![]() |
GM- PK POmagalem mu :))
|
nie spodziewalem sie ze to bedzie filmik...
no ale co do filmu... zdziwilo mnie troche postepowanie gma, ze przesunalk deda tak jak by chcial loota powinac... dziwne troche, ale oglnie to filmik fajny, szczegolnie ze gm wystepuje :p |
OMG!! GM to Idiota
Koles Byl Only Afk a nie botowal -.- Moze botowal Wpadl Gm i ma Auto Stop Czyli nie widzial jak leje potwory Etc A ty jestes idiotom ;) |
Cytuj:
LOL Chyba Gm wyraznie powiedzial ze przestal sie ruszac jak GM wpadl czyli mial STOP ani sie nie uhal ani nie zabijal potowrkow, fajnie jescze ze GM zsumowal pare rotow xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to skad sie wzielo 5 rotwormow w pare sekund :/ ?? przeciez z dołu gosc wybil wszystko i poszedl na gore... HM ? |
Poza tym, na test serwerach, jakos gm'owie przywolują potwory wiec....
|
ZONG nigdy nie widzialem takiego zachowania gm'a
Cytuj:
Cytuj:
@edit troche kaski bylo Ukryty tekst:
btw. jak wy to robicie ze zawsze znajdujecie takie ciekawe sytuacje?? ze albo sie logujecie kolo czegos albo idziecie i wiecie ze jest atak zdradzicie mi ten sekret |
Cytuj:
|
21:03 Krool [33]: gm
21:03 Krool [33]: hi 21:03 Krool [33]: pl 21:03 GM Rebel Nerana [2]: hello 21:04 Krool [33]: pl 21:04 GM Rebel Nerana [2]: no sorry no to bylo mocne :D |
GM NIE MOŻE przyzywać potworów w rl Tibii. Ile razy można to jeszcze wałkować.?!
|
jak wyzej... gm nie mozliwosci summonowania zarowno potworow jak i itemow... byl artykul o tym poszukaj sobie a wtedy sie buntuj
|
Przynajmniej GM z poczuciem humoru ;)
|
Zastanawia mnie jedno a mianowicie:
-Dlaczego ten Gm pozwolil tamtemu lurnac roty ? Przeciez to jest nielegalne w swietle praw tibi |
Cytuj:
|
@up
Co jest według Ciebie nie legalne? ;> @temat Nic specjalnego ;P |
Albo mi się wydaje,albo autor filmu też używa bota.
Świadczy o tym stamina i spike sword w pleckau, |
22:24 Zinil Gipe [45]: maybe lure more rots, he died and banned hah :D
22:25 Zinil Gipe [45]: ii joke :p 22:25 GM Rebel Nerana [2]: yes lure some Jak wiemy nie można lurowac potworów,nawet za kare. Z reszta po staminie widac ze kolo tez botuje. (ok ma ferie:P) |
Cytuj:
i z czego sie cieszyc noobie jebany sam botujesz 19 skill sword + spiek w plecaku i co tam robiles ? gz stamina sam botujesz i na innych strzelasz konfidencie zal jednym slowem pozatym widac nerana non pvp : )) |
Cytuj:
Spojrz na swoje slownictwo i inteligencje to moze zrozumiesz ze nie on jest "konfidentem" tylko ty =P. |
hmm zabawny gm lmao ;]
|
Cytuj:
A co będzie jak sie dowiedza ze gm pozwala lurować dadza mu bana? HAHAHA:D 8o |
vns.rlz frajerze ja go nie podkablowalem, jasne ze sam botuje, i akurat mialem alarm GM, ale nie do mnie tylko do niego przyszedl, na non pvp rzadko mozna znalesc kogos kto nie uzytwa bota, jak mowilem nie ja zlurowalem roty, tylko 1 CW, a te roty nie wiem skad sie wziely gm sam musial albo je "stworzyc" albo BARdzO szybko zlurowac w co watpie.
ed. "noob jebany" to mow tak sobie do tatusia an ie do mnie , troche szacunku gnoju. |
23:44 Krool [33]: hi
23:44 You see Krool (Level 33). She is an elite knight. 23:44 Krool [33]: pl 23:44 Zinil Gipe [45]: u ask GM ? 23:44 Krool [33]: gm 23:44 Krool [33]: hi 23:44 Krool [33]: pl 23:44 GM Rebel Nerana [2]: hello 23:44 Krool [33]: pl 23:44 GM Rebel Nerana [2]: no sorry 23:45 Zinil Gipe [45]: lol :) Skąd się biorą tacy idioci? XD |
Cytuj:
Sry za double. |
Cytuj:
|
Lurowanie jako czynność mająca na celu zabicie/przyblokowanie osoby a nie bota jest jak najbardziej nielegalne, aczkolwiek mówimy tutaj o graczu, a nie bocie. A co do tego stworzenia rotów to jest to sprawa względna, bo nikt nie widział na filmie, jak GM tworzy roty, a z takiego zarzutu łatwo sie wyprzec-same przyszły.
|
hehe pozbyl sie konkurecji :)
a co do tego czy to legalnie to powiem ze to niejest lagalne ale czasem zdarza sie ze pozwalaja nato sam kilka razy scigalem botow z gmem ;p przy czym tez urzywalem bota hrhr:evul: http://img211.imageshack.us/img211/9265/2gmzh9.jpg http://img521.imageshack.us/img521/3595/96370339tu6.jpg |
Cytuj:
Nerana to wlasnie Non-Pvp, ale GM i tak pozwolil :) |
Cytuj:
|
a oto dowod ze GM ZSUMOWAL TE ROTY! :
TUTAJ WIDAC JAK GOSC Z CZARNYM OUTFITEM WRACA Z DOLU, WIEC GM NIE MOGL STAMTAD ZLUROWAC ROTOW BO NIC NIE BYLO !! I POPATRZCIE NA CZAS... GOSC POSZEDL W GORE, WIEC Z GORY TEZ NIE MOGL ZLUROWAC,A JA POSZEDLEM JESCZE NA DOL WIEC TAM GMA TEZ NIE BYLO... http://foteka.pl/full/724db834b98bd6...7eff3ef092.jpg A MI ZAJEłO TO TYLKO 30 SEKUND, WIEC NIBY 4 ROTOY SIE TAK SZYBKO ZRESPILO ??? NIEMOZLIWE :)) http://foteka.pl/full/28a50f9d87fb28...3a1460f5ac.jpg |
Cytuj:
ten typ w czarnym raczej nie botował bo jebnał gfb w tego carriora |
nO WLASNIE, NIE MOZE LUROWAC? NIE MOZE SUMOWAC ? TO JEST PARADOX ;]
|
szybki resp ?
|
Dobrze, że je tam zlurował ;p
Film niezbyt ciekawy. |
GM mógł ściągnąć te roty z pobliskich respów jakąś komendą.
|
@up
no wlasnie ale dziwne ze nie sciagnal carrionow tylko zwykle od carrionow szybciej by padl @top do tych up co mowia ze autor botuje powiem krotko chooj was to :) przyznal sie (wyspowiadal) wiec wszystko wiecie |
Nie pisze nigdzie w regulaminie tibi ze mozna lurowac potwory jedynie na boterow wiec...Gm lamie prawo ; D
|
Większe zło zwalcza mniejszym złem (patrz: lurowanie).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |