![]() |
Pk xerena
|
Hah Nice frags...
Loot tylko taki sobie. Daj więcej filmików jak masz;] |
Przy pk bardziej ważne fragi niż loot
@btw GZ! |
Narazie nie mam ale , jak tylko coś będe miał to odrazu wsadze:)
|
Byle szybko
Zamiast siedzieć na tym forum idź pk bo nieźle ci to idzie xP |
Bardzo lubie oglądać filmy z pekingów
a ten niczego sobie ładne szybkie akcje Oby tak dalej :cup: |
heh
Daj człowiekowi odpocząć :PPP |
Będzie tego więcej obiecuje xD
|
Michal-Knight
Kiedyś grałem na xerenie to roiło sie tam od pk i chyba nadal tak jest:p @edit Mam rację? |
Tak gdzie sie nie pujdzie to sie widzi jakiś pk team 8o
|
Dobrze sie kolo czujesz? Nie zawysoka samo ocena?
Myślisz, że to forum to same debile i nie zczają się ze to all twoje konta?;f -.-" |
Cytuj:
|
Łał! Thx! A dash mi korki? ;((
Podnieca Cie takie sztywne pisanie? ;o "ć,ą,ś,ę,ń,ż" ? |
Nie podnieca mnie ale jak piszę to po polsku
|
1/10 za fragi :|
5/10 za film bo nie trzeba za długo czekać, żeby zobaczyć jak ludzie padają :p Zabijanie botterów nabijając sobie fragi ? EKSTRA Zmarnowany mój czas... |
Daremny pking.
|
zajebiaszcze pk loot w maire ,czekam na next :D
|
gram na tym samym swiecie moze pudjziemy razem?:D napisze na priv
a co to filmiku super i loot dobry |
@2 up jak masz jakies lepsze filmiki to daj bo to narazie najlepszy pk jaki widzialem na tym forum wiec jak sie nieznasz to idz komentowac jakies poradniki
filmik rox |
Jak jesteś niedowartościowany to napisz do bravo a nie spamuj forum nowymi kontami.
Jak masz roztrojenie jaźni (czy rozwczorenie ) to idź do lekarza btw. to ci się chyba nie zwróciło bo na bieganiu w kółko straciłeś sporo manasów :p |
Cytuj:
|
Niee nie rób mi tego....robisz nowych użytkowników i komentujesz swój temat.To jest bardziej żałosne od tego dzieciaka który ostatnio zamieszczał filmiki jak hakuje sam siebie .
|
Autor tematu ma bardzo dobrą samoocenę.
@up Czyżby Bajtunio? hehe |
Koleś 6 kont założył żeby skomentowac swój film i tak na peno keylogera podrzuci :P
|
To tak:
Pvp masz żałosne... 1 frag - zamiast uderzyć terra hura na yellow hp to Ty bijesz na 40hp? Po co? 30 mana potionów na sobie? Tyle się nosi na pk 15lvl'em ... 2frag - fuksem go zabiłeś, bo zużył all mana potiony wcześniej. Trapować jeszcze nie potrafisz. Fuks! :baby: 3frag - botter, leczący się exurą. Zabijasz go z 2 FE? 4frag - Tu coś wyszło bo były wąskie uliczki... Ogólnie to PvP 3/10 Przygotowanie do pk 1/10 Nom 2 bp mf'ów... po co Ci vampirka i bohy na pk 30lvli na botach? :baby: Całokształt 3/10 A co do tematu... Nikt nie komentował tematu to postanowiłeś zrobić 6 kont i skomentować sobie temat, widać, że wszystkie robione 19/02/2008 ;) A teraz wbij, na któreś z kont i mi dogadaj ;) Migel~ |
koles ma rozdwojenie jazni , pewnie stoi przed lustrem i mowi
-oo jaki ty macius jestes przystojny -o taak bardzo przystojny -dziekuje juz nie musicie mi prawic komplementow -alez my chcecmy ...omg to zalosne jest ale poprawiles mi humor =] |
@up
buhahahaha @topic to miało być pk ?? lol takie pk to na 10 lvl a co do twoich kont to : zal.noobki spod carlin.br.swe.com |
Cytuj:
Chyba trochę zawyżyłeś ocenę za całokształt ;-). |
Jak dla mnie pk bardzo słabe, nie dość że niskie lvle biłeś to jeszcze botterów >.<
|
Już jest podmienione... key czy inne gówno.
Haha wygaszacz -.- Key w 90%. |
Spieprzaj nobie z tego forum i nie okradaj nas z plate setów blax? Plik podmieniony :baby:
|
thx za keyloga -.-
|
Modki na tym forum cholera chyba spia... co za problem zrobic skrypt aby dostep do dzialu filmy mialy tylko konta przykladawo z polrocznym egzystowaniem na tym forum ?
|
Cholera to scr
|
NIE SCIAGAC !!! GOWNIARZ PODMIENIL LINK NA zALOSNEGO KEYLOGGERA SCR
|
bylo by ok bez tego KG ale ..... wsadziles to go****wno!!!!!!
|
fajne pkuj dalej i wsadzaj filmiki :D
|
keylogen!!nie Sciagac
|
[url]http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/sho w/3756
Co za durnie siedzą na tym forum;/ Na org chyba się już znudziło wrzucanie keylogów to tu przyszli. |
http://13k.pl/-/sugestia.php prosze o zastosowanie sie do tresci tego przekazu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |