rar oprucz Cat's paw ... Bez zwrotu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
22:11 Achon Elaw [212]: wybilm cala gre na legendary
Co to za gra?;o |
Cytuj:
HAHAHAHAH Czlowieku jestes boski xD!!!! :D:D:D:D |
21:36 Merozi [16]: o moj kolega cie wkuza slyszalem ze jestes senior tutor daj mu bana
H@H@H@H@H@H@H@H@HAHAHAHAHAHAHHA PADŁEM :D |
Mdw i całe Ruthless .... uwierzcie mi nawet nie macie pojęcia jak oni z was "pizgają" ....
|
21:34 Demus Deodel [23]: jestes botem
21:34 Demus Deodel [23]: odpisz bo raport 21:36 Merozi [16]: o moj kolega cie wkuza slyszalem ze jestes senior tutor daj mu bana To mnie rozjeb@ł0... xD |
Zastanawiam się tylko po co właściwie ci wszyscy ludzie piszą do niego.
|
Cytuj:
|
@up
albo licza na male free items ;x |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapewne ma zaznaczone ignore ;) Tylko, Ty nie masz w kliencie ustawione to Ci się pokazują te teksty od newbie/noobków.
mdw sux nie grał po updacie jak ulepszyli knightow. Zal mi go : ) @Ten niżej co nie umie czytać. Tak trudno wejść na oficjalną stronę programu i przeczytać ? |
Jak sie odpala tą maszyne co zwie sie Tibiacam TV?
|
Cytuj:
|
Dziękuje za umieszczenie tu filmiku, chętnie wybiore się tam poexpić z drużyną tylko znajde kogoś kto mi zrobi wajchy :P
A co do loota to na hunta wydal około 100k więc myśle że mu się zwróciło. (zwróćcie uwage że juz na samym początku ma w sobie drugi taki armor jak nosi ;] zapewne wypadł po drodze i już wtedy miał zwrot). |
@up
To jest przed wajchami;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |