![]() |
Dpft
Nastal koniec gildi Dark Purples Faster Turtles ów gildi juz nie istnieje a wiec nastala nowa era... Ciekawe czy bedzie lepiej czy gorzej
|
Tak samo albo gorzej..
|
Raczej gorzej
|
no po tylu latach panowania DPFT znikneło, ciekawie B)
|
dpft dalej jest ;/ , zrobilismy tylko nowa gildie na czas wojny i tyle
|
Pewnie zaraz mnie wszyscy pojada, ale powiem ze chciałbym żeby dpft rządziło arcania dalej, czemu? Proste grałem trochę na innych servach pvp i powiem wam ze PA dpft to było jak wcieranie w pupę bobaska kremu na podrażnienie :P Teraz to sie dopiero zacznie :/
|
I tak wygra dpft bo to miszcze !oneonenoneoneone1111111111111111111
|
Cytuj:
|
pierwszy, czy tam drugi dzien lr latali po smokach w ankh ze skullami
|
Cytuj:
|
bawili sie w poszukiwaczy zaginionej szparki :)))))
|
Miejmy nadzieje ze Luki wie co robi ^^
Luki zbieraj ekipe ! |
nie wiecie czy moze jest jakis film jak zabili lukiego i inne deady ?
|
Cytuj:
|
Luki padł,
potem Mediv za to , ze lał mgk i teraz war będzie , mam nadzieje , że dpf ulegnie |
dpft ulegnie ? To jest wojna dpft vs dpft + przydupasy.
|
Cytuj:
Kogo masz na mysli jako Dpft A kogo jako Dpft + przydupasy? Prosze o okreslenie sie ;) Thx |
buahha, z gildi wyszliście bo wszyscy w dpft sie posrali
jak wam kazał wszystkim mały gruby knight wy*******ać i aatha sobie nie poexpi exp lock ;] poszliście do dwóch gildi i tak przegracie |
Cytuj:
Wazne ze sie nie posrali po za tym i tak LR smierdzi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha rl aata 65 palek bohy i p amulet
XXX |
Kto liderem gildi bo tez bym se popekowal xd
|
|
thugijosztok nie ladnie :D mam nadzieje ze wiedziales ze leona kupil jakis typ z jw i ze ja nim nie gralem bo jakbys wiedzial ze ja czyli wujek leon siedze na lio jakbym go nie spylil to kurde nie wiem co bym ci zrobil ;>
zrobie sobie chara i popecze z wami co :*? |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Cytuj:
|
thugi nie dobry czlowieku nie odpowiedziales mi :(((((:(:(:(:(:(:(
macie jakies filmy~?X(X(X(X(X(X(:o:o:o:o:D:D:DB)B)B):]:]:]8o8o8o:confused::confused::confused::cup::cup::cup ::evul::evul: nub plx :Dme:D |
Z zewnatrz może to ładnie wyglada, ale wewnatrz to istny burdel. Nie polecam dochodzić jeśli ktoś ma słabe nerwy. Jakby ktos widzial jak tu sie akcja zaczyna to by *****cy dostał, a o ventrilo nie wspomne ono służy chyba do tego zeby sie przywitać i nic poza tym. Dno.
|
filusz
chodzi o zabawe :) |
ja tez chce !!!!!! ha :P kontakt przez lio :] pk pk pk :berserk::kat::kat::kat: :baby: ha !
|
karolq a jakim charusiem pojdziesz :>>>
nearka juz spyliles nie ladnie o nie kochaniutki ;>> pozatym lafy cos tu nie widac dlugo co nie :D? on to zawsze z nami na pk pojdzie :D:D!!!!!!!!!!!!!!111111 edit nowy char nearka padl Name: Shein Draf Sex: female Profession: Paladin Level: 60 World: Arcania Residence: Venore massik jutro koniecznie ! :kat::kat: |
ouu jee pomścimy mnie :P hah ! ale najlepsze jest to... ze ty moj kochaaany Bemku sprzedałeś Lio komus z JW ... a ja sprzedaje neara tez komus z JW :D JW pałeer ;P
|
tak ogolnie to mial byc temat o dpft i o wojnie a piszecie tu o waszym pkowaniu
|
taki 2gi oflajn czacik
lolus ci z jw (bez obrazy dla porzadnych) oddali by rodzine za 10k ;d |
Cytuj:
@medivh temat upadł :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: