![]() |
16 druid. Gdzie expić ?
Gdzie expić 16 drutkiem ? xD Eq:
- crusader helmet - vampirka - b robe - bohy -k legi i moonlight rod ; ] Może być male waste ;] Play for fun! |
Rotwormy w podziemiach Thais...
|
Ja także polecam Ci rotwormy. Na tym poziomie lepiej nie ryzykować i spokojnie poexpić na słabszych potworach. Największy respawn na FACCu Rotwormów i Carrior Rotwormów znajduje się na Fibuli. Tylko nie zapomnij o zakupieniu klucza, który otwiera drzwi do tego wspaniałego miejsca.
|
Mam key'a do fibuli, ale jak zwykle miejsce przepełnione. Zapomniałem dodać gram na no-pvp muszę wbić do poniedziałku 20 lvl.
Inne propozycję proszę! |
Do poniedzialku to ja Ci wbije 3 razy 20 lvl na rookgaardzie na bugach. Czemu kazdy ktory uwaza ze exp za wolno mu idzie to musi kurwa tworzyc topic: 'gdzie expic!' Chce miec szybko duzy level!!
|
# up
I po co odpisywałeś idioto ? xD! |
Ty jestes idiotą bo jest od tego temat ....
|
gdzie byś nie poszedl to wbicie 20lvla momencik tylko 100k idz moze na kopalnie dwarfów
|
Zaszpanowal eq, chce isc "szybko" expic bo nie ma cierpliwosci. Dc(?), folda, soldy.
|
Cytuj:
|
Jesli to non pvp to pobotuj sobie na trolach w Ab,albo roty na Fibuli. B)
|
Możesz spróbowac na mountsterum a jak nie to kopalnie dwarfów kolo kazz.
|
ile zapłaciłeś za kase/itemy na allegro?
|
.. To ze starego pallka ;x
|
Soldki/roty obok Veno/Fibuli.
|
Cytuj:
Vasth Jak byś wyrażał się troszkę kulturalniej, to przyznał bym ci 100% racji ;) Wracając do tematu, jak już musisz się zapytać, to zrób to w odpowiednim temacie, a nie spamów forum bo tych modków to chyba szlag trafi. |
Spróbuj expić na dwarfach w kazdroon. Szybki exp tam jest.
Pozdrawiam. |
1. są tematy przyklejone
2. zgadzam się Vasthem 3. wcale bardziej kulturalny nie jesteś <I po co odpisywałeś idioto ? xD!> |
soldy/fibula/cyclopy/roty w ab/roty pod thais / roty kolo veno / ghostland i to tyle
|
Najlepiej na rotwormach na fibuli
|
ja na tym lvl to bym expil na ghoulach ids przy carlin tam jest bardzo dobrze i nigdy nie ma waste 8o
|
Debilek. <10 znaków>
|
Na tym lvl dobry experience jest na Cyclop'ach koło Thais, albo jeżeli masz PACC na darashi w jaskini z Rotwormami :).
|
a wiec tak na tym lvl to ja na sorcu expilem na pohu cyce, mino(guardy i archerki) oczywisicie uzbrajasz sie w kilka health potion no i 2 bp mana potion jezeli idzieesz na dlugiii exp :P tylko trzeba wiedziec gdzie isc a gdzie nie :Pa no i folda jest tez dobra:D:]
|
Cytuj:
Zgadzam sie też mam 17 druta i tam expie. tylko mam dość debili co luruja d.guardyX( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |