Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Selena War Ultimation vs reszta świata (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165806)

Bartas15 17-02-2008 00:22

Selena War Ultimation vs reszta świata

Temat o wojnie.Wyniki openek,nowe fragi,dojścia,odejścia,hacki wszystko co związane z wojną.Bez kłutni prosze i sprzeczek bezsensownych tylko kulturalna konwersacja :).

Pewnie wszyscy wiedzą ale ostatni battle zakończył się 18:3 dla Ultimation :)

Hevender 18-02-2008 13:46

To moze ja zaczne.
Typ: Open Battle
Data: 16.02
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik:Ultimation(17):Cruoris&EC(3)

Master Unicron dolaczyl do Ultimation

__________________________________________________ _______

Typ: Open Battle
Data: 17.02.2008
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik : Ultimation(7):Cruoris(0)

17.02 Alfis dolancza do Ultimation.
17.02 Zamen Astaraver dolancza do Cruoris
17.02 Lusugo Astaraver dolancza do Cruoris

Rav 18-02-2008 21:05

Wygląda na to ze ulti zaczyna górować

Kusy_Kazakov 19-02-2008 01:47

Przed chwilą logoutem Cruoris pod desertem skończył się open battle. Wygrało Ultimation stosunkiem 15:10(poprawcie mnie jeśli się mylę).

Exim 19-02-2008 03:11

18:11 Dla Ultimationow !!!!! :d

3 Open Battle Wygrany Przez Glidie Ultimation!

Iomer Thunderblade 19-02-2008 04:12

chcesz ogórka?

Exim 19-02-2008 13:59

A wiesz ze przez całego battla wczoraj zjadłem 3 słoiki :D

Aego 19-02-2008 15:33

Witam

Ostatnio myślałem o tej wojnie etc. i doszedłem do wniosku:D:
Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Exim 19-02-2008 17:10

Aego bardzo dobrze mówisz ale Polacy na tym serwerze są tacy i tacy pozostaną , a kolejna sprawa gdyby Polacy nie pomagali Cruoris ta wojna także już by była wygrana ale cóż Ultimation nie podda sie i tego jestem pewien.

Eneris 19-02-2008 22:06

Jeszcze jedno, Jeszcze jedno !! Hail Rodzice xD

Vuxes bo zaczynasz gonić Lady i Mnie w deadach na wojnie :<

Waleczny Filip 19-02-2008 22:50

Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Komuszq 20-02-2008 12:34

Trzymamy sie ramy AHUEAHAHUE

Aego 20-02-2008 17:45

Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień:D wiec obudziłem sie:D;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili:D no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult:D na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe :(( i jest mi z tego powodu przykro:P
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie:))

Kubous 20-02-2008 18:19

Smutna historia

A'Kret 20-02-2008 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waleczny Filip (Post 1910168)
Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Z bananem w łapie? To ty się masturbujesz oglądając ich filmiki ? ;o!

Maksous 21-02-2008 12:30

Cytuj:

Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień wiec obudziłem sie;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe ( i jest mi z tego powodu przykro
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie)
OMG! WTF!! WOOOW!! TY TO MASZ PRZYGODY xD

rofl -.-

Marczio 21-02-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1909008)
Witam

Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Myślisz bardzo powierzchownie, ale czego się można spodziewac po kimś, kto pisze takim językiem

Iomer Thunderblade 21-02-2008 17:11

Yozixon zaplacil.

Marczio 21-02-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1913407)
Yozixon zaplacil.

ja zaplacilem 320zl za bilet na samolot :/

Stonhard 23-02-2008 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1909008)
Witam

Aego

Polacy grający na Selenie dzielą się na dwa typy polaków, mianowicie Polacy pochodzenia żydowskiego "Polish Pride(Jude Pride)" w cruoris i na polaków patryjotów, Hail Ultimation.

Eneris 23-02-2008 16:28

Alucard i Koti paid.

Alucard dołączył do karania żydów

@Aego
Co złego to nie ja <lol> xD

pa w tibii to według mnie przywilej władzy, na bank nie walcze po to żeby się użerać z innymi ludzmi.

Marczio 23-02-2008 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1916832)
Polacy grający na Selenie dzielą się na dwa typy polaków, mianowicie Polacy pochodzenia żydowskiego "Polish Pride(Jude Pride)" w cruoris i na polaków patryjotów, Hail Ultimation.

sam nie wiesz idioto ile w tobie plynie zydowskiej krwi ani w kazdym z polakow. Watpie, iż jest choc 15% "czystych" polakow, wiekszosc na pewno w wiekszym lub mniejszym stopniu ma krew zydowska.

Iomer Thunderblade 24-02-2008 05:05

04:06 Eierpfeile the Archer [123]: pelase bring meto svargrrond

04:10 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eierpfeile the Archer. He was killed by Saphir Thor.

Kubous 24-02-2008 12:51

Cytuj:

STRASZNIE WIELCY Z WAS "PATRYJOCI"!
Widać dziecko, że nie wiesz kim jest PATRIOTA!
Patriotyzm polega na miłości do własnej ojczyzny, a NIE na nienawiśći do innych. Mówienie "jebac szfeduw" NIE JEST Patriotyzmem. Kiedy się tego nauczycie ? Jest to pielęgnacja kultury, tradycji i języka. A Założę się, że więcej niż połowa tych "prawdziwych patriotów" nie zna podstaw gramatyki. Takie idiotycznie, antysemickie zachowanie wcale nie swiadczy dobrze o Polsce. A ludzie tak oburzali się, jak Giertych chcial nauczac patriotyzmu w szkole... Jednak widzę, że niektorym by sie przydala taka lekcja.
Wiele rzeczy wam wybaczam, wulgarność, antysemityzm, poziom inteligencji, sam nie jestem święty. Ale nazywanie się patriotą w szeregach ultimation jest kłamstwem, bluźnierstwem i szydzeniem z naszej własnej ojczyzny! Jeśli chcecie tak strasznie zrobić coś dla Polski, to przynajmniej nie nazywajcie sie patriotami!

Rav 24-02-2008 13:03

No musze sie zgodzic z kubous ma z deczka racje ale tylko co do swoich definicji ;P Ulti praktycznie wygrało a ciekawi mnie co w związku z tym potem Gady-ego na forum tibia.com to koniec war?

Dalv_2k7 24-02-2008 13:11

Cytuj:

http://img134.imageshack.us/img134/4571/faaailct8.jpg

Pit3r 28-02-2008 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1917867)
Alucard i Koti paid.

Alucard dołączył do karania żydów

@Aego
Co złego to nie ja <lol> xD

pa w tibii to według mnie przywilej władzy, na bank nie walcze po to żeby się użerać z innymi ludzmi.

Artur zawsze byles pa :(

lol zabladzilem xd

Eneris 28-02-2008 12:58

lol? ja p.a robie? pewnie jeszcze wyganiam ludzi z gs island ? czego kłamiecie?

Bartas15 29-02-2008 21:49

Dziś jakis 51 ms ubił mi boconego msa na wojne ;( Ide do mamy naskarżyc!!!!!!!!!

KubaGuzikkk 01-03-2008 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalv_2k7

http://img337.imageshack.us/img337/4...tivatorbr2.jpg
:@!

Kubous 01-03-2008 01:40

http://img299.imageshack.us/img299/8669/failingfe1.jpg
:<!

Maksous 01-03-2008 17:37

http://www.youfail.org/

Sharuzael 01-03-2008 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubous (Post 1919863)
Patriotyzm polega na miłości do własnej ojczyzny, a NIE na nienawiśći do innych. Mówienie "jebac szfeduw" NIE JEST Patriotyzmem. Kiedy się tego nauczycie ? Jest to pielęgnacja kultury, tradycji i języka. A Założę się, że więcej niż połowa tych "prawdziwych patriotów" nie zna podstaw gramatyki. Takie idiotycznie, antysemickie zachowanie wcale nie swiadczy dobrze o Polsce. A ludzie tak oburzali się, jak Giertych chcial nauczac patriotyzmu w szkole... Jednak widzę, że niektorym by sie przydala taka lekcja.
Wiele rzeczy wam wybaczam, wulgarność, antysemityzm, poziom inteligencji, sam nie jestem święty. Ale nazywanie się patriotą w szeregach ultimation jest kłamstwem, bluźnierstwem i szydzeniem z naszej własnej ojczyzny! Jeśli chcecie tak strasznie zrobić coś dla Polski, to przynajmniej nie nazywajcie sie patriotami!

to na google takie wyklady sa?

Kubous 02-03-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sharuzael (Post 1933669)
to na google takie wyklady sa?

No ba! Pewnie że są !
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr=

Komuszq 03-03-2008 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubous (Post 1919863)

Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji? Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.

vuxes 03-03-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komuszq (Post 1936330)
Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji? Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.

1. Gdzie on powiedział, że uważa się za prof. Miodka?
2. Czytałeś chociaż posty Stonharda? Nie? To przeczytaj i się jeszcze raz zastanów, komu się miesza real life z virtual life.
3. Nie baw się w wypominanie innym, że nie dali kropki nad "i", bo to jest bezcelowe.

Kubous 03-03-2008 19:07

Cytuj:

Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji?

Oczywiście nie miałeś się do czego przyczepić to mnie oskarżasz, że nie piszę polskich znaków typu "ąęłóżź" co ? Albo, że piszę "jebac szfeduw" w cudzysłowiu ? Robię błędy, jak każdy człowiek, ty ich zapewne nie robisz panie chodzący ideale.

Cytuj:

Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza.

Aha, przepraszam bardzo, że wszedłem na twoje forum. Nie wiedziałem, że ludzie, którzy mają real life nie mają tu wstępu. Pff.
Twoje głupie oskarżenia w moim kierunku potwierdzają tylko to, że powiedziałem prawdę. Jakkolwiek próbujesz się obronić, i tak Ci to nie wychodzi.

Marczio 04-03-2008 00:09

Cytuj:

Może wroc do czasow, ktore przedstawiasz w swoim nicku jakkolwiek go rozumiec (mam na mysli szara komune), tam bedzie ci najwygodniej

Komuszq 04-03-2008 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1936815)
1. Gdzie on powiedział, że uważa się za prof. Miodka?
2. Czytałeś chociaż posty Stonharda? Nie? To przeczytaj i się jeszcze raz zastanów, komu się miesza real life z virtual life.
3. Nie baw się w wypominanie innym, że nie dali kropki nad "i", bo to jest bezcelowe.

To dlaczego wypomina komuś o podstawach gramatyki jak sam ich nie stosuje?

Stonchard już się nie zmieni xD

Nie dawanie kropki nad "i" to właśnie są podstawy gramatyki ale jak już zauważyłeś przypominanie o tym jest bezcelowe.

@Kubous

Nie powiedziełem, że nie robie błędów ale przynajmniej czytam to co napisałem i staram sie te błędy poprwaiać. Jak narazie swoje osiągnąłem bo ty też zacząłeś to robić :)

Pokaż mi gdzie napisałem, że to moje forum?
Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa

@ szarancz

Co ma mój nick do komuny? Taki sobie wymyśliłem i taki będę miał

Kubous 04-03-2008 22:25

Czytam to forum i na podstawie wypowiedzi niektórych osób, mogę wyrobić swoją opinię na dany temat. Od tego jest forum. A jeśli dalej uważasz to za pochopne ocenianie innych, to spójrz na swój post wyżej ;p

Pozdr.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31.