![]() |
Selena War Ultimation vs reszta świata
Temat o wojnie.Wyniki openek,nowe fragi,dojścia,odejścia,hacki wszystko co związane z wojną.Bez kłutni prosze i sprzeczek bezsensownych tylko kulturalna konwersacja :).
Pewnie wszyscy wiedzą ale ostatni battle zakończył się 18:3 dla Ultimation :) |
To moze ja zaczne.
Typ: Open Battle Data: 16.02 Miejsce: Ankrahmun, Pustynia Wynik:Ultimation(17):Cruoris&EC(3) Master Unicron dolaczyl do Ultimation __________________________________________________ _______ Typ: Open Battle Data: 17.02.2008 Miejsce: Ankrahmun, Pustynia Wynik : Ultimation(7):Cruoris(0) 17.02 Alfis dolancza do Ultimation. 17.02 Zamen Astaraver dolancza do Cruoris 17.02 Lusugo Astaraver dolancza do Cruoris |
Wygląda na to ze ulti zaczyna górować
|
Przed chwilą logoutem Cruoris pod desertem skończył się open battle. Wygrało Ultimation stosunkiem 15:10(poprawcie mnie jeśli się mylę).
|
18:11 Dla Ultimationow !!!!! :d
3 Open Battle Wygrany Przez Glidie Ultimation! |
chcesz ogórka?
|
A wiesz ze przez całego battla wczoraj zjadłem 3 słoiki :D
|
Witam
Ostatnio myślałem o tej wojnie etc. i doszedłem do wniosku:D: Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe. Aego |
Aego bardzo dobrze mówisz ale Polacy na tym serwerze są tacy i tacy pozostaną , a kolejna sprawa gdyby Polacy nie pomagali Cruoris ta wojna także już by była wygrana ale cóż Ultimation nie podda sie i tego jestem pewien.
|
Jeszcze jedno, Jeszcze jedno !! Hail Rodzice xD
Vuxes bo zaczynasz gonić Lady i Mnie w deadach na wojnie :< |
Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev... Powodzenia Ulti~ |
Trzymamy sie ramy AHUEAHAHUE
|
Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień:D wiec obudziłem sie:D;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili:D no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult:D na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe :(( i jest mi z tego powodu przykro:P Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie:)) |
Smutna historia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rofl -.- |
Cytuj:
|
Yozixon zaplacil.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Alucard i Koti paid.
Alucard dołączył do karania żydów @Aego Co złego to nie ja <lol> xD pa w tibii to według mnie przywilej władzy, na bank nie walcze po to żeby się użerać z innymi ludzmi. |
Cytuj:
|
04:06 Eierpfeile the Archer [123]: pelase bring meto svargrrond
04:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Eierpfeile the Archer. He was killed by Saphir Thor. |
Cytuj:
Widać dziecko, że nie wiesz kim jest PATRIOTA! Patriotyzm polega na miłości do własnej ojczyzny, a NIE na nienawiśći do innych. Mówienie "jebac szfeduw" NIE JEST Patriotyzmem. Kiedy się tego nauczycie ? Jest to pielęgnacja kultury, tradycji i języka. A Założę się, że więcej niż połowa tych "prawdziwych patriotów" nie zna podstaw gramatyki. Takie idiotycznie, antysemickie zachowanie wcale nie swiadczy dobrze o Polsce. A ludzie tak oburzali się, jak Giertych chcial nauczac patriotyzmu w szkole... Jednak widzę, że niektorym by sie przydala taka lekcja. Wiele rzeczy wam wybaczam, wulgarność, antysemityzm, poziom inteligencji, sam nie jestem święty. Ale nazywanie się patriotą w szeregach ultimation jest kłamstwem, bluźnierstwem i szydzeniem z naszej własnej ojczyzny! Jeśli chcecie tak strasznie zrobić coś dla Polski, to przynajmniej nie nazywajcie sie patriotami! |
No musze sie zgodzic z kubous ma z deczka racje ale tylko co do swoich definicji ;P Ulti praktycznie wygrało a ciekawi mnie co w związku z tym potem Gady-ego na forum tibia.com to koniec war?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol zabladzilem xd |
lol? ja p.a robie? pewnie jeszcze wyganiam ludzi z gs island ? czego kłamiecie?
|
Dziś jakis 51 ms ubił mi boconego msa na wojne ;( Ide do mamy naskarżyc!!!!!!!!!
|
Cytuj:
:@! |
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr= |
Cytuj:
Skoro ty uważasz się za prof. Miodka dlaczego w swoim wywodzie zrobiłeś z 15 błędów? I ty masz prawo mówić coś o pielęgnacji języka i jego tradycji? Zrób coś dla siebie, przestań grać w Tibię i wchodzić na fora bo widzę dziecko, że Ci się virtual life z realem miesza. |
Cytuj:
2. Czytałeś chociaż posty Stonharda? Nie? To przeczytaj i się jeszcze raz zastanów, komu się miesza real life z virtual life. 3. Nie baw się w wypominanie innym, że nie dali kropki nad "i", bo to jest bezcelowe. |
Cytuj:
Cytuj:
Twoje głupie oskarżenia w moim kierunku potwierdzają tylko to, że powiedziałem prawdę. Jakkolwiek próbujesz się obronić, i tak Ci to nie wychodzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To dlaczego wypomina komuś o podstawach gramatyki jak sam ich nie stosuje? Stonchard już się nie zmieni xD Nie dawanie kropki nad "i" to właśnie są podstawy gramatyki ale jak już zauważyłeś przypominanie o tym jest bezcelowe. @Kubous Nie powiedziełem, że nie robie błędów ale przynajmniej czytam to co napisałem i staram sie te błędy poprwaiać. Jak narazie swoje osiągnąłem bo ty też zacząłeś to robić :) Pokaż mi gdzie napisałem, że to moje forum? Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa @ szarancz Co ma mój nick do komuny? Taki sobie wymyśliłem i taki będę miał |
Czytam to forum i na podstawie wypowiedzi niektórych osób, mogę wyrobić swoją opinię na dany temat. Od tego jest forum. A jeśli dalej uważasz to za pochopne ocenianie innych, to spójrz na swój post wyżej ;p
Pozdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |