![]() |
Keiga TeaM WMV
http://www.youtube.com/watch?v=k7vpr2UUgvc
Zrobione w końcu przeze mnie. Mam nówke laptopa także z jakości i fps powinniście być zadowoleni. Mam nadzieję, że wam się spodoba :) Proszę o komentarze!!! @ edit link na rapidzie: http://rapidshare.com/files/92961342...Team.divx.html |
ładnie zmontowany filmik gz ;]
|
Moglbyd podac tytol tej piosenki na koniec?
PS. Frags 8/10 Muza 8/10 Zmontowanie 9/10 |
Na końcu jest lista użytych utworów, ale widać, że nie oglądałeś do końca :(
Hans Zimmer&Lisa Gerrard-Now we are free (poprawna wersja) Gladiator soundtrack-Now we are free (różnie to bywa) |
Ładnie sklecione, dobrze została zastosowana muzyka <miło usłyszeć jakąś alternatywę od metal/rock/techno), ładne fragi.
Jedyne co mi się nie podobało to często za duże zbliżenia<np. moment z tym pallkiem na poh, z daleka lepiej byłoby widać jego tragedię>. No i ten wstęp <Keiga team> jakiś taki przydługawy. Ogólnie jakieś 90%+ i czekam na next part;p. |
Fajne.(10 znaków)
|
@ babcia666
pewnie myślałeś o tym, że kamera traci palka z ekranu na chwile. To nie wina montażu, tylko osoby kręcącej wtedy na tibicam :) Ale mimo to masz racje co do tej akcji. |
Świetnie skręcony film. Gratulacje.
Widzę, że chłopaki w cs'a gracie :D ja właśnie idę teraz pograć i spać : P |
Fajny filmik, ładnie sklejony :)
|
Ładny filmik ;> Ta ostatnia piosenka to z Gladiatora?
+ dla was że w cs'a gracie :D |
Proszę komentować.
|
Świetny filmik, jeden z lepszych jakie widziałem. Myślę, że śmiało może konkurować z Toxic Fire jeśli chodzi o montaż. Bo fragi to wiadomo...
|
Film zajebisty:p
Ostatnia muzyka byla w napisach koncowych "300" nie?:D Szukalem jej nazwy od dluzszego czasu, w koncu mam :) Thx:* |
No... całkiem, całkiem B)
|
Proszę komentować.
|
No no niezle ladny team i fragi ;>
|
Prosze o komentarze.
|
to jebnij rehosta..
|
Naprawde dobrze zmontowany filmik ;)
wielkie gz fragów i dobrego filmiku. |
Cytuj:
? |
Cytuj:
@topic Wstepu lepiej nie oceniac, jakis 3 noobkow biega po kopalniach, muzyka jak z harego potera, nie ma jakiegos pozadnego tytulu ani przedstawienia fragow, nie wspominajac o jakis krajobrazach gorskich w filmiku o tibii, a jak juz przy fragach jestestmy, to czym tu sie szczycic ? 30-40 lvle ? Albo na tyle osob jakis 60+ rp ? Albo co nas obchodzi w co wczesniej graliscie, skad jestescie i ile macie lat ? Czy to kolko wzajemnej adoracji ? Film nudny, muzyka nie porywa, fragi takie sobie. Na youtube znajdziesz setki lepszych filmow. |
@up
to zes mu dopierdolil "kolko wzajemnej adoracji"ahahahahahahahahah |
Cytuj:
: ( Co goscia ocenil |
"We are free" wykonuje Enya -.- i tak ta nutka była w Gladiatorach i 300
|
|
Cytuj:
|
Tak szczerze.. najgorszy jaki widziałem, filmik może jest dobrze posklejany ale muzyka była do dupy, 0 ataków combo, udawało wam sie kogoś zabić dlatego bo albo nie potrafił sie leczyć albo poprostu niemiał run leczących najgorsza była akcja gdy było was jakoś 5 a zabiliście 30 rycerza żalosne
1/10 |
filmik moze i nawet fajnie zrobiony.. ale co do waszego pk to nic specjalnego.. zabijaliscie male lvle i tak jak Mi'chael napisal, te osoby nie umialy grac.. nie leczyly sie tylko wszyscy w panice wiec to zadna sztuka ;)
|
Cytuj:
@ Alcata Słaby jesteś. |
Pod Wzgledem jakości film bardzo dobry (efekty itp...)
Ale akcja to nic ciekawego...Muzyka moze być... ;d wiec ogólnie film średni ^.^ |
Film nie zachwyca.
1. Poczatek zapowiadal sie dobrze ale szczerze mowiac jak zobaczylem nastepny pk movie to mnie zemdlilo :/ (ile mozna?) 2. A fragi to okolo 40 lvle ktore w wiekszosci wogole sie nie leczyly. 3. Sorry ale co nas obchodzi kto gral w csa a kto w bierki? 4. Muzyka sux i nie zgrywa sie z akcja :( 5. 38 palek ubity praktycznie z samych wandow. AFK ? @Down: No jasne niech kazdy tylko chwali film ;< A cos ktos zlego powie to placzecie. A powiedz, ty cos nowego swoim postem wniosles? Bo moj post na pewno wniosl wiecej ;<! |
Cytuj:
To samo powiedzieli Alcata i Mi'chael, więc się za bardzo nie wysiliłeś. |
Cytuj:
|
Odświeżam temat
|
Cytuj:
|
Odświeżam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |